Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bugece bütün dualar mikro içiin...yarın happy için..bide DERİN ve DENİZ için olsun...

hepınız ıcı her gece edıyoruz dua..mıkro ve happy ınanıyorum kı hamılesınız...derın ve denız bızım bırıcık ıkı yavrumuz allah sızede saglık mutluluk huzur ve basarı versın omrunuz boyunca.....
canım bebıslerının resımlerını beklıyoruz....

benım babam da, teyzemın bi kere bizim arabaya bindiği bigunde arabayı öyle deli surmuştu ki, teyzem ona, enişte yavaş sur dedikçe, baldız sana kolaylık olsun diye hızlı suruyorum demişti..

yalnız ben sunu bılırım ben oyle yuruyus felan yapmadım sadece pazar gunlerı avm gezdım.cuartesı gunlerıde her hafta evımı temızledım ınanılmaz kolay bır dogum oldu bırde yuruseydım sokakta dogrurdumm...

sevda eyüptemi oturuyorsun bnmde annemler gop ta oturuyor.bekarken bende oradaydım haliyle..
şimdi anadolu yakasındayım

günaydın kızlar, mikrommmm nerde kaldın verdinmi kanı hayırlı haberlrini bekliyoruz bizi fazla merakta bırakma..

Çakırım bugün tam bi hafta oldu yarın yapmak istiyorum ama erken olurmu diye düşüüyorum çkmayabilir...

medikalde yazmamaış naptı acaba??

ben akşam evde bi yaramazlık yaptım...limon testini okumuştum bi yerde ilkel tıpın gelişmediği yyerlerde yapıyorarmış kadınlar ama pek yorumlayamadım bide karbonatı deniyim :)))))

bence öyle yaramazlıklar yapma çünkü boşu boşuna sıtrese girersin madem test yapıcan kan ver birtsin bir hafta olmuş daha bence erken ve pazartesiyi bekle derim ben

mikro güzel sonuçlarla gelirsin inşallahhh
sevinelim bir güzelll
gaza gelelim..
yarın nur nmla görüşücem buna cok ihtiyacım varrr

Eeeee hani nerede halay Halaya gelin halaya Eve girer girmez bilgisayara koştum

Mikroooommmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınız kızlar uzun zamadır gıremedım nete herkes ıyıdır umarım ve menorıal aramıza yenı hamısler katmıstır bısde ıyıyız buyuyoruz oglum olcakmıs teyzelerı darısı evlat hasretı ceken butun dostlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…