kızlarrr hepinize iyi gecelerr yatayımm bari erken kalkıcam sabahhhh
bugece bütün dualar mikro içiin...yarın happy için..bide DERİN ve DENİZ için olsun...
benım babam da, teyzemın bi kere bizim arabaya bindiği bigunde arabayı öyle deli surmuştu ki, teyzem ona, enişte yavaş sur dedikçe, baldız sana kolaylık olsun diye hızlı suruyorum demişti..
ben eyüp de oturuyorum. yeşilpınarda bi arkadaşıma gideyim dedim. giderken sorun yoktuda donerken öyle deli iki şöföre denk geldim ki, resmen içim oynadı eve gidene kadar. Allahım kendimi eve zor attım. bırgun boyunca da ara ara sancım oldu. kocama söylemeyecektım ama uzun surunce söyledım. bana bi kızdı bi kızdı sorma. minibusler çoook deli çok.
günaydın kızlar, mikrommmm nerde kaldın verdinmi kanı hayırlı haberlrini bekliyoruz bizi fazla merakta bırakma..
Çakırım bugün tam bi hafta oldu yarın yapmak istiyorum ama erken olurmu diye düşüüyorum çkmayabilir...
medikalde yazmamaış naptı acaba??
ben akşam evde bi yaramazlık yaptım...limon testini okumuştum bi yerde ilkel tıpın gelişmediği yyerlerde yapıyorarmış kadınlar ama pek yorumlayamadım bide karbonatı deniyim :)))))
bugece bütün dualar mikro içiin...yarın happy için..bide DERİN ve DENİZ için olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?