usutmusum galiba bir burun deligim tıkanık nefes alamıyorum digeride ofş foş akıyor anlamadım nasıl bir iş bu
Aaa donmuşlarda daha mı yüksek çıkıyor :) Bilmiyordum :)
Tamam canım afiyet olsun, artık çok iyi beslenmen gerekiyor :)
Mikro cum hayirli olsun sonuna kadar insallah bu kacinci gunundu
mikrom tedavi için eşim birsuru soru sıraladı sana sormam icin inş musait bir zamanda sana soracagım
değişmiş canım evet önceden transferin 12. günü yaptırıyorlardı inş..güzelde devam ederinci 8. gun erken oluyor demi norlade 10. gun mu tam hatırlamıyorum o civarlar test yaptırın diyorlar galiba ozaman cok guzel bir deger bu
usutmusum galiba bir burun deligim tıkanık nefes alamıyorum digeride ofş foş akıyor anlamadım nasıl bir iş bu
hadi happpyyy sende yapp yaaasaol incim benim bugün tam bi hafta oldu 20 si test günüm.mikronun test günü sanırım 17 siydi bi gün önce yaptırmış oldu 5.gün embiriyosu bide
mikrooo sana bakmaya geldim...
müjdeli haberini aldım..
Allahım ne büyüksün bu ne büyük mutluluk eviniz bayram yeridir şimdi
:119::119::119::119::119::119:
bizlere de nasip etsin allahım..
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuğçemmm bizim ev zaten varya 1 saat öncesine kadar sular seller gibiydi burasııı kadın erkek herkess inş..rabbim başka türlü ağlatmasınnn seviyorum hepinizi iyiki varsınızzz
yaptımmmmmm 145,28
canım cok guzel bir haber yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebiş geliyor Rabbim dokuz ay sizi ayırmasın hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin eşini tebrik ederiz ben halay cekmeyi bilmiyom ki cakır olsa baslardı simdi
sevda biz yakınmısız seninle :)
Kendin için de bak kuzum
Bu arada kızların haberi yok değil mi
Canan'ın ikizler geliyor
yaptımmmmmm 145,28
topikte hiç dondurulmuş emriyolarla hamile olan yokmu yaa.
Bu arada bir yandan bilgisayarda yeğenin resimlerine bakıyorum
Pamuk gibiMinicik bir yüz, sarıp sarmalamışlar. Eşim annemin işidir diyor
Eşimin de benim de seslerimiz titriyor konuşurken. Allah'ım inşaallah martta başlayıp kuzuma kavuşmayı nasip eder hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?