Memorial Şişli tüp bebek 2016

Merhaba arkadaslar ocak ayi icinde sisli okmeydani memorialda tup bebek tedavisine baslayacagiz hastaneye yakin kalabilecegim 1 yer varmi bilginiz varmi
Biz Tempo Çağlayan otelde kalmıştık. Hastaneye yürüme mesafesinde. Taksim otellerine göre hem daha uygun hem daha lüks ve konforlu. tavsiye ederim kesinlikle..

Biz Tempo Çağlayan otelde kalmıştık. Hastaneye yürüme mesafesinde. Taksim otellerine göre hem daha uygun hem daha lüks ve konforlu. tavsiye ederim kesinlikle..
Sagolun arkadaslar iki secenek arasinda kaldim otel mi yoksa haftalik yada ayli kiralanabilen evler varya hangisi daha iyi olur bilemedim.sizin tedavileriniz nasil sonuclandi memorial da

Benim ne yazık ki negatif, kimyasal gebelik oldu . Cuma günü son testimi de yapıp göndericem hastaneye bakalım ne diyecekler. Ben 1+1 daire olarak tuttum ama apart otel gibi. Tempo da aklımdaydı aslında ama emin olamadım çevrede gidilebilecek yerler var mıdır acaba diye o yüzden taksimi tercih etmiştim.

Benim ne yazık ki negatif, kimyasal gebelik oldu . Cuma günü son testimi de yapıp göndericem hastaneye bakalım ne diyecekler. Ben 1+1 daire olarak tuttum ama apart otel gibi. Tempo da aklımdaydı aslında ama emin olamadım çevrede gidilebilecek yerler var mıdır acaba diye o yüzden taksimi tercih etmiştim.
Istanbulun yabancisiyiz sanirim bizde 1+1daire tutacagiz siz nekadar odeme yaptiniz ve kac gun kaldiniz

Kizlar mrb. Bende memorial da Ayse hanimda tedavi goruyorum.. daha dogrusu goruyordum. Eylulde yumurtalarim alindi ama ohss hastasi oldugum soylendi. 3 ay ertelendi transferim. Allah'in izniyle cuma gunu transferim olucak. Bu arada Ayse hanim hastaneden ayrildi onun yerine simdi Gonul hanima gidiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun..

Insallah hayirli sonuclar alirsin cnm hatirliyormusun dr ayse hanimin soyismini

Aynen cok tatli bir doktordu yumurta toplama islemimi o yapmisti ama kismet tranaferim baska doktora kismetmis.. hayirlisi olsunn

Canim pko tabi ki.. transferim oldu cok sukur simdi 1 ocaga kadar bekleme asamasina girdim.. hayirlisiyla insallah

Arkadaşlar bişey soracağım. Şimdi ben memorial da tüp bebek tedavisini gördüm ve çok şükür 1 ocakta hamile olduğumu öğrendim. Bugün 7 hafta 1 günlüğüm. Şimdi benim gibi hamile kalan arkadaşlar varsa sorum onlara. Siz ilk üç ayinizi memorial da mı takip ettirdiniz başka hastanede mi?? Eğer memorial da ise ucretlimiydi? Teşekkürler..

Arkadaşlar bişey soracağım. Şimdi ben memorial da tüp bebek tedavisini gördüm ve çok şükür 1 ocakta hamile olduğumu öğrendim. Bugün 7 hafta 1 günlüğüm. Şimdi benim gibi hamile kalan arkadaşlar varsa sorum onlara. Siz ilk üç ayinizi memorial da mı takip ettirdiniz başka hastanede mi?? Eğer memorial da ise ucretlimiydi? Teşekkürler..
bende memorialde 10 ocakda transferim oldu poztif sonuç aldım ben ilk muanemi 8 şubat memoriale aldırdım ondan sonra başka doktora gidicem çünkü bana göre muanesi çok papalı 350 tl

bende memorialde 10 ocakda transferim oldu poztif sonuç aldım ben ilk muanemi 8 şubat memoriale aldırdım ondan sonra başka doktora gidicem çünkü bana göre muanesi çok papalı 350 tl

Canim ikinci muayene ucretsiz iki hafta sonrasina veriyorlar onu kacirma derim. Ilk muayenede birsuru tahlil isticej zaten saglik ocaginda yapip ikinciye onlari goturceksin. Sonra sen istesen de onlar takip etmiyor zaten. ;) 12. Ve 20. Haftada da perinatoloji uzmanina gitmeni onerecek.

Back
X