caım benim yaa... durmak yok yola devam :)) inşallah bebişine kavuşursun tez zamanda..yine şanşlısın dondurulmuşun var.. benimkiler donmadı.. biri gelişimi durmuş ötekide 4.gün kalitesinde kalmış değmez dondurmaya dediler bir tane 5aa bir tane 4ab transfer ettiler.. seninkilerin gradeleri neydi canım..
yojimbo hakkında hayırlısı olsun...inşallah ohss olmazsın da bebişine tez zamanda kavuşursun...
uzun zamandır foruma giremiyordum arkadaşlar . bebeğimin kalp atışlarını görüp duyduktan sonra umutla gittiğim kontrolde kalp atışlarının durduğunu öğrendim.hastaneden aldığım bebeğimi hastaneye bırakıp döndüm.. 4. kez annelik sevincim yarım kaldı. toparlanmaya çalışıyorum başarabilirmiyim bilmiyorum. rabbim yaşadıklarımı yaşatmasın size tekrar anne olmaya karar verirsem banada..
Arkadaşlar herşeyin hayırlısı negatif sonuç alanlar lütfen üzülmeyin elbet herşeyin bir zamanı vardır ümidinizi kesmeyin lütfen.Transferi olanlar nasıl geçti zormu oluyor anlatırmısınız bir de şunu merak ettim aa ab falan embriyoların kalitesi mi oluyor?bunların anlamı nedir
uzun zamandır foruma giremiyordum arkadaşlar . bebeğimin kalp atışlarını görüp duyduktan sonra umutla gittiğim kontrolde kalp atışlarının durduğunu öğrendim.hastaneden aldığım bebeğimi hastaneye bırakıp döndüm.. 4. kez annelik sevincim yarım kaldı. toparlanmaya çalışıyorum başarabilirmiyim bilmiyorum. rabbim yaşadıklarımı yaşatmasın size tekrar anne olmaya karar verirsem banada..
merhaba arkadaşlar,maalesef transferim iptal edildi.e2 4000'e çıkmış, karnım su toplamaya başlamış.ohss orta seviyeye çıkmış.9 tane 1. kalite embriyo donduruldu.ya ağustos ya da eylül de transfer yaptıracağız.eşimle tatile gitmeye karar verdik...böyle ...benim ağrılarım dün arttı, bugün de var ayağa kalkınca...bir haftaya toparlarsın dediler.kan sulandırıcı iğnelere başladık bugün...
hakkında hayırlısı olsun canım... geç olsun ama güç olmasın inşallah...
canım benim yaaa.. geçmiş olsun... herşey çocuk değil bu mantıkla yaşayabilmek lazım.. olursa severiz seviniriz ..olmazsada dünyanın sonu değil.. kendini toparlaman lazım önce senin sağlığın... sonra tekrar denersin sonun
sagol cnm . bende kendimi yipratmamaya calisiyorum ama elde degil her seferinde hayal kirikligi cogaliyor umut azaliyor . yinede vardir bundada bir hayir diyip isyan etmemeye calisiyorum .
pasmenika,merhaba;bende merak etmiştim acaba nooldu diye..bir umut işte.sayfalarda arıyordum.ben Memorialde karşılaştığın bayanım.kısa bir görüşmemiz olmuştu.canım.tekrar aynısını söyliyeceğim.canın sağolsun,canımız sağolsun.çok geçmiş olsun.Allah acını tez zamanda unuttursun..hoşçakal sevgiyle kal.
pasmenika canım Rabbim sabrını artırsın...............
en yakın zamanda hayırlısıyla mucizeni sana gönderiversin..............ve bu yaşadıklarını hiç hatırlama......
kizlar cok sagolun..darisi sizlere isteyen herkese insallah...
fazla giremiyorum takip edemiyorum ama dualarim sizlerle...
tupbaby,pasmenika hayirlisi boyleymis..vardi bi hayir diyip isyansiz umutla,sabirla yola devam er gec bigun hepimiz anne olacagiz...
efsa bulantilar 3.aydan sonra gecer insallah..bol su ic...beni doguma aldiklari gun bile hala mide bulantilarim cikarmalarim oldu..bebegin iyi olsunda bunlar guzel..iyi bak bebisine kendine..
canım benim çok geçmiş olsun...Hepimiz yaşadık,yaşıyoruz bu olumsuzları...Ayrıntı sormak istemem ama sen de anlarsın beni hep korku var içimde kaçıncı haftada oldu ve herhangi bi belirti oldu mu...kanama falan var mıydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?