Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Fistik,Akasyacim,08teyze..hayirlisi olsun..insallah tutunurlar,hic ayrilmazsiniz..Bekleme sureci bence en zoru..Bol sabir,dua..
Kendinizi cok dinlemeyin,uzun sure hareketsiz kalmayin,kitap okuyun,internette belirti aramayin.idrar testi yapmayin,bol bol meryem suresi okuyun,kabiz olmamaya ozen gosterin,nane maydonoz bitki caylari tuketmeyin,gunde 1-2 dilim ananas iyi geliyor..ne cok saydim dimi..nasipten otesi yok insallah vakti zamani gelmistir...
Ben ilk 2 denememde genelde yatmistim..3.denememde olmaz dusuncesiyle transferden sonra dinlenme suresini bile beklemeden cikmistim eve gelince misafir agirlamistim sonuc olumlu olmustu..ilk 72 saat cok onemli agir kaldirmayin,uzanmayin ...Sonrasinda bence misafir gidin, gelenler olsun kafaniz dagilsin..

çok sağol.ALLAH herşeyi gönlüne göre versin hayatında.4-5 gün dinlendikten sonra normal hayata karışırım ben.ama çok zor.ay tutuyo mu tutmuyo mu..saçma sapan seylere aglayabiliyorum..ilaçlar beni tedavi başladığı andan itibaren sapıttırıyo.aglarken gülebiliyorum.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin.çok sağol.sevgiler

Fistik,Akasyacim,08teyze..hayirlisi olsun..insallah tutunurlar,hic ayrilmazsiniz..Bekleme sureci bence en zoru..Bol sabir,dua..
Kendinizi cok dinlemeyin,uzun sure hareketsiz kalmayin,kitap okuyun,internette belirti aramayin.idrar testi yapmayin,bol bol meryem suresi okuyun,kabiz olmamaya ozen gosterin,nane maydonoz bitki caylari tuketmeyin,gunde 1-2 dilim ananas iyi geliyor..ne cok saydim dimi..nasipten otesi yok insallah vakti zamani gelmistir...
Ben ilk 2 denememde genelde yatmistim..3.denememde olmaz dusuncesiyle transferden sonra dinlenme suresini bile beklemeden cikmistim eve gelince misafir agirlamistim sonuc olumlu olmustu..ilk 72 saat cok onemli agir kaldirmayin,uzanmayin ...Sonrasinda bence misafir gidin, gelenler olsun kafaniz dagilsin..

Amin canım inşallah... Ben neler yaptım sayayım. Dün hastaneden gelip kahvaltı yapıp uzandım.Sonra biraz nete baktım. Yine dayanamadım yani :9: Biraz uyumuşum. Uyandım. Yemek yedim. Eşim hadi gel deniz kıyısında çay içireyim sana dedi. İyi peki dedim gittik. Devamında da sürekli uzanık vaziyette tv izledim.. Yarın da evdeyim. Öbür gün iş başı.. :10:

kızlarr çok şükür transferim sağlıklı bir şekilde oldu :nazar: nur hoca süper biri, insanı çok güzel motive ediyor..bir tane olsun bizim olsun bizim olsun dedi dünden beri uzanıyorum...bir tek lavoboya çıkamadım...dufalak şurup ta içtim ama stresten heralde çıkamadım işte..

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.sıkı sıkı tutunsun sana yavrun inşallah, sen onu bırakmadın o da seni bırakmasın

Sağol canım :) He bir de 6500 lira başka bir test için verdik :1: Bu pgt işi Akasya'yı da beni de kuruttu :52:

Sorma İncimmmm... Sağlıkla gelsinler de helal olsun bebişlerimize.. :16:

hayirli ugurlu olsunnnnnnn.. Annesine sımsıkı tutunsunnnn...:21::21::21:
Gusell haberler bekliyoruz artik senden..
Kendine cokkk cokkk dikkat et .. Yataktan birden kalkma, birden yatma..bi seyleri almak icin uzanma, egilme, agir sakiiiinnnnn kaldirma...
opuyorum canim..

UYYYYYY... Acaba hepsine dikkat ettim mi diye düşündüm bir an :30: İnşallah unutarak yaptığım bazı hareketler olmamıştır. Çünkü : bazen unutuyorum. Kızlar bir de birşey soracağım. Bizim işyerinde yemek olayı self servis. Tepsiyle herkes kendisi taşıyor. Bir sorun olur mu sizce :26: Herşeyden korkar oldum yaa :37:

gidiyorum geliyorum soru soruyorum bugün :1:
bu kromozom testini mavi tıp laboratuarında mı yaptırsam düzen lab.damı yoksa medical park tamı
acep hangisi en iyidir bunlardan birine giden varmı aranızda

Sorma İncimmmm... Sağlıkla gelsinler de helal olsun bebişlerimize.. :16:

UYYYYYY... Acaba hepsine dikkat ettim mi diye düşündüm bir an :30: İnşallah unutarak yaptığım bazı hareketler olmamıştır. Çünkü : bazen unutuyorum. Kızlar bir de birşey soracağım. Bizim işyerinde yemek olayı self servis. Tepsiyle herkes kendisi taşıyor. Bir sorun olur mu sizce :26: Herşeyden korkar oldum yaa :37:

Valla ben de ilk gunler de unutup unutup kendimi koltuklara, yataklara atiyordum deli deli... Bizimkiler uyarip durdular simdi alistim.. Su an sanki kuccuk hanfendu edasiyla oturuyorum kalkiyorum:21:
Yemek konusunda da sorun olmaz, hicc bi seycik olmaz Allah in izniyle... Bizimde self servis.. Yiyebildigin kadar ye.. :56:Doya doya ye... Guc topla

Ben henüz tedaviye başlamadım merkez arayışı içindeyim Klinik hakkında ki görüşlerinizi merak ediyorum.Bana yardımcı olur iseniz sevinirim.Öğretmenim ama ilk defa kendimi öğrenci gibi hissediyorum.Bu konuda çok cahilim.Sorunum hem eşimde hem bende anladığım kadarıyla işimiz zor ve paramız kısıtlı memorial tüp bebek nasıl ?tıbbi ve psikolojik olarak ..............

Merhaba canım hoşgeldin. Ne güzel erkenden bu siteyi bulmuşsun. Ben 4.denemem de meorialle tanıştım. Keşke daha önceden gitseydim.Sonucum yine olumsuz oldu ama doktorların elinden geldiğini yaptıklarına inanıyorum. Sana tavsiyem hiç başka yerde oyalanmadan burasıyla görüşmen. Hakkında hayırlısı olsun

ALLAH RTAZI OLSUN canım.ben başladığımda yazmıstım sanıyorum sana, ama yanlış hatırlıyo veya isimleri karıştırıyo olabilirim.2.tedavi brükseldi. 3.tedaviye başladıktan sonra acaba olmustu kafamda.devam ettim.bekliyoruz şimdi.

hayırlı ugurlu olsun canım yine brükseldemi yaptırdım yücel bey dimi dr. peki tutmamasının nedeni nedir sordun mu kaç embriyo transfer etmıslerdı ? ne kadar soru sordum yahuuu :)

Kızlar Memorial'a gidip de memnun olmayan bir kişi görmedim şimdiye kadar hatta negatif alanlar bile oraya devam ediyor. Var bu hastanede bir şey :1:

Kızlar Memorial'a gidip de memnun olmayan bir kişi görmedim şimdiye kadar hatta negatif alanlar bile oraya devam ediyor. Var bu hastanede bir şey :1:

aslında ben çok memnun değilim diğer merkezler hakkında yazılanları okuyunca merkez değiştirmekten korktum. Neden değilsin dersen sanırım dr.la ilgili Nur hanımdan bahsedıyorsunuz ikna kabıleyetı yuksek sızı psıkolojık olarak rahatlatıyor. Benım opuma gırmıstı odasından cıktı yanıma geldı opunu yaptım transferını yapamam belkı ıns tutar dıye ıyı dıleklerını ılettı ben hıcbırsey solemeden oldu hemde benım dr bıraz durgun ya ama kendısını bırakamıyorum Diyeceğim şuki memorial ve drları alıskanlık yapıyorrr :))))))))))):9:

Back
X