Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inci yok canım sitede baktım ama bulamadım![]()
Fistik,Akasyacim,08teyze..hayirlisi olsun..insallah tutunurlar,hic ayrilmazsiniz..Bekleme sureci bence en zoru..Bol sabir,dua..
Kendinizi cok dinlemeyin,uzun sure hareketsiz kalmayin,kitap okuyun,internette belirti aramayin.idrar testi yapmayin,bol bol meryem suresi okuyun,kabiz olmamaya ozen gosterin,nane maydonoz bitki caylari tuketmeyin,gunde 1-2 dilim ananas iyi geliyor..ne cok saydim dimi..nasipten otesi yok insallah vakti zamani gelmistir...
Ben ilk 2 denememde genelde yatmistim..3.denememde olmaz dusuncesiyle transferden sonra dinlenme suresini bile beklemeden cikmistim eve gelince misafir agirlamistim sonuc olumlu olmustu..ilk 72 saat cok onemli agir kaldirmayin,uzanmayin ...Sonrasinda bence misafir gidin, gelenler olsun kafaniz dagilsin..
Tüp Bebek [IVF] Merkezi | Memorial Sağlık Grubu
Güzelim bak burada doktorlar var. İsimlerine tıkladığında bilgileri çıkıyor.
Fistik,Akasyacim,08teyze..hayirlisi olsun..insallah tutunurlar,hic ayrilmazsiniz..Bekleme sureci bence en zoru..Bol sabir,dua..
Kendinizi cok dinlemeyin,uzun sure hareketsiz kalmayin,kitap okuyun,internette belirti aramayin.idrar testi yapmayin,bol bol meryem suresi okuyun,kabiz olmamaya ozen gosterin,nane maydonoz bitki caylari tuketmeyin,gunde 1-2 dilim ananas iyi geliyor..ne cok saydim dimi..nasipten otesi yok insallah vakti zamani gelmistir...
Ben ilk 2 denememde genelde yatmistim..3.denememde olmaz dusuncesiyle transferden sonra dinlenme suresini bile beklemeden cikmistim eve gelince misafir agirlamistim sonuc olumlu olmustu..ilk 72 saat cok onemli agir kaldirmayin,uzanmayin ...Sonrasinda bence misafir gidin, gelenler olsun kafaniz dagilsin..
kızlarr çok şükür transferim sağlıklı bir şekilde oldunur hoca süper biri, insanı çok güzel motive ediyor..bir tane olsun bizim olsun bizim olsun dedi dünden beri uzanıyorum...bir tek lavoboya çıkamadım...dufalak şurup ta içtim ama stresten heralde çıkamadım işte..
Sağol canım :) He bir de 6500 lira başka bir test için verdikBu pgt işi Akasya'yı da beni de kuruttu
![]()
hayirli ugurlu olsunnnnnnn.. Annesine sımsıkı tutunsunnnn...
Gusell haberler bekliyoruz artik senden..
Kendine cokkk cokkk dikkat et .. Yataktan birden kalkma, birden yatma..bi seyleri almak icin uzanma, egilme, agir sakiiiinnnnn kaldirma...
opuyorum canim..
Sorma İncimmmm... Sağlıkla gelsinler de helal olsun bebişlerimize..
UYYYYYY... Acaba hepsine dikkat ettim mi diye düşündüm bir anİnşallah unutarak yaptığım bazı hareketler olmamıştır. Çünkü : bazen unutuyorum. Kızlar bir de birşey soracağım. Bizim işyerinde yemek olayı self servis. Tepsiyle herkes kendisi taşıyor. Bir sorun olur mu sizce :26: Herşeyden korkar oldum yaa
![]()
gidiyorum geliyorum soru soruyorum bugün
bu kromozom testini mavi tıp laboratuarında mı yaptırsam düzen lab.damı yoksa medical park tamı
acep hangisi en iyidir bunlardan birine giden varmı aranızda
Ben henüz tedaviye başlamadım merkez arayışı içindeyim Klinik hakkında ki görüşlerinizi merak ediyorum.Bana yardımcı olur iseniz sevinirim.Öğretmenim ama ilk defa kendimi öğrenci gibi hissediyorum.Bu konuda çok cahilim.Sorunum hem eşimde hem bende anladığım kadarıyla işimiz zor ve paramız kısıtlı memorial tüp bebek nasıl ?tıbbi ve psikolojik olarak ..............
ALLAH RTAZI OLSUN canım.ben başladığımda yazmıstım sanıyorum sana, ama yanlış hatırlıyo veya isimleri karıştırıyo olabilirim.2.tedavi brükseldi. 3.tedaviye başladıktan sonra acaba olmustu kafamda.devam ettim.bekliyoruz şimdi.
Sevdaaaa nerdesinnnn seni merakkk ediyoruz
Sevdaaaa nerdesinnnn seni merakkk ediyoruz
ucuz bulduğun yerde yaptır:))
Kızlar Memorial'a gidip de memnun olmayan bir kişi görmedim şimdiye kadar hatta negatif alanlar bile oraya devam ediyor. Var bu hastanede bir şey![]()