Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arastirildi cnm genetik inceleme dahi yapildi birsey cikmadi. kan pihtilasmasi var bende ilkkez bu gebeligimde kan sulandirici igne kullandim o yuzdende daha umutluydum birsorun var ve biz onlemini aldik bukez diye ama olmadi sanirim baska birsorun daha var ve umarim artik o herneyse ortaya cikar.simdi bebegimide genetik incelemeye gonderdiler sonuc 20 gun sonra cikacak...
ben hidrosalpenksin bebegi zehirleyebilecegini hic duymamistim ilkkez duyuyorum simdi . nur hanim hidrosalpenk dusuge sebep olabilir ama kalp atislarinin durmasina sebep olmaz dedi. daha oncede hidrosalpenksi oldugu halde hamila kalip dogum yapan bircok hastasinin oldugunu soylemisti ama gorusmeye gittigimizde tekrar sorarim boyle bir zehirleme ihtimali olabilirmi diye.

çok geçmiş olsun canım,rabbim sana ve eşine uzun ömür versin...bize düşen tevekkül,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

selam
bugün reglimin 3.günü ve tedaviye başladım ilk iğnemi hastanede oldum inşallah herşey yolunda gider.

schatze_32 den gelen özel msja cvp.cnm foruma yazdığım msj sayısı 50 olmadığı için malesef sana özelden msj atamadım.bende cvbımı buradan ayzıyorum.inş okursun.

slm tatilde olduğum için msjına geç cvp veriyorum kusura bakma.ben semra hanımdan telefonla randevu almışdım.sevgi polikiliniği adı altında avrupa yakasında bir yerleri var.önce oayı arayıp randevu aldım.ama gideceğin tarihden çok önce aramalsın.çok yoğun oluyorlar ancak gün verirler.gittiğimizde beni dr.ebru hnm karşıladı.öne mülakat yaptık.sorular test sonuçları v.s herşeyi konuştuk.sonra muayne odasına aldılar önce o muayne etti sonra semra hnm geldi muayne etti.oradan sonraki işlemleri hep memorialda yaptırdık.

schatze32 slm canım memorıaldamı tedaviyemi başlıycaksın bana özelden sadece slm yazılı msjların geldiği için anlayamadım bildiklerim konusunda yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşlar ne yapılacak diye korkarken transferim bile yapıldı ayın 13 de test yaptıracam allahım benim içinde sizler içinde hayırlısını versin

baharnaz tedavin hayırlı olsun..
gülcan 1980 inşallah pozitif sonucu alırsın...

burdan tüm aşamalarımı paylaşmak istiyorum ama kaç gündür giremedim
salı günü yumurtalar toplandı..
10 yumoştan sadece 3 tanesi döllenmiş...
canım çok sıkıldı umudum kırıldı...
transfere kadar dayanabilirler mi bilemiyorum..
hakkımda hayırlısı
bu iş gerçekten çok zor
rahat olmayı yine beceremedim
ama sabırlı olmayı öğrendim galiba
küçük embriyocuklarım için dua ediyorum...

merhaba mavi;tesadüf kk da gecerken okudum şimdiki yazını.iç karatmak için değil umudunu filizlendirmen için yazıyorum.o 3 yumurtana sıkı sıkı sarılman için yazıyorum.18 yıllık evliyim.3 aşılamam 4 tüp deneyimim oldu.son kez deneyelim dedik.3 aydır memeoriale gidiyordum.maalesef tedavim yapılmadı.kan pıhtılaşmam vardı.bendeki büyük sorun.geldiğim şu anki aşama hamile kalmamalıyım. yasak.. şu önümdeki 6 ay.6 ay sonrası için de deneyebileceğim net değil.çünkü ciddii risklerimvar.körolma beyin felci geçirme gibi
maşallah ne güzel.bütün aşamaları yapabilmişsin.takibini yaptırmışsın,sayıca 10 gibi güzel sayıda yumurtan gelişmiş.toplanmış ta üstelik.hem 3 ü de döllenmiş.bu çok güzel...elinden gelen herşeyi yapmışsın.herşey de yolunda gitmiş.3 döllenmiş güzel yumurtan var.embriyoların için dua etmeye devam et..

ben sağlıklı tek bir yumurta için çıkmıştım yola.ilaçlarım da hazırdı.deneyemedim bile...üzülmek yerine kendini şanslı saymalısın.hem de çok şanslı..dilerim bugün transferin için güzel haberin gelir.

pasmenika;daha iyimisin?Allah güç kuvvet versin.böyle bir durmda hiçbir sözün tesellisinin olmıyacağına inanıyorum ama güçlü olmaya çalış.kötünün iyisi hamile kalmanla ilgili bir sorunun yok.yakın zamanda toparlanmanı diliyorum...
memeorialdeki bayanyerimseniben

erverdi umudunu yitirme canım şu sürecisağlıkla sonuçlandır bence senin için güzel haberler alacağız

mrb benimde memorialde pazar günü transferim yapıldı beklemedeyim.Hiç bişey hissetmiyorum içimde bir boşluk var Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.Toplam 4 yumurtam toplandı 3ü döllendi anacak 1 tanesi 1.kalitedeydi ve o transfer edildi.Şimdi 4.günümdeyim dün kasığığımda biraz batmalarım vardı.Benim gibi beklemede olan arkadaşlarla konuşmak isterim

Arkadaşlar transfer sırasında sanırım sıkışık olmak gerekiyormuş ,benim ya bugün ya da yarın transferim olacak herşey yolunda giderse inşallah.Ama sıkışık olarak transfer nasıl olacak zor olmazmı bilemiyorum o yüzden şimdiden çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum acaba kaç dakika sürer transfer ?bilen arkadaşlar lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum:ecrin_bebek:

İşlem esnasında sıkışık olmak rahatsız etmiyoda sonrasında en az yarım saat yatman gerekiyo ve o şekilde beklemek çok zor oluyor.Ben 10 dakika sonra sürgü istemek zorunda kaldım yoksa çatlayacaktım.işlem en fazla 5-10 dakika sürüyor ağrsız merak etme.sadace rahim ağzını tutmak için bir alet takılıyo o da çok sorun değil.Rahat olmaya çalış kolay gelsin

merhaba... transfer evet sıkısık olman lazım.. hiç zor değil.. en kolay yeri desem bilmem inanırmısın.. herşey ışık hızında oluyor toplam 3-5 dakika sürüyor... ve normal muayenen kadar kolay bişey.. transfer sonrası kalkmıyorsun yatağına geçtiğinde sana sürgü veriyolar... yat yatabildiğin kadar.. kalkmak için acele etme derim ben... tedavin hayırlı olur inşallah...

mavi0 canım üzülme ... bende de 4 yumurta döllendi sonuçta 2 yumurta transfer ediliyor.. benim bir tanesi gelişimini durdurmuş diğreri 4.gün kalitesindeydi.. anlayacağın geride dondurulmuşum yok.. ama 2 tane transfer edildi.. biri 5aa diğeri 4ab kısmetimizde varsa tutunurlar.. yoksa yapcak bişey yok.. bi tane olsun senin olsun arkadaşım.. morel çok önemli.. asla düşürme sakın...

erverdi sanada geçmiş olsun... inşallah 6 ay sonra herşey istediğin gibi olur... millet umudunu kesince bir anda Allah sevindiriyor ... yaşanan çok olay var öyle.. Allah umarım senide tez vakitte sevindirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…