yalnız ben sunu bılırım ben oyle yuruyus felan yapmadım sadece pazar gunlerı avm gezdım.cuartesı gunlerıde her hafta evımı temızledım ınanılmaz kolay bır dogum oldu bırde yuruseydım sokakta dogrurdumm...
aslında ramideyim. tam gop la eyüpün ortasısevda eyüptemi oturuyorsun bnmde annemler gop ta oturuyor.bekarken bende oradaydım haliyle..
şimdi anadolu yakasındayım
nasıl oluyomus ki bu limon testigünaydın kızlar, mikrommmm nerde kaldın verdinmi kanı hayırlı haberlrini bekliyoruz bizi fazla merakta bırakma..
Çakırım bugün tam bi hafta oldu yarın yapmak istiyorum ama erken olurmu diye düşüüyorum çkmayabilir...
medikalde yazmamaış naptı acaba??
ben akşam evde bi yaramazlık yaptım...limon testini okumuştum bi yerde ilkel tıpın gelişmediği yyerlerde yapıyorarmış kadınlar ama pek yorumlayamadım bide karbonatı deniyim :)))))
konuştunmu mikroyla incicim? sevinçten mi gelemedi daha buralaraEeeee hani nerede halayHalaya gelin halaya Eve girer girmez bilgisayara koştum
Mikroooommmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayımmm yaa rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşşş....
maşallah canım yaa,tam yazdım sana şarjı bitti laptopun yazdıklarum silindi.canım çok heyecanlandım kalbim güm güm atıyo Allah kucağına almayoda nasip edr inş.
Happyim sen kaldın hadi güzel haberi ver bize inş.
Mikro ikiz anneler topiğinde gezmeye başladı
Çık şoktan çıkGeliyor kuzuların
ayy mikro yaa bak oldu işte inş bu sefer Allahım ayırmaz nerde yaptırdın tahlilini..
yaptımmmmmm 145,28
inş canım Allah ba izede nasip eder..ciddimisin sen hakkıdır ya inş ikiz
canım cok guzel bir haber yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebiş geliyor Rabbim dokuz ay sizi ayırmasın hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin eşini tebrik ederiz ben halay cekmeyi bilmiyom ki cakır olsa baslardı simdi
sevda biz yakınmısız seninle :)
yaptımmmmmm 145,28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?