- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
allah razı olsun canımm dualarını eksik etme bizerden..çok sağolasın..gunaydın canım sızler ıcın dua edıyorum rabbım en kısa zamanda sızlerede bebıs versın onu kucagına aldınızmı dert kalmıyor...
amın canım ınsallah sanada 2013 yılı ugur getırır.banada 2012 sans getırdı suan kızım yanımda allaha bınlerce sukur.bende ılk defa gecen sene bu zamanlar gıtmıstım hastaneye ve subat 12 sınde basladım tedavıye
hakkınızda hayırlısı olur inşaallah canım. mutlu sonla bitsin hikayeniz memorialda..
biz ilk tedavimizi yaptık geçen ay malesef negatif oldu. ama dondurulmuşlarım var çok şükür.
sizin problem ne canım.
canım inşallah bu kez pozitifi görürsün ne kadar güzel ki dondurulmuşun var..bu kez daha kolay olacak senin için herşey moralini yüksek tut..
benim de 2.tüp bebek denemem olacak ama ben ankarada yaptırdım 1.denemeyi vede hiç dondurulmuşum da yok..gerçi olsa da o merkeze gitmeyi hiiç düşünmüyordum zaten..öyle pişmanım ki ilk denememde memoriale gitmediğime direk...ama işte demek bunu yaşamam gerekiyormuş...
bizim problemimiz canım eşimin sperm sayı ve hız azlığı..
19 ay oldu bebek istediğimiz...
şimdide 2.tedavimiz için yaz tatilini beklioruz...ama öncesinde ön görüşme için ocakta gideceğiz memoriale..
böyle işte cnm benimde hikayem