Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Transfer edilen 5. Gün 4BB cnm dondurulmuşum 3BB

yojimbo hakkında hayırlısı olsun...inşallah ohss olmazsın da bebişine tez zamanda kavuşursun...

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...bol su içip, protein ağırlıklı beslenmek dışında elimden gelen bir şey yok.cumartesi karar verilecek bakalım..bu arada bugün embriyo kalitesi için aradık 25 embriyo 24 e düşmüş.içlerinde iyi, kötü ve orta kalite ("iyi kötü çirkin" yazacaktım neredeyse:)) embriyolar varmış.8 hücreli olanlar varmış.bakalım yarın ve 5. gün durumları ne olacak.tupbaby'e üzüldüm ama hepimizin şansı %50...bunu bilerek bu işin başına geçtik.ohss riski vs olunca insan önce sağlık diyor...

Arkadaşlar herşeyin hayırlısı negatif sonuç alanlar lütfen üzülmeyin elbet herşeyin bir zamanı vardır ümidinizi kesmeyin lütfen.Transferi olanlar nasıl geçti zormu oluyor anlatırmısınız bir de şunu merak ettim aa ab falan embriyoların kalitesi mi oluyor?bunların anlamı nedir

uzun zamandır foruma giremiyordum arkadaşlar . bebeğimin kalp atışlarını görüp duyduktan sonra umutla gittiğim kontrolde kalp atışlarının durduğunu öğrendim.hastaneden aldığım bebeğimi hastaneye bırakıp döndüm.. 4. kez annelik sevincim yarım kaldı. toparlanmaya çalışıyorum başarabilirmiyim bilmiyorum. rabbim yaşadıklarımı yaşatmasın size tekrar anne olmaya karar verirsem banada..

canım benim yaaa.. geçmiş olsun... herşey çocuk değil bu mantıkla yaşayabilmek lazım.. olursa severiz seviniriz ..olmazsada dünyanın sonu değil.. kendini toparlaman lazım önce senin sağlığın... sonra tekrar denersin sonuna kadar...

transfer 3 dakika felan sürüyor.. ışık hızında transfer ediyolar sende ekranda seyrediyorsun.. müthiş bişey...

canım benim çok geçmiş olsun...Hepimiz yaşadık,yaşıyoruz bu olumsuzları...Ayrıntı sormak istemem ama sen de anlarsın beni hep korku var içimde kaçıncı haftada oldu ve herhangi bi belirti oldu mu...kanama falan var mıydı...

canım yaaa rabbim sabırlar versin sana...eminim araştırılmıştır ama neden engel olunamıyo acaba...hatırladığım kadarıyla sende hidrosalpenks vardı....acaba hidrosalpenksten olabilirmi ki?tüpteki sıvının rahme akıp bebeği zehirleyebileceğini duymuştum ama tabi doktorun en iyisini bilir...
rabbim tez zamanda bu acılarını unutturacak evlat nasip etsin:Saruboceq:

mrb arkadaşlar ben de ayın 28inde transfer yaptırdım fakat çok fazla sancım oluyor. gece gaz sancısına benzer bir sancıyla uyanıyorum kalbimde bazen çok hızlı atıyor ve çok baskı yaptığını hissediyorum sizlerde benzer sorunlar yaşıyormusunuz merak ediyorum açıkçası şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar,maalesef transferim iptal edildi.e2 4000'e çıkmış, karnım su toplamaya başlamış.ohss orta seviyeye çıkmış.9 tane 1. kalite embriyo donduruldu.ya ağustos ya da eylül de transfer yaptıracağız.eşimle tatile gitmeye karar verdik...böyle ...benim ağrılarım dün arttı, bugün de var ayağa kalkınca...bir haftaya toparlarsın dediler.kan sulandırıcı iğnelere başladık bugün...

kizlar cok sagolun..darisi sizlere isteyen herkese insallah...
fazla giremiyorum takip edemiyorum ama dualarim sizlerle...

tupbaby,pasmenika hayirlisi boyleymis..vardi bi hayir diyip isyansiz umutla,sabirla yola devam er gec bigun hepimiz anne olacagiz...
efsa bulantilar 3.aydan sonra gecer insallah..bol su ic...beni doguma aldiklari gun bile hala mide bulantilarim cikarmalarim oldu..bebegin iyi olsunda bunlar guzel..iyi bak bebisine kendine..

hakkında hayırlısı olsun canım... geç olsun ama güç olmasın inşallah...

hakkında hayırlısı olsun canım... geç olsun ama güç olmasın inşallah...

teşekkür ederim.eve döndük.sürekl dinlenip bol su içiyorum.hafif nefes darlığı ve kanımda şişlşik var.ağustos adetinde kist olup olmadığına göre dondurulmuş embriyo ile transfere hazırlanacağız umarım...

pasmenika,merhaba;bende merak etmiştim acaba nooldu diye..bir umut işte.sayfalarda arıyordum.ben Memorialde karşılaştığın bayanım.kısa bir görüşmemiz olmuştu.canım.tekrar aynısını söyliyeceğim.canın sağolsun,canımız sağolsun.çok geçmiş olsun.Allah acını tez zamanda unuttursun..hoşçakal sevgiyle kal.

pasmenika canım Rabbim sabrını artırsın...............
en yakın zamanda hayırlısıyla mucizeni sana gönderiversin..............ve bu yaşadıklarını hiç hatırlama......

canim ogun seni gormek cok iyi geldi bana okadar acim tazeyken yanimda hic tanimadigim ama anladigim ve beni anladigindan emin oldugum birisi vardi .rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirlisi neyse hakkimizda o olsun . kendimizi parcalayip dunyayi yaksakta elimizden birsey gelmiyor onune gecemiyoruz yasadiklarimizin hersey rabbimin elinde . simdi tatlideyim esimin israriyla geldik iyi gelecegini dusundu . ama nereye gidersen git acilar seninle geliyor. zamana ihtiyacim var toparlanip tekrar yilmadan devam edecegim, rabbi hayirlisiyla birgun yuzumuzu guldurur insallah.

pasmenika canım Rabbim sabrını artırsın...............
en yakın zamanda hayırlısıyla mucizeni sana gönderiversin..............ve bu yaşadıklarını hiç hatırlama......

canim cok sagol . sana ve isteyen herkezede rabbim o mucizesinin mutlulugunu yasatir ins. herseferinde umutlarimiz biraz daha yikilsada imkansiz diye birsey yoksa eger hayatta (ki bence yok ) bigun o dunyanin enozel mutlulugunu bizde yasayabiliriz . tek duam bu hepimiz icin.

canim bebisin hayirli olsun rabbim hep guzel gunler gostersin bebisinle sana ve esine . dedigin gibi vardir bundada bir hayir diip dua etmekten baska care yok. zaman guzel gunler ve mucizeler getirir insallah bizede.

canim aklina kotu seyler getirme iyi dusun iyiliklerle karsilas ins. benim daha oncede 3 kez normal yolla hamile kaldigim ama devam ettiremedigim gebeliklerim vardi. 3 dusukten sonra ayni seyi yasama yuzden yukseliyor malesef. sen hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini ins. 11. haftada kaybettik bebegimizi.ílk gittik kalp atislarini gorduk, 10 gun sonra kalp atislarini duyduk,3hafta sonrasina cagirdi nur hanim gittik once bebegi gordu sizin bizdik kocaman olmus dedi ,gercektende kocaman olmustu yavrum kollari bacaklari vucudu kafasi herseyi belliydi gozumun onunden gitmiyor o goruntusu. sonra birden yuzu degisti nur hnm in ben hemen heyecanlandim cunku hep korkuyla gidiyordum daha once yasadiklarimdan dolayi ve kalp atislarinin durdugunu ogrendim malesef. herhangi bir belirti yada kanama olmadi rutin kontrole gitmistik. neolmussa 1-2 gun icinde olmus dedi nur hnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…