• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorial Şişli tüp bebek 2016

Canim ikinci muayene ucretsiz iki hafta sonrasina veriyorlar onu kacirma derim. Ilk muayenede birsuru tahlil isticej zaten saglik ocaginda yapip ikinciye onlari goturceksin. Sonra sen istesen de onlar takip etmiyor zaten. :KK66: 12. Ve 20. Haftada da perinatoloji uzmanina gitmeni onerecek.
uyardıgın için saol kaçırmıyım valla bende doktor arıyorum biz şimdi kaç haftalık hamile oluyoruz

Bugün mail atmıştım hastaneye cvp geldi.. başka bir doktora da gozukebilirsiniz diye cvp yazdılar. Evet dediğiniz gibi ücretli ve gerçekten bana göre de çok pahalı. Ben evimin yakınında özel bir hastane ile anlaştım. İlk oradaki doktoruma gözüktüm zaten kalp atışlarını duydum. Paket program halinde bütün muayenelerim testlerim doğumum yatısim hepsi içinde..

Bugün mail atmıştım hastaneye cvp geldi.. başka bir doktora da gozukebilirsiniz diye cvp yazdılar. Evet dediğiniz gibi ücretli ve gerçekten bana göre de çok pahalı. Ben evimin yakınında özel bir hastane ile anlaştım. İlk oradaki doktoruma gözüktüm zaten kalp atışlarını duydum. Paket program halinde bütün muayenelerim testlerim doğumum yatısim hepsi içinde..
Hangi hastane belki bana da yakındır anlaştıgınız hastane

Arkadaşlar merhaba ben de memorial şişlide yücel şahinle başladım.çok ilgili her sorunuzu titizlikle cevaplayan bir doktor.2. Tüp bebek tedavisi benimki.daha önce acıbadem Bülent tıraş da tedavi oldum bilgili ama yoğun bir doktor çok da zaman ayıramıyor.O yüzden tavsiye üzerine yücel be ile devam ettim iyiki de etmişim içim çok rahat gidiyorum hastaneye.1. Denemede 6 yumurta toplandi 3 ü embriyo oldu 2 si transfer ama negatif sonuç aldım. Ben de çikolata kisti var sol yumurtalikta o yüzden fazla yumurtam olmuyor.sağ tarata da yeni oluşmaya başlamış inşallah bu sefer kötü sonuç almam.Lütfen dua edin benin için. Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.Anne olmak isteyen herkese dua ediyorum.Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir.Zor ve yorucu bir süreç.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Rabbim yardımcın olsun, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Benim de ilk denememde 6 toplandı biri transfer edildi ve sonuç kimyasal gebelik . Dört dondurulmuş yumurtam var Allah nasip ederse onları deniycez.
Allah isteyen herkese nasip etsin..

Rabbim yardımcın olsun, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Benim de ilk denememde 6 toplandı biri transfer edildi ve sonuç kimyasal gebelik . Dört dondurulmuş yumurtam var Allah nasip ederse onları deniycez.
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Amin inşallah çekmeyen bilemez hem maddi hem manevi zor.Ama inanıyorum ben rabbim bu kadar emeğin sonucunu karşılıksız bırakmaz. Olmuyorsa da vardır bir hikmeti.Biz insanoğlunun bildikleri sınırlı.Bakalım bu sefer sonuç ne olacak.

bende sehir dışından istanbula gelmeyi düşünüyorum merkez arastiriyorum..bu merkezin sgk anlasmasi var mi tüp bebek raporu gecerli oluyor mu?

Çok iyimiş.Tahlil muayne için ayrı ücret mi alınıyor yoksa 6250 tl içinde mi her şey.Teşekkür ederim

Benim şöyle oldu
İlk muayeneye gittim ücretsiz baktılar. Muayene sonrası kişiye göre Bazı testler istiyorlar . Benden istedikleri testler ;
- Rahim Filmi
-Tam Kan Sayımı
- Fsh, Lh, Tsh , E2 ve Amh hormon testleri
-Trombofili Paneli

Bunlarla beraber ilk adette onları aramamı istediler. Yukarıdaki testlerin hepsini yaptırıp adette randevu aldım.
Daha sonra tedavi başladı
6250 tl hastaneye ödedim
2000 tl ilaçlarım tuttu
6 yumurta toplanıp biri transfer oldu ve geri kalan sağlıklı 4 yumurtayı dondurdum. Onun için de 1900 tl dondurma ücreti ödedim.

Benim şöyle oldu
İlk muayeneye gittim ücretsiz baktılar. Muayene sonrası kişiye göre Bazı testler istiyorlar . Benden istedikleri testler ;
- Rahim Filmi
-Tam Kan Sayımı
- Fsh, Lh, Tsh , E2 ve Amh hormon testleri
-Trombofili Paneli

Bunlarla beraber ilk adette onları aramamı istediler. Yukarıdaki testlerin hepsini yaptırıp adette randevu aldım.
Daha sonra tedavi başladı
6250 tl hastaneye ödedim
2000 tl ilaçlarım tuttu
6 yumurta toplanıp biri transfer oldu ve geri kalan sağlıklı 4 yumurtayı dondurdum. Onun için de 1900 tl dondurma ücreti ödedim.
Çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsınız ALLAH razı olsun.

Canim soyledikleri fiyattan pazarlik yaparsan herkese yuzde 5 indirim yapiyolar. Bazilarina daha da cok yapiyolardir belki. Her dedikleri fiyati pat dye kabul etmeyin. Dondurma isleminde de indirim yapıyolar. Yani 5 embriyo donduracaksa 3 embriyo parasi aldiklari oluyo. Otopark icin ucretsiz kart veriyorlar tedavi suresince.

Back
X