• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorial Şişli tüp bebek 2016

Bize hep mikro tese önerdiler canım bizimde 10 günlük benim iğnelerimden sonra çatlatma iğnesi vurulup eşimi mikro tese ameliyatına alacaklar eğer sprerm bulunursa devam edebileceğim. :KK43:

inşallah canım

yani c.tesi günü gittim bahçeciye ya nasıl kalabalık dedim burdaki herkes bebek sahibi olmak için burada ve benim gördüğüm sadece orda bulunduğum zaman dilimi içinde bütün gün hatta bütün hafta gelenler ee daha bir sürü tüp bebek yapan yer var ne kadar çok insan bu konudan müzdarip. Yüce Rabbim yardımcımız olsun.

Kızlar tüm tedavı 1 ay sürüyor sürmüyor Bayram'a denk gelmez sanırım

canım kısmet olursa benim bir sonraki adetim 24-25/08 gibi olcak 14-15 gün sonrası 9-10 eylül gibi oluyor bayramdan önceki c.tesi pazar yani gidecek olanlar o hafta sonu gider ayın 12 si bayram tam bayramdan bir iki gün öncesine denk gelmiş olacak opu kısmet olursa herşey yolunda giderse ve cgh yapılacak olursa zaten hemen transfer olmayacağı için bayram geçer ama cgh yapılmadan transfer olacak olursa tam bayram tatiline denk gelir. Ama bu işlemlerde herşey sa se olarak devam ettiği için önce yumurtalar olcak mı olursa sağlıklı embriyo elde edilebilecek mi edilirse genetiğe giderse sağlıklı gelen olacak mı olursa transfer Rabbim nasip ederse hamilelik. Yaşayıp görcez artık.

inşallah canım

yani c.tesi günü gittim bahçeciye ya nasıl kalabalık dedim burdaki herkes bebek sahibi olmak için burada ve benim gördüğüm sadece orda bulunduğum zaman dilimi içinde bütün gün hatta bütün hafta gelenler ee daha bir sürü tüp bebek yapan yer var ne kadar çok insan bu konudan müzdarip. Yüce Rabbim yardımcımız olsun.

Aynı şeyi bende oraya gittiğimde düşünmüştüm. Genç orta yaşlı bir dolu insann bizde bilemezdik bunları yaşayacağımızı inann hayal bile edemezdim bunuu bu arada sen kaç yaşındaydın ?

Aynı şeyi bende oraya gittiğimde düşünmüştüm. Genç orta yaşlı bir dolu insann bizde bilemezdik bunları yaşayacağımızı inann hayal bile edemezdim bunuu bu arada sen kaç yaşındaydın ?

33 canım 5 yıldır evliyim 3 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama bu ilk tüp olacak demiştim önceki yaşadıklarımı e hepsinden sonra da bir bekleme süresi oluyor öyle böyle geçti 3 sene

aşılama yaptırdığım yer medipol megaydı mesela orası da ne zaman gitsem full dü bahçeci de öyle acıbadem de öyleydi 3 merkez gördüm şimdiye kadar üçü de hep full dü yani dediğin gibi memorialda öyle olacak ben gittiğimde de kuvvetle muhtemel :)

sen kaç yaşındasın canım ne kadarlık evlisin

ben 23 yaşındayım canım 1 buçuk senelik evliyiz ben biraz daha sabırsız davrandım ben evlendiğimin 2 ayından beri istedim hep son 6 aydır falanda ne olduğunu anlamakla geçti hep 1 yıla kadar bekleyin dediler hatta devlette bir bayan doktor ya ben çocuğumu elime aldığımda 35 yaşındaydım yumurtaların çok iyi daha çok gençsin 1 iki sene daha bekle ne acelen var demişti ya 1 sene birinin çocuğu olmuyorsa bir sıkıntı vardır elbet allahtan dinlemedik onuu

canım kısmet olursa benim bir sonraki adetim 24-25/08 gibi olcak 14-15 gün sonrası 9-10 eylül gibi oluyor bayramdan önceki c.tesi pazar yani gidecek olanlar o hafta sonu gider ayın 12 si bayram tam bayramdan bir iki gün öncesine denk gelmiş olacak opu kısmet olursa herşey yolunda giderse ve cgh yapılacak olursa zaten hemen transfer olmayacağı için bayram geçer ama cgh yapılmadan transfer olacak olursa tam bayram tatiline denk gelir. Ama bu işlemlerde herşey sa se olarak devam ettiği için önce yumurtalar olcak mı olursa sağlıklı embriyo elde edilebilecek mi edilirse genetiğe giderse sağlıklı gelen olacak mı olursa transfer Rabbim nasip ederse hamilelik. Yaşayıp görcez artık.
ordakı ekıp bayramdada orda sıkıntı olmaz he senın doktorun olur mu bılemem buarada doktorun kım?

ordakı ekıp bayramdada orda sıkıntı olmaz he senın doktorun olur mu bılemem buarada doktorun kım?

canım ben ayın 10 unda görüşmeye gideceğim kahraman ülker ve semra hanım ile görüşeceğim dediğim gibi bi daha ki adetim kısmetse 24-25/08 gibi olacak beklentim. O zamana kadar da üç büyükleri dolaşıyorum ;) acıbadem ve bahçeci ile görüştüm memorial ile de görüşeyim karar vereceğim neresi olacağına. Acıbademi eledim şimdiden acıbadem bahçeci karşılaştırmam da bahçeci daha sıcak geldi bana bakalım memorial nasıl olcak yorumlara göre memorial çok iyi gibi ama bakalım ben gidince ne düşüncem kendimi iyi hissettiğim yerde olmak istiyorum bu işler nasip kısmet tabi olacağı yoksa Feza ya gitsen olmaz olacağı varsa da her yerde olur elbet Rabbim ol derse amacım sadece kafa olarak iyi hissetmek kendimi.

canım ben ayın 10 unda görüşmeye gideceğim kahraman ülker ve semra hanım ile görüşeceğim dediğim gibi bi daha ki adetim kısmetse 24-25/08 gibi olacak beklentim. O zamana kadar da üç büyükleri dolaşıyorum :KK66: acıbadem ve bahçeci ile görüştüm memorial ile de görüşeyim karar vereceğim neresi olacağına. Acıbademi eledim şimdiden acıbadem bahçeci karşılaştırmam da bahçeci daha sıcak geldi bana bakalım memorial nasıl olcak yorumlara göre memorial çok iyi gibi ama bakalım ben gidince ne düşüncem kendimi iyi hissettiğim yerde olmak istiyorum bu işler nasip kısmet tabi olacağı yoksa Feza ya gitsen olmaz olacağı varsa da her yerde olur elbet Rabbim ol derse amacım sadece kafa olarak iyi hissetmek kendimi.
Bende coka arastırdı en ıyısı memorial başladım orda 2012 yılında kızım oldu sonrasında medıcalparkagıttım remen merdıven altı hızmet yok hıc.şımdı gerı geldım memoriale olmazsada burda olmasın ıcım rahat en azından ekıp ıyı

Tutmazsa kesin aldır Canım. tıkalı tüpler zaten işe yaramıyor.rahim filminde gözükmeyen karanlık biryer orası , kimbilir engelleyen şey belkide tüplerin. Allah bize fazla fazla yumurta vermiş ama tüpler tıkalı :KK43:
Bende Laparoskopi oldum bu mayısta 5 binlira tuttu ameliyat komple.. alınan tüpler patalojiye gidiyor hepsi içinde
Birkerede kurtuluyorsun. sonra denememde tuttu Masallah inşallah hep böyle gider.

Yaaa ne vardı ki Rahime? Laporoskopi benim bildiğim en son işlem. .en zor ameliyat. .endeskopiyle tüpleri alınabilir. .zaten bende olmazsa o işlem olacak. .ama eger bir aksilik ve başka şeye raslanirsa o zaman Laporoskopi oluyor. ..aynen allah bize kolaylık versin. .hamile kalmakla iş bitmiyor, tam aksine daha zorlaşıyor)

Kızlar merhaba, ben de Bahçeci'de başarısız olunca tavsiye üzerine Memorial'a geçtim. İyi ki de geçmişim daha fazla zaman kaybetmemişim. Ayşe Karahasanoğlu'ydu doktorum. Aşırı ilgili ve bilgili bir doktor size anlatamam üstüne bir de sevgi dolu. Her sürecimle yakinen ilgilendi, her sorumu en ince ayrıntısına kadar cevapladı. İyi ki onun gibi melek bir doktor çıkmış karşıma. 1 defa çok yoğun olduğunda Emre Turgut'a da muayene olmuştum. O da gerçekten ilgili bir doktor. Hala beni gördüğünde (pek sık karşılaşamasak da :) hatırlar sorar ilgilenir. İyi ki yollarımız kesişmiş.

Kızlar merhaba, ben de Bahçeci'de başarısız olunca tavsiye üzerine Memorial'a geçtim. İyi ki de geçmişim daha fazla zaman kaybetmemişim. Ayşe Karahasanoğlu'ydu doktorum. Aşırı ilgili ve bilgili bir doktor size anlatamam üstüne bir de sevgi dolu. Her sürecimle yakinen ilgilendi, her sorumu en ince ayrıntısına kadar cevapladı. İyi ki onun gibi melek bir doktor çıkmış karşıma. 1 defa çok yoğun olduğunda Emre Turgut'a da muayene olmuştum. O da gerçekten ilgili bir doktor. Hala beni gördüğünde (pek sık karşılaşamasak da :) hatırlar sorar ilgilenir. İyi ki yollarımız kesişmiş.

Peki sonuç?

Kızlar günaydın bu ay adetimi anlayamadım ama aktif kanamam dün gece başladı diyebilirim. Yarın gideceğim Emre Turgut a umarım tedaviye başlanabilir. Dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı haftalarımız olsun.

Merhaba kızlar;

herkes memorialda yaptırıyor sanırım ve okuduğum kadarıyla çoğunuz gebe kaldınız..
bende emre bey+ semra hnm görüştüm onlarla başlıcam korkularım var ama inş bu sefer son olur..
bu 4. denemem olacak..
bende polikistik over var 2 tane dondurulmuş 5.gün tranferi olacak..
histereskopi olucam bu ay emre beyle yola devam edicez..
herkesin son durumu nedir?
bayağıdır yazışma olmamış?

Ben de 3. Tüp bebek denememi tavsiye üzerine memorialda yaptım ancak maalesef sonuç hüsran. 6 aralıkta transfer olmuştu ,çok üzgünüm...

Merhaba arkadaslar ocak ayi icinde sisli okmeydani memorialda tup bebek tedavisine baslayacagiz hastaneye yakin kalabilecegim 1 yer varmi bilginiz varmi

Biz taksimde bir otelde kalmıştık. Taksi ile gidiyordum. Gidiş 13 lira dönüş de 16 lira tutuyordu. Ayrıca otobüs de vardı.

Back
X