Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

nusret1978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
253
0
96
Diğer
Benim allah izin verirse 2 güne kadar yumurtalarım toplanacak
dualarınıza ihtiyacım var lütfen birlikte dua edelim

cnm harika bir topik olmuşş kendi adıma çok sevindim.opuyorumnanaktan
Bende temmuz'un 3'ünde tedaviye başlayacağım.Senin doktorun kim memnun musun ??

nusret tedavin hayırlı olsun,bende bu yılın sonuna doğru 2.tedavimi görecem memorial'de,dr un kim merak ettim bende..umarım dileklerimiz gerçekleşir...dualarım seninle.bu arada ilk tedavinmi?

kizlar bende katilayim size
7 denememizi allahin izniyle memorial da yapacagiz--
doktorum hale hanim olacak
21.06 co culture icin parca alinacak. ve temmuzdaki adetimden sonra bizde baslicaz tedavimize
herkese hayirlisini diliyorum.....

öptüm

Hanımlar aynı konu tüp bebek merkezlerinin içinde var. Orada yazışıyoduk. Bende memorial Hale Hanım ın hastasıyım. Daha başlamadık adet bekliyoruz.Hepimize hayırlı olsun

Hanımlar aynı konu tüp bebek merkezlerinin içinde var. Orada yazışıyoduk. Bende memorial Hale Hanım ın hastasıyım. Daha başlamadık adet bekliyoruz.Hepimize hayırlı olsun

gözdecim seninde hayırlı olur inşallah ben hale hanım ile ilk görüştüm umarım iyi sonuçlanır.salı günü toplanıcak yumurtalarım

nusret tedavin hayırlı olsun,bende bu yılın sonuna doğru 2.tedavimi görecem memorial'de,dr un kim merak ettim bende..umarım dileklerimiz gerçekleşir...dualarım seninle.bu arada ilk tedavinmi?

allah razı olsun arkadaşım darısı senin başına hayırlı bir şekilde tedavin olur ve iyi sonuç alırsın benim salı günü yumurtalarım toplanacak

burda harika bir ilgi ve titizlik var senin sorununu kaç doktor varsa hapsinin haber var güvenç bey nur hanım aynur hanım hale hanım semra hanım hepsi çok iyi niyetle yaklaıyorlar.tavsiye ederim.

hadi arkadaşlar bu kadarmıyız memorialde tedavi olanlar
ne sormak isterseniz yardımcı olurum. ha birde hasta ilişkilerinden sorumlu çok tatlı bir hanım var KÜBRA hanım çok şeker hiç sıkılmadan yardımcı oluyor tek kelimeyle tavsiye ediyorum MEMORıAL tüp bebek Özellikle semra hanım gerçekten önce ALLAH sonra bu işin piri.

Nusret çim kaç yumurtan oldu?

nusret1978 Allah kolaylık versin umarım gönlünce olur herşey.Yumurta toplama işlemini çok merak ediyorum ve korkuyorum bakalım napıcam bilmiyorum bende memorıalde başladım tedaviye adetin gelmesini bekliyoruz hale hanımdayım

NUSRET SEN NE ZAMAN hastanedeydin....belkide karşılaştık seninle.
benimde nasip olursa bu hafta toplamam olur........ rabbim hayırlusını nasip etsin.......

hayırlısı olsun arkadaşım

umarımallahın dediği olur sanada iyi gelir

ben de katılayım size... cumartesi günü ön görüşme için gittim. güvenç bey doktorum ve gerçekten çok memnun kaldık eşimle... doktorlar hemşireler çok güleryüzlü ve ilgililer... genetik analiz için kan verdik temmuzda bir kez daha gidicez protokole karar verecekmişiz...ekim-kasım gibi de tedavi başlayacak... pgt yapılacak embriyolara... inşallah her şey güzel gider...

Adetin ne zaman? Bende bekliyorum. Belki aynı zamanda başlarız..Doktorumuz da aynı..

MEMORIAL da tedavi olup bebişini kucağına alan bri olarak sizlere yazmak istedim benim doktorumda hale hn gayet memnun kaldık kendisinden hastaneden doğumdan sonra bile arayıp sordular beni nasılsınız doğum yaptınız mı bebek nasıl diye düşünün artık ;RABBıM sizlerede nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…