Tüp Bebek Merkezleri Memorial Tüp Bebek

tup bebek ucretnden dusuyorlarsa supermis
evet dusuyorlar. Dedigim gibi fiyatlari paket ama o haxtanede yapilmasi gereken baska bir islemin tahlilin olursa yandin. Genelde biz herseyi disarda yaptirdik. Sadece bsalarken biseyi burda istiyoruz dediler nedir hatirlamiyorum. Bir de sonra benim ozel tup bebekle alaksi olmayan baska biseyim cikti normalde disarida cok makulken ciddi rakamlar odemistik oraya

OTE="vebahargeldi, post: 38353493, member: 304858"]Semra hanimin muayene ucreti 360 di ilk gittiginizde muayene ucretini veriyorsunuz. Eger yaptirmaya karar verirseniz zaten o muayene ucretini dusuyorlar. Digwr dr.lar da 300 du galiba[/QUOTE]
Bende merak ediyordum bunu! Biz görüşmeye geldiğimizde özel Semra doktr istedik, ilk başka doktor muayene etti, sonra bir anket oluştu, semra han geldiginde ona her şey bildirdi! Sonra o da bana baktı! Annadim kadar benim protokolünü ilk geldiginde doktor yönetecek, Semra han zaten bütün dosya inceleniyor! Yani o karar veryor doza, nasil protokol? Şimdi ben düşüyorum , tedavi gördüğüm zaman o da gelicek mi?? Ya da bildirmek mı lazım? Sizde nasıl oldu? ? Ama açıkçası tüm doktr iyi orda onlar bir ekib!

Bende merak ediyordum bunu! Biz görüşmeye geldiğimizde özel Semra doktr istedik, ilk başka doktor muayene etti, sonra bir anket oluştu, semra han geldiginde ona her şey bildirdi! Sonra o da bana baktı! Annadim kadar benim protokolünü ilk geldiginde doktor yönetecek, Semra han zaten bütün dosya inceleniyor! Yani o karar veryor doza, nasil protokol? Şimdi ben düşüyorum , tedavi gördüğüm zaman o da gelicek mi?? Ya dabildirmek mı lazım? Sizde nasıl oldu? ? Amaaçıkçası tüm doktr iyi orda onlar bir ekib!

Doğru sölüyosun ama ilk 20 dk da wc ye kaldırıldım daha önce hiç böle bişey olmamıştı ve önceklier dış veya kimyasalda olsa tutmuştu bu direkt negatif...sonuçtan sonra hiç ilgi alaka yok! Sizi ararız dediler ne arayan ne soran...bence gerçekten bir kopukluk var. Ayrıca seni de tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallah

Evet o konuda haklısın bende iletişimsizliğin farkındayım hem de en çok rahatsız olduğum konuydu bilgi yok iletişim yok vs ama iletişim bizimle yok :) onlar kendi aralarında güzel iletişiyor. Bence en kısa sürede hasta ilişkileri vs gibi bi sistem daha kurmaları lazım

negatif görüşmesi için randevu aldın mı canım?

evet dusuyorlar. Dedigim gibi fiyatlari paket ama o haxtanede yapilmasi gereken baska bir islemin tahlilin olursa yandin. Genelde biz herseyi disarda yaptirdik. Sadece bsalarken biseyi burda istiyoruz dediler nedir hatirlamiyorum. Bir de sonra benim ozel tup bebekle alaksi olmayan baska biseyim cikti normalde disarida cok makulken ciddi rakamlar odemistik oraya

yanlış hatırlamıyorsam bir AMH birde spermiogram uygun fiyatlıydı şayet orada tedaviye başlarsanız. Çünkü hala aynı fiyat mı bilmem AMH 80tl idi ben dışarıda 157 ye falan yaptırdım :D

Canim hic rakam kismiyla ugrasmadim moralimi bozmamak icin. Hep esim gitti bankoya kendimi bildigim icin de sormamaya calistim. Ama benimfarkli bisey cikinca o islemi kendim yaptirdim oda tup bebekle uzaktan yakindan ilgisi olmayan biseydi onda ciddi rakam cikmisti.

Konu sahibinin son yazdigini anlamadim alinti yapamadim. Protokol filan demissiniz ama. Semra hanim cok gerekli durumlarda cagiriliyor. Oyle ha diyince ona ulasamiyorsunuz zaten. Sizin bisey bildirmenize gefek kalmiyor yoplantilarda aktariyorlar birbirlerine

[QU1inci,70613, member: 276314"]yanlış hatırlamıyorsam bir AMH birde spermiogram uygun fiyatlıydı şayet orada tedaviye başlarsanız. Çünkü hala aynı fiyat mı bilmem AMH 80tl idi ben dışarıda 157 ye falan yaptırdım :D[/QUOTE]
Ben dogan hastah yaptırmıştım 400 üzerinde di (Memorial daha pahalı diye biliyordum

Evet o konuda haklısın bende iletişimsizliğin farkındayım hem de en çok rahatsız olduğum konuydu bilgi yok iletişim yok vs ama iletişim bizimle yok :) onlar kendi aralarında güzel iletişiyor. Bence en kısa sürede hasta ilişkileri vs gibi bi sistem daha kurmaları lazım

negatif görüşmesi için randevu aldın mı canım?
2 defa aradım döneriz dediler dönmediler :) bu hafta açıkçası gitmek istemediğim için üzerinde durmadım. Haftaya eşimi aratayımda görsünler :)) şaka bi yana bence kimse kimseye bişey sölemiyo mesela aradığımı bile Allah bilir not etmediler..dr lar değil ama çalışanlar cidden ilgisiz

2 defa aradım döneriz dediler dönmediler :) bu hafta açıkçası gitmek istemediğim için üzerinde durmadım. Haftaya eşimi aratayımda görsünler :)) şaka bi yana bence kimse kimseye bişey sölemiyo mesela aradığımı bile Allah bilir not etmediler..dr lar değil ama çalışanlar cidden ilgisiz
Yanlışınız var! Ben her zaman ulaşyorum, hatta doktorunuza msc yazdığına hemen dönyorlar! Yada inter program olsun vatsap mesela

Yanlışınız var! Ben her zaman ulaşyorum, hatta doktorunuza msc yazdığına hemen dönyorlar! Yada inter program olsun vatsap mesela
Neden yanlışım olacak arkadaşım?! Sen nasıl bana böyle bişey dersin!!!! Ne hakla??? Önce bi düzgün oku! Bu hafta gitmek istemediğim için üzerinde durmadım dedim hemşireyle konuştum dedim dr ile demedim! Ayrıca istediğim an dr ye ulaşabilirim sen rahat ol benim elim ünlü bir hastaneler zincirinde doçent olduğu için bana her yol açık sen kafanı yorma!

Geri dönüş yaptıklarında bilgi verirsen sevinirim canım, merak ettim çünkü

Canım sen ulaşmışsın ama herkes aynı drumda değil, bak arkadaşımız negatif sonuç almış şimdi doktorların 2 lafına en ihtiyacı olduğu zamanda ama ulaşamamış.

Bende doktora mail attığımda cvp alamamışım, telefon açtığımda ulaştım bir kere, hasta doktor ilişkisi üzerine kurulmuş bir sistemleri yok, ha sen ulaşmışsın şanslısın senin gibi ulaşanlarda vardır mutlaka bizim gibi iletişimde sıkıntı çekenlerde bu da demektir ki sistem ara ara aksıyor iyileştirmek lazım.

Neden yanlışım olacak arkadaşım?! Sen nasıl bana böyle bişey dersin!!!! Ne hakla??? Önce bi düzgün oku! Bu hafta gitmek istemediğim için üzerinde durmadım dedim hemşireyle konuştum dedim dr ile demedim! Ayrıca istediğim an dr ye ulaşabilirim sen rahat ol benim elim ünlü bir hastaneler zincirinde doçent olduğu için bana her yol açık sen kafanı yorma!

Canımmm lütfen sakin ol biraz, zaten sıkıntılı bir süreçtesin birde böyle gereksiz konularla kendini üzme lütfen

Zaten hazır değilsin boşver ama arayı da fazla açma vaktiyle görüş konuş yeni bir yok haritası al eline canın ne zaman isterse o zaman başlarsın :)

Canımmm lütfen sakin ol biraz, zaten sıkıntılı bir süreçtesin birde böyle gereksiz konularla kendini üzme lütfen

Zaten hazır değilsin boşver ama arayı da fazla açma vaktiyle görüş konuş yeni bir yok haritası al eline canın ne zaman isterse o zaman başlarsın :)
Canım desteğin için çoookkk teşekkür ederimm. Ya insan sinir oluyor benim yalan borcum mu var? Geçmiş mesajlarıma bakılsın hiç bir yeri kötülemedim rencide edici bişey yazmadım. Ama bana bol ünlemli ve imalı bişeyler yazılıncada kendimi tutamadım.. Bir de ben bu fanatikliği anlayamıyorum.. Yani ben çok memnun kalırım sen kalmazsın sen ulaşırsın ben ulaşamam bunlar gayet olabilecek şeyler

Canım fanatizm kökenlerden geliyor :) Bana da ilginç gelmişti ilk başta insanların allah bismillah diye savunmaları sonra nedenini öğrendim, napsın insanlar ya çaresizlik kötü bişey Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bunu kullanmak çok daha kötü

Sen yüreğini ferah tut, evet sistem sıkıntılı, hasta ilişkileri sıkıntılı, iletişim sıkıntılı ama pozitifi görme ihtimali yüksek, her güzelin bir kusuru var diye boşuna demiyorlar, ha bu yanlışlarda düzelse 4/4lük bir hastane olsa süper olur bence duyarsız kalmayacaklar bu taleplere umarım :)

Geri dönüş yaptıklarında bilgi verirsen sevinirim canım, merak ettim çünkü

Canım sen ulaşmışsın ama herkes aynı drumda değil, bak arkadaşımız negatif sonuç almış şimdi doktorların 2 lafına en ihtiyacı olduğu zamanda ama ulaşamamış.

Bende doktora mail attığımda cvp alamamışım, telefon açtığımda ulaştım bir kere, hasta doktor ilişkisi üzerine kurulmuş bir sistemleri yok, ha sen ulaşmışsın şanslısın senin gibi ulaşanlarda vardır mutlaka bizim gibi iletişimde sıkıntı çekenlerde bu da demektir ki sistem ara ara aksıyor iyileştirmek lazım.
Tabiki olabilir! Ben kolay ulaşabilyorum onu dile getirmek istedim, buna o kadar sinir olabilecek bir şey yok! Ben de menzer şeyler yaşadım Medikanada! Benim konumda kimse bana böyle davranamaz! Sınırlarını hakim olmak lazım!

Yolunuz açık olsun)))) ve benim kafam çok rahat ,kimse onu yoramaz)Allah bize yardımcı olun ! Bu zor süreçte! Ve benimle sen diye etap edemezsiniz! Saygılı olun!

Yolunuz açık olsun)))) ve benim kafam çok rahat ,kimse onu yoramaz)Allah bize yardımcı olun ! Bu zor süreçte! Ve benimle sen diye etap edemezsiniz! Saygılı olun!
O zaman şöyle söyleyeyim SİZE bana gelip yanlışın var diyemezsiniz! Esas saygısızlık budur!!!! İnsanların görüşlerine saygı duymayı öğrenin önce!!!!! Bende sizingibi bol ünlem kullanıyorum size karşı bakın :) iyi dilekleriniz için çok teşekkürler benim için ne düşünüyorsanız Allah 10 katını size versin hoşçakalın

Tabiki olabilir! Ben kolay ulaşabilyorum onu dile getirmek istedim, buna o kadar sinir olabilecek bir şey yok! Ben de menzer şeyler yaşadım Medikanada! Benim konumda kimse bana böyle davranamaz! Sınırlarını hakim olmak lazım!
Bakın siz de medicana dan memnun kalmamışsınız olamazmı? Mesela benim bir arkadaşım oradan çok memnundu. Şimdi ne ona bakıp çok iyi diyebilirim ne size bakıp çok kötü diyebilirim. Herkes herşeyi yaşayarak bizzat öğreniyor o nedenle hiç kimseye yalan söylüyor muamelesi yapmayın yoksa bende size aynı şeyi medicana için söylerim.. Ayrıca netteki yazışmalarda bol bol !!!! Kullanmak karşındakine bağırmak demektir. Belki bilmiyordunuz en azından artık !!!!!! Dikkatli kullanırsınız sünirlerine hiçbir şekilde hakim olamayanda sizsiniz herkes geçmiş yazılarımızı okuyup bunu görebilir

Bakın siz de medicana dan memnun kalmamışsınız olamazmı? Mesela benim bir arkadaşım oradan çok memnundu. Şimdi ne ona bakıp çok iyi diyebilirim ne size bakıp çok kötü diyebilirim. Herkes herşeyi yaşayarak bizzat öğreniyor o nedenle hiç kimseye yalan söylüyor muamelesi yapmayın yoksa bende size aynı şeyi medicana için söylerim.. Ayrıca netteki yazışmalarda bol bol !!!! Kullanmak karşındakine bağırmak demektir. Belki bilmiyordunuz en azından artık !!!!!! Dikkatli kullanırsınız sünirlerine hiçbir şekilde hakim olamayanda sizsiniz herkes geçmiş yazılarımızı okuyup bunu görebilir
Bana arkadaş sizin aldığınız sonuçtan dolayı için, boyle bir tepki gelyor sizden söylendi,tabiki herkesin vücudu farklı! Ve orda şans la ilgili birşey! ama benim anladım kadarıyla siz Memorial için kötü bir şey soylemiyorsunuz zaten! Bide boyle bir şey var !ben ve esim hiç bir engelli yok çocuk sahibi olmak için! Yani ikimiz sagliklıyız ve orda 3 defa tedavi gördüm sonuçsuz!ve onların bana söylenen cevabi Allah! Yani bana gore onlar çok prof değiller! sizin yorumlarınızı da okudum belli bir faktör var ortada ! ! sizin ve Eşinizin! eminim onlar size yardımcı olurlar! Allah tez zamanda versin ! İçten diliyorum)

Back
X