bende görmedim medicali.
inşşş.. canımmm
rabbim tez zamanda nasip etsinn canımmmmm
aminnnn canım benimmm inşşş... rabbim sizede nasipp etsin inş...
canımm inş.. seninde son olur çok yıprandık ama inş...emeğimizin karşılığını alırız hep birlikteeee sakın pes etmeeee
happpyyy git yaptır bencede yarınnnn
kızlar ben napıcam yaa kocamı kandırmaya çalışıyım bari herkesi tembihlemiş test de alamıyorum yarında heryer tatil.kafam karışık bi umutluyum bi umutsuzum bilmiyorm benim olacakmı???Allah büyüktür..
Mikrocummmm harika cok sevindim gözün Aydın canimmmmm yaaaa cok guzel bı haber
kızlar ben napıcam yaa kocamı kandırmaya çalışıyım bari herkesi tembihlemiş test de alamıyorum yarında heryer tatil.kafam karışık bi umutluyum bi umutsuzum bilmiyorm benim olacakmı???Allah büyüktür..
Mikrom eşin ne tepki verdi
Bu arada bir yandan bilgisayarda yeğenin resimlerine bakıyorum
Pamuk gibiMinicik bir yüz, sarıp sarmalamışlar. Eşim annemin işidir diyor
Eşimin de benim de seslerimiz titriyor konuşurken. Allah'ım inşaallah martta başlayıp kuzuma kavuşmayı nasip eder hayırlısıyla...
canım keşke beraber alsaydık bu haberiii işte kocacıııımmmm saçmaladı biraz sanki ilk defa yaptırıyoruz şaşırdı adammm dedim 145 ne yani diyo iyimi kaç olması lazımm kendine gel dedim biliyosun değerleriii neyse kapattık daha sonra ytekrar aradı kendine gelmiş uçuyodu
canımmmm rahat olun ağlayın boşalınnn tedaviye böyle girinn allahıon izniyle inşş... sende ANNE olucaksınn beni düşünn bak neler yaşadımm inş..kucağımıza hep birlikte alıcaz mart ayıda patlama olucak inş....
Adamı şoka soktun normaldir
Amin kuzum inş. Çok umutluyum bu sefer. Allah'ın izniyle olacak...
galibaaa evet .donmuşlarda sayı daha yüksek çıkıyo ya ondan şaşırmışş bunda iki öncekinde ilk test 650 ikinci 1900 çıkmıştı .bununda var demek olduğunu anlamamış
inşş... bitanemmmmm olucak allahın izniyleeee
ben az bişeyler atıştırıyım gelicem tamamm
Mikro cum hayirli olsun sonuna kadar insallah bu kacinci gunundu
mikrom tedavi için eşim birsuru soru sıraladı sana sormam icin inş musait bir zamanda sana soracagım
inci 8. gun erken oluyor demi norlade 10. gun mu tam hatırlamıyorum o civarlar test yaptırın diyorlar galiba ozaman cok guzel bir deger bu
Biz coşuyoruz eşlerimiz de bizimle birlikte coşuyor
Canım az sonra sana mesaj atacağım. Kutuna bir bakar mısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?