• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gunaydın canım sızler ıcın dua edıyorum rabbım en kısa zamanda sızlerede bebıs versın onu kucagına aldınızmı dert kalmıyor...

amın canım ınsallah sanada 2013 yılı ugur getırır.banada 2012 sans getırdı suan kızım yanımda allaha bınlerce sukur.bende ılk defa gecen sene bu zamanlar gıtmıstım hastaneye ve subat 12 sınde basladım tedavıye
allah razı olsun canımm dualarını eksik etme bizerden..çok sağolasın..
hakkınızda hayırlısı olur inşaallah canım. mutlu sonla bitsin hikayeniz memorialda..
biz ilk tedavimizi yaptık geçen ay malesef negatif oldu. ama dondurulmuşlarım var çok şükür.
sizin problem ne canım.

canım inşallah bu kez pozitifi görürsün ne kadar güzel ki dondurulmuşun var..bu kez daha kolay olacak senin için herşey moralini yüksek tut..

benim de 2.tüp bebek denemem olacak ama ben ankarada yaptırdım 1.denemeyi vede hiç dondurulmuşum da yok..gerçi olsa da o merkeze gitmeyi hiiç düşünmüyordum zaten..öyle pişmanım ki ilk denememde memoriale gitmediğime direk...ama işte demek bunu yaşamam gerekiyormuş...

bizim problemimiz canım eşimin sperm sayı ve hız azlığı..
19 ay oldu bebek istediğimiz...
şimdide 2.tedavimiz için yaz tatilini beklioruz...ama öncesinde ön görüşme için ocakta gideceğiz memoriale..

böyle işte cnm benimde hikayem:40:

kızlar size sorular sordum ama kimse beni takmadı..daha önce formda yazmadığım içinmi cevap vermiyorsunuz??memorialda 2.denememi yapıcam öneriyormusunuz birde şehir dışından gelip tedavi görenler nerde kalıyor ne yapıyor lütfen cevaplarmısınız..

burda bu kadar meorial hamilesi var :) sence memnun olmasak orda dener yada yazarmıydık canım benim..ben negatifi ilk orda alamama rağmen merkez değiştirmedim inan bana 5 kerde negatif alsam değiştirmezdim..güven ve inanmak öyle bişey çünkü..ben şehir dışından gittim akrabalarımda kaldım memorialın konuk evi pahalı maleseef.3 hafta akrabalarda kaldım.umarım senin içinde hayırlısı olur.

kızlar benim sonucum malesef negatif oldu
cemile tebrik ediyorum canım hayırlı olsun bebeğin.

Alminacım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Her negatif haberi kalbimi sızlatıyor :5:
Dondurulmuşların varmış, bu çok güzel. İnş bu tedavinde müjdeli haberi vermen nasip olur canım.

Merhaba nasılsın hangi aşamadasın geçmişe pek dönemedim pek zamanımda olmuyor burda kalabilecek

İyiiym sağol Lilyumcum. Sen nasılsın? Ben beklemedeyim :31:

Cemilecim çok sewindim ya gözünüz aydın inş güzel güzel kalanır değerlerın sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına bebeğini :))
İncim inş herşey yolundadır da sende başlarsın tedaviye bu ay bereketli bayağı sayfamız insan güzel haberleri aldıkça yüreği umutla doluyor.
Hsg çektiren arkadaşım bende 1,5 ay önce çektirdim agrı szı hiçbişey yoktu kan felan hiç olmadı zaten sargı beziyi duyunca korktum desem yeridir yani nerde çektırdın ?
BEn hala regl olamadım yaa gerçi olsamda çok umutlu değilim o yüzden sayfanın güzelliğini bozmak istemem :43::43::43::43::43::43:

Şişşşttt ne demek umutlu değilim, kızarım bak :20:

negatif tüp bebek görüşmesi için randevu aldığımızda ücret ödüyormuyuz arkadaşlar.
muayne falan oluyormu acaba

Ücretsiz canım.
Ben moral bozukluğu yüzünden gitmemiştim :50:

Arkadaşlar merhaba bende geçen aylarda ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ancak 8. Haftada düşük yaptım..şimdi 2.yi denemek istiyorum..bu denemeyide istanbul memorialda yapmayı düşünüyoruz..önerirmisiniz???ilk denemeyi izmirde yaptık ancak merkezden memnun kalmadık çünkü işi rutine bağlamışlar ve hiç ilgilenmediler bizimle..2.sorum ben şehir dışından geleceğim şehir dışından gelen arkaadaşlar nerde kalıyor ne yapıyor??bilgilendirirseniz teşekkür ederim..selamlar,sevgiler...

Cevap vermiş arkadaşlar.
Allah yardımcın olsun...

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepiniz ayrı ayrı sağolun.Sizlerin sayesinde kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Hepinizden Allah razı olsun.Yarın yine bhcg testi yaptırıcam.İnşallah artışlar iyidir.Çok merak ediyorum.Nolur dua edin.

Hayırlı haberlerle gel inş.

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın canım. Ben güne sinirli başladım :22: Bugün 11'de randevum vardı. Eşimle bindik arabaya o da ne araba arızalandı :47: 40 dakika vardı randevuya, vesaitle gitsek en az 1,5 saat. Ben de hastaneyi arayıp cumaya aldırdım.
Geldi mi kırmızılar :1:

kızlar size sorular sordum ama kimse beni takmadı..daha önce formda yazmadığım içinmi cevap vermiyorsunuz??memorialda QUOTE]

olurmu hiç arada kaynamıştır o yüzden cevaplar gecikti :)
ben tedaviye başlamadan adı duyulmuş ne kadar merkez varsa dolaşmış ondan sonra memoriale karar vermiştim.
sende için rahat etmeyecekse aklında olan bir kaç yerle görüşebilirsin genelde ön görüşme ücretsiz oluyor hem merkezleride görmüş olursun.
ekip o kadar ilgili, profesyonel ve sorduğun her soruya öyle net cevaplar alıyosunki gidince farkı anlayacakısın. e bu kadarda pozitif sonuç var üstüne.ben istanbulda olduğum için konukevi ile ilgili bilgim yok, bunun için hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin.
inşallah yavruna kavuşacaksın sende , Allah yardımcın olsun

ne güzel dondurulmuşlarla pozitif alan arkadaşları okudukça moral buluyorum.
benimde 4 veya 5 tane dondurulmuşum var. o gün o kadar heyecanlı ve stresliydim ki tam hatırlıyamıyorum. elimdeki kağıtta da 5 embiyo yazıyor ama transfer edilen bunun içinden mi alındı onu bilemedim.neyse sonuçta dondurulmuşum var. onlarla devam edicem inşaallah.kekyiyelim sen 2. ay denedim demişsin. başarısız tüp denemenden sonra adet gördün hemen o zaman mı denedin canım.
ne güzel brn de iki embriyo isteyeceğim bu sefer bakalım kabul olursa.
sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın inşaallah canım.

günaydınn :) bir transfer edildi ise 4 tane kalmıştır heralde
benim şubatta negatifti nisanda 2. adetimden sonra dondurulmuşlar transfer edildi.
hiç olumsuz düşünme ben o kadar iğne ile olmadı dondurulmuşlarla olurmu ki hiç diye düşünüyodum.
hani dondurulmuşlarla deneyelim yine sıfırdan tedaviye başlayabileyim diye bile düşündüm o kadar umutsuzdum yani.
Ama Allahım yüzümü güldürdü darısı bebek özlemi çeken herkesin başına olsun inşallah
ve yine dondurulmuşlarla deneyen çok yakın arkadaşım 10 gün sonra doğuruyor kısmetse
hiç umutsuz olma hem stressiz hemde dahaa az korkulu bir süreç olucak.
ikiz bebek istediğinden eminsen bencede ısrarcı ol iki embriyoda, mutlaka yardımcı olucaklardır.

sanırım senınde gebelık testın dusuk cıktı.eger oyleyse korkma ben 3 defa yaptırdım..cok az yukseldı ama oldu sonunda.moralını yuksek tut uzulme.artık senınle tadını cıkar

tuğce merhaba yazını okudun resmen içime bir umut yerleşti benim değerlerde artıyor ama istenilen düzeyde değil transferden sonra 9.gün 62,89
11.gün 110,9
13.gün 183,4
15.gün 287,9
16.gün 349,9 değerler böyle olmasına rağmen doktor dış gebelikten ve boş gebelikten bahsetti senin nasıldı ne yaptınız peki zahmet olmazsa yazabilirmisin

tuğce merhaba yazını okudun resmen içime bir umut yerleşti benim değerlerde artıyor ama istenilen düzeyde değil transferden sonra 9.gün 62,89
11.gün 110,9
13.gün 183,4
15.gün 287,9
16.gün 349,9 değerler böyle olmasına rağmen doktor dış gebelikten ve boş gebelikten bahsetti senin nasıldı ne yaptınız peki zahmet olmazsa yazabilirmisin

Canım benim 3. gün transferi 2 embrio transfer edildi.Şimdilik bende çıkan sonuçlar seninkiyle hemen hemen aynı.Transferden sonra 8. gün 17,6 10.gün 61,96.Bakalım bugün ne çıkacak.Senin kaçıncı gün transferin olmuştu.İnşallah artışlar iyi olur canım.

Back
X