Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar ben napıcam yaa kocamı kandırmaya çalışıyım bari herkesi tembihlemiş test de alamıyorum yarında heryer tatil.kafam karışık bi umutluyum bi umutsuzum bilmiyorm benim olacakmı???Allah büyüktür..

Canım avcılar hospital'da yaptır. Pazar ama yapılır her halde.

Mikrocummmm harika cok sevindim gözün Aydın canimmmmm yaaaa cok guzel bı haber

saolo canım benimm allah razı olsunnn inşş..tez zamanda sizde yaşayın bu duyguyu inş....

happppyyymmmm olucak allahın izniylee umutsuz olma felak nas oku dua et pazartesi eşin işe gidince başkasıyla git olmazmı

Bu arada bir yandan bilgisayarda yeğenin resimlerine bakıyorum
Pamuk gibi Minicik bir yüz, sarıp sarmalamışlar. Eşim annemin işidir diyor
Eşimin de benim de seslerimiz titriyor konuşurken. Allah'ım inşaallah martta başlayıp kuzuma kavuşmayı nasip eder hayırlısıyla...

Mikrom eşin ne tepki verdi

canım keşke beraber alsaydık bu haberiii işte kocacıııımmmm saçmaladı biraz sanki ilk defa yaptırıyoruz şaşırdı adammm dedim 145 ne yani diyo iyimi kaç olması lazımm kendine gel dedim biliyosun değerleriii neyse kapattık daha sonra ytekrar aradı kendine gelmiş uçuyodu

canımmmm rahat olun ağlayın boşalınnn tedaviye böyle girinn allahıon izniyle inşş... sende ANNE olucaksınn beni düşünn bak neler yaşadımm inş..kucağımıza hep birlikte alıcaz mart ayıda patlama olucak inş....

Nurme canını sıkma güzelim. İnş. değerlerin düzelecek. Yavruna bir şey olmayacak.

derya tedavin hayırlı olsun.

Bir arkadaş daha vardı tedaviye başlayacak, okudum ama ismini unuttum şimdi :26: İnş. yavrularınıza kavuşursunuz...

Adamı şoka soktun normaldir

Amin kuzum inş. Çok umutluyum bu sefer. Allah'ın izniyle olacak...

Adamı şoka soktun normaldir

Amin kuzum inş. Çok umutluyum bu sefer. Allah'ın izniyle olacak...

galibaaa evet .donmuşlarda sayı daha yüksek çıkıyo ya ondan şaşırmışş bunda iki öncekinde ilk test 650 ikinci 1900 çıkmıştı .bununda var demek olduğunu anlamamış

inşş... bitanemmmmm olucak allahın izniyleeee

ben az bişeyler atıştırıyım gelicem tamamm

Aaa donmuşlarda daha mı yüksek çıkıyor :) Bilmiyordum :)

Tamam canım afiyet olsun, artık çok iyi beslenmen gerekiyor :)

inci 8. gun erken oluyor demi norlade 10. gun mu tam hatırlamıyorum o civarlar test yaptırın diyorlar galiba ozaman cok guzel bir deger bu

inci 8. gun erken oluyor demi norlade 10. gun mu tam hatırlamıyorum o civarlar test yaptırın diyorlar galiba ozaman cok guzel bir deger bu

Canım Memorial'da opu gününü baz alıyorlar. Opu'nun 14.günü test yaptırıyorlar. Mikro 1 gün öne çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…