- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
kızlar uğrayamadım birkaç gündür kız olduğu kesinleşti meleğimin.çok mutluyum.sizinkileri de çok merak ediyorum.ben çok kız istiyodum benim gönlüme göre oldu.inşallah allahım sizin de gönlünüze göre verir:)))
Silgicim işe başladığım için çok giremiyorum o yüzden takiplerim biraz zor oluyor canım ben 8. haftanın içindeyim, bu aralar iyice halsizleştim çok kusmalarım oldu, 1- 2 gündür biraz toparlandım gibi sen nasılsın ?
kızlar uğrayamadım birkaç gündür kız olduğu kesinleşti meleğimin.çok mutluyum.sizinkileri de çok merak ediyorum.ben çok kız istiyodum benim gönlüme göre oldu.inşallah allahım sizin de gönlünüze göre verir:)))
evet ben de bakiyorum arada, pek ilerlemiyor.
ben oluyorum bulantilardan, dua edin bana lutfen :/ ne zormus bu donemler. bu arada progestan jel'i kullanmayi ne zaman biraktiniz?
ilk 3 ay kullandım canım ben.nur hnm herkese ılk 3 ay kullandırıyorum dedı..
12. haftaya kadar devam ediyim o zaman, tesekkurler.
slm memorıal hamişleri nasılsınız bakalımmmm
aklıma birşey takıldı yaaa:44::44::44::44:transfreden sonra ananas yediniz miii kimi yemek lazım diyo kimiside yememekk lazım diyo kafam karıştı:44::44::44:
aklıma birşey takıldı yaaa:44::44::44::44:transfreden sonra ananas yediniz miii kimi yemek lazım diyo kimiside yememekk lazım diyo kafam karıştı:44::44::44:
arkadaşlar bir sorum olacak memorial hastanesinde tüp bebek ücreti ne kadar birde semra kahramanın muayene ücreti ne kadar..cevaplarsınız sevinirim
Kızlar bugün dr. gittim. Şükür ikisininde kalp atışlarını duydum, şuanda tam 7hafta +7 günlük gözüküyormuş olması gereken boyuttalarmış eşimle heyecandan duramadık, şükür herşey çok güzel pazartesi işe başlayacam bulantıdan nasıl çalışçağımı bilmiyorum :))
memorial de yaptırdın değil mi tedavini? bende ikiz istiyorumyani iki tane yumurta koysunlar istiyorum ama olmas kanun var diyorlar. bak sana koymuşlar :::: dun yumurtalarım toplandı bugun aradılar döllenmiş yumurta sayısı yeterliymiş. ne yapıcam ben şimdi
Canım hayırlı olsun inşallah umarım istediğin gibi netice alırsın evet bende memorial hastanesinde yaptırdım daha önce başarısız deneyimin oldumu bilmiyorum doktoruna rica edersen belki koyabilir , doktorun durumuna göre seni değerlendiriyor inşallah herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?