Memorial hastanesınde tüp bebek yaptırıp hamıle kalanlar..

kızlar uğrayamadım birkaç gündür kız olduğu kesinleşti meleğimin.çok mutluyum.sizinkileri de çok merak ediyorum.ben çok kız istiyodum benim gönlüme göre oldu.inşallah allahım sizin de gönlünüze göre verir:)))

gozun aydiiinnnn, saglikla kucagina da alirsinn insallahhh :) kizlar cok sirin oluyo ve kiyafetler super.
15. haftada mi belli oluyo cinsiyet? ben de cok merak ediyorum. 2. randevum ayin 14unde

kolay gelsin canim. ben de 9 bitti simdilik, benim de midem cok kotu ve sanki iyice artti. kisa surede gecer umarim hepimizin bulantilari..

gözun aydın canım kızıma arkadas gelıyor.kızım o kadar hareketlı kı canımı yakmaya basladı artık yavas yavas.oynamadıgı gunlerın tadını cıkar bence..nerdeyse dısarı cıkıcak kucuk yaramaz...

evet ben de bakiyorum arada, pek ilerlemiyor.
ben oluyorum bulantilardan, dua edin bana lutfen :/ ne zormus bu donemler. bu arada progestan jel'i kullanmayi ne zaman biraktiniz?

slm memorıal hamişleri nasılsınız bakalımmmm
aklıma birşey takıldı yaaa:44::44::44::44:transfreden sonra ananas yediniz miii kimi yemek lazım diyo kimiside yememekk lazım diyo kafam karıştı:44::44::44:

aklıma birşey takıldı yaaa:44::44::44::44:transfreden sonra ananas yediniz miii kimi yemek lazım diyo kimiside yememekk lazım diyo kafam karıştı:44::44::44:

umutagecim ben yedim ama cok degil, arada bikac dilim yedim. bu arada iyiyiz :)

güzel anneler selam :)

bhcim gözün aydın kız olduğu kesinleşmiş , çok çok sevindim. darısı başımıza artık :)

n_ozkan, silgi bulantı için Allah yardımcınız osun, en kısa zamanda geçer inşallah

gelelim bana kızlar benim ikizlerim olucak, iki minik kelebeğim çokkkkk mutluyum. şükürler olsun

ben işe başladım akşam 7 gibi evde oluyorum yemek yiyip yatağa gidiyorum çokkkk halsizim elimi kolumu zor kaldırıyorum

yani işe git yemekk ye uyu hayatım bundan ibaret, sık yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum

ben hıc oyle tutusun dıye bısey yıyıp ıcmedım aynen normal hayatıma devam ettım.suanda 6 ayımın ıcındeyım sadece karnım var yoksa halsızlık felan yok gayet normalım herkes dıyor kı bu nasıl hamıle?

memorial de yaptırdın değil mi tedavini? bende ikiz istiyorum yani iki tane yumurta koysunlar istiyorum ama olmas kanun var diyorlar. bak sana koymuşlar :::: dun yumurtalarım toplandı bugun aradılar döllenmiş yumurta sayısı yeterliymiş. ne yapıcam ben şimdi

Canım hayırlı olsun inşallah umarım istediğin gibi netice alırsın evet bende memorial hastanesinde yaptırdım daha önce başarısız deneyimin oldumu bilmiyorum doktoruna rica edersen belki koyabilir , doktorun durumuna göre seni değerlendiriyor inşallah herşey gönlünce olur

mrb
bende memorial şişli şubesinde yaptırdım tüp bebişimi
şuan 10 aylık ve yeni uyuttum yatağına koydum.
Allahıma şükürler olsun....
ben transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yemeye özen gösterdim hergün yemiştim.
bişi sormak isterseniz cvplarım

bu benim ilk denemem. ama sağolsun bu yumurta koyma işlemi hakkında nur hanım benı rahatlattı. bende illa iki tane konsun die ısrar etmekten vazgeçtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…