canım yaaa rabbim sabırlar versin sana...eminim araştırılmıştır ama neden engel olunamıyo acaba...hatırladığım kadarıyla sende hidrosalpenks vardı....acaba hidrosalpenksten olabilirmi ki?tüpteki sıvının rahme akıp bebeği zehirleyebileceğini duymuştum ama tabi doktorun en iyisini bilir...
rabbim tez zamanda bu acılarını unutturacak evlat nasip etsin:Saruboceq:
canim aklina kotu seyler getirme iyi dusun iyiliklerle karsilas ins. benim daha oncede 3 kez normal yolla hamile kaldigim ama devam ettiremedigim gebeliklerim vardi. 3 dusukten sonra ayni seyi yasama yuzden yukseliyor malesef. sen hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini ins. 11. haftada kaybettik bebegimizi.ílk gittik kalp atislarini gorduk, 10 gun sonra kalp atislarini duyduk,3hafta sonrasina cagirdi nur hanim gittik once bebegi gordu sizin bizdik kocaman olmus dedi ,gercektende kocaman olmustu yavrum kollari bacaklari vucudu kafasi herseyi belliydi gozumun onunden gitmiyor o goruntusu. sonra birden yuzu degisti nur hnm in ben hemen heyecanlandim cunku hep korkuyla gidiyordum daha once yasadiklarimdan dolayi ve kalp atislarinin durdugunu ogrendim malesef. herhangi bir belirti yada kanama olmadi rutin kontrole gitmistik. neolmussa 1-2 gun icinde olmus dedi nur hnm .
çok geçmiş olsun canım,rabbim sana ve eşine uzun ömür versin...bize düşen tevekkül,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
pasmenika geçmiş olsun. sabırla umutla Allahın izniyle inşallah mucizelerimize kavuşuruz
sagol canim . seninde tedavin hayirli olsun guzel haberlerini ve sevincini paylasiriz insallah buradan ...
baharnaz tedavin hayırlı olsun..
gülcan 1980 inşallah pozitif sonucu alırsın...
burdan tüm aşamalarımı paylaşmak istiyorum ama kaç gündür giremedim
salı günü yumurtalar toplandı..
10 yumoştan sadece 3 tanesi döllenmiş...
canım çok sıkıldı umudum kırıldı...
transfere kadar dayanabilirler mi bilemiyorum..
hakkımda hayırlısı
bu iş gerçekten çok zor
rahat olmayı yine beceremedim
ama sabırlı olmayı öğrendim galiba
küçük embriyocuklarım için dua ediyorum...
arkadaşlar ne yapılacak diye korkarken transferim bile yapıldı ayın 13 de test yaptıracam allahım benim içinde sizler içinde hayırlısını versin
Arkadaşlar transfer sırasında sanırım sıkışık olmak gerekiyormuş ,benim ya bugün ya da yarın transferim olacak herşey yolunda giderse inşallah.Ama sıkışık olarak transfer nasıl olacak zor olmazmı bilemiyorum o yüzden şimdiden çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum acaba kaç dakika sürer transfer ?bilen arkadaşlar lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?