transfer yapıldıktan sonra 30 dk sonra gönderiyorlar ama ben 1 saat kaldım sonra wc ye girdim :))
benim doktorum konusuna gelince de hale hanım, nur hanım, semra hanım :))
toplama işlemini aynur hanım yaptı
transferi güvenç bey :))
herkesin elinden geçtim anlayacağın.
Embriyoların fotosunu gösteriyorlar ve sana veriyorlar cnm
Bizde sorun eşimde ama sonuçta bu yola baş koyduğumuzda ikimizdede sorun olmuş oluyor :))
amanınnnnn.... Veriyorlarmı resmini :))) tutarsa varya bebek foto albumünün ilk sayfasına yerleştiririm.. Embriyo güzeli :)))))))))))))))))) ay bak bu hoşuma gitti :))))))))
kizlar...
16 temmuz kontrole gittigimde nst sonucum iyi cikmadi...usg de bebegimin gelisiminin gerilerdigi,oksijenin az gittigi,kalp atisinin yavasladigi goruldu o gun acil ameliyata alindim...35+1 de aksam minik ogluma Allahima binlere sukur saglikla kavustum..cok ufak teyzeleri kilo almaya ugrassamda 3 haftada 200 gr almis ve 1890 gr la minik oglum simdi evimizde kucagimda...ufak ama cok sukur kuveze girmeden evimize geldik...darisi isteyen herkese..dualariniza ihtiyacimiz var..eksik etmeyin...hepinizi opuyorum...
ameliyattan ciktiktan sonra doktorumuz esimin ayrildiginin kanamanin basladiginin ve benim bunun farkinda olmadigimi,dogumun basladigini eger 1-2 saat gec kalinsa Allah korudu bebegimi kaybedebiilirdik dedi..aklinida bulunsun ihmal etmeyin ..ufak agrida olsa gidin,ben son 4 gun gunde 1-2 hareket hissediyordum...
Hiiiihiii bizde odasına asmayı planlıyoruzhani yapıyorlar ya
5 günlük embriyo 1 aylık 6 aylık 1 yaş resimleri herhalde ziyarete gelip odasına giren insanlar benim deli olduğumu düşünür
Ahhhh bir gelse bir süpriz yapsa benim bu olumsuzluğuma negatif düşünceme karşı ben geldim annecim dese :gitme:
kaç gün kaldı test gününe... sen yine iyisin... benim transferim daha yeni yapılacak.. ben nasıl beklicem yaa... olumsuz düşünceleri kov gitsin...
kaç gün kaldı test gününe... sen yine iyisin... benim transferim daha yeni yapılacak.. ben nasıl beklicem yaa... olumsuz düşünceleri kov gitsin...
Angel 74 transfer gununuz belli mi? benim bugun kontrolum var.Eger her sey yolunda ise transferim yapılacak.Dun laboratuardan 5.gun transferi yapılacak dendi.yarın embriyolara yeniden bakılıp gelişimine bakılacak...umarım sorun yoktur.sorun yoksa cumartesi transferim var...
bugün 8. Günümdeyim cnm
bol şans diliyorum sana herşey inş çok güzel olacak :))
kötü düşünceleri kovmak mümkün değil sürekli beynimi kemiriyorlar test günümde olumlu yada olumsuz alacağım sonuçla biraz rahatlarım herhalde a.s.
canım bugün öğleden sonra transferim var... ezan okunuyor şu an ve dua ediyorum. Allah hepimizin yüzüne baksın.. umarım sende de sorun çıkmaz.. benim 5.gün transferi olucak... hakkımızda hayırlısı inşallah..
ben tedavinin daha kolay olacağını düşünmüştüm.Ama zor ve emek isteyen bir süreç.Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alabiliriz...iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..bebk istiyoruz ogluşun hayırlı olsun canım kardeşim.................
darısı bizlere.................
bu arada yojimbo inşaallah sıkıntıların bugün biterde cumartesi kavuşursun melegine...............
test sonucunu bekleyen kardeşlerim Rabbim sizinde sabrınızı artırsın................ne zor degilmi 12 günün geçmesi........tedavi hemencik oluveriyoda o 12 gün bitmek bilmiyo...............
ahhh ahhh ne heyecanlardı yaa......benim için uzaklaştı.....memorıale tekrar gitmiycek olsamda sizi merak ediyor ve geliyorum.....inş. güzel haberler alırsınız............
tranferin olmuştur sanırım.umarım güzel haberleriniz gelir...embriyo kaliteleri nasılmış?
biz de hem sabah gittik hastaneye hem öğleden sonra.sabah karından baktı hale hanım.ohss riski halen var.kan verdik.allahtan kan değerim normal (e2 1300 civarına düşmüş) ama tek başına yeterli değilmiş.cumartesiye kadar %50 şansın var dedi.eğer düzelirse transferim olacak.cumartesi güvenç bey muayane edip kan istecekmiş ve sonuca göre karar verilecek.hale hanım izne ayrılıyormuş.eğer her şey yolunda giderse transferimi de güvenç bey yapacakmış...bol proteinli gıdalar yiyip ve su içiyorum.gerisi bünyeye kalmış...umarım ertelenmez...
Arkadaşlar benim maalesef olmadı. 9. gün bugün kan testim 0,285 çıktı. En kısa sürede kendimi toparlayıp 1 tane dondurulmuşumla yola devam etmeyi düşünüyorum.Hayırlısı diyorum hepinize bol şanslar :)) a.s.
Arkadaşlar benim maalesef olmadı. 9. gün bugün kan testim 0,285 çıktı. En kısa sürede kendimi toparlayıp 1 tane dondurulmuşumla yola devam etmeyi düşünüyorum.Hayırlısı diyorum hepinize bol şanslar :)) a.s.
canım transferim yapıldı.. müthiş bişey tanık olmak.. inşallah başarılı oluruz... Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın... embriyo kaliteleri biri 5aa diğeri 4ab ... umarım seninde herşey yolunda gider.. şimdi evdeyim.. yatıyorum kalkıyorum devamlı yatamıyorum... sıkılıyorum...
hadi bakalım heycanlı bekleyiş başladı...eyvahedigeldismile
çok dua et arkadaşım inanarak ağlayarak içten edilen duaları rabbim geri çevirmez inşallah...
şu mübarek üç aylarda duaları kabul olan kullarından eylesin rabbim bizi..
eğer dualara inanıyosan meryem suresi ve yasin suresini hergün oku veya okut...
ALLAHIN isimlerini tesbih et...
peygamber efendimize selavat getir...
ve dularında peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine diye dua et...
bilmiyorum yaparmısın ama benden naçizane bir tavsiye...
rabbim gönlüne göre versin..opuyorumnanaktan
ahhh tupbaby ahhhh...
olmıycak diye diye negatifi gördün arkadaşım yaaa..
hakkında hayırlısı olsun ne denir kii...
inşallah donuk embriyon tutunur sana...
ilk denememde bende aynı senin gibi yaptım..herşeyi zor elde eden biri olarak bebek işinin bu kadar kolay olmıycanı düşünüyodum...ve negatifi yedim oturdum...
belki de içimize doğdu olmıyacağı kimbilir...bilmiyorumkismile
herşeye rağmen içini ferah tut..ALLAHIN neyi ne zaman vereceği hiiiç belli olmaz...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?