Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

Adetin ne zaman? Bende bekliyorum. Belki aynı zamanda başlarız..Doktorumuz da aynı..

canım şu an ben farlutal kullanıyorum adet söktürmek için 2 tane falan kaldı hapım bitince bir hafta içinde falan olurum adet adetimin 2.veya 3. günü gelicem hastaneye senin adetin ne zaman inş. görüşürüz :ecrin_bebek:

Normalde 11 inde oluyorum ama stresten geç olabilirim. Hoş belim ağrıyo ama bilmiyorum. Bu arada aklıma bişey takıldı ya haftas sonuna gelirse pazara mesela. Ne oluyo o zaman?

hayırlısı olsun tedavi süreçlerini bizle paylaşırsın,hale hanım çok iyi bi dr.

Normalde 11 inde oluyorum ama stresten geç olabilirim. Hoş belim ağrıyo ama bilmiyorum. Bu arada aklıma bişey takıldı ya haftas sonuna gelirse pazara mesela. Ne oluyo o zaman?

canım pazar gününe gelirse bilmiyorum ama cumartesi günü açık oluyormuş hastane o yüzden 2.veya3.gün gidildiğine göre aksilik olmaz bence hayırlısı olsun bakalı:ecrin_bebek:m

Arkadaşlar Memorial a adetin 2. günü gittiğinizde yapılan kan testi için ayrı mı para aldılar sizden? Tüp bebek tedavisi için ödeyeceğimiz paranın içinde değil mi??

Arkadaşlar Memorial a adetin 2. günü gittiğinizde yapılan kan testi için ayrı mı para aldılar sizden? Tüp bebek tedavisi için ödeyeceğimiz paranın içinde değil mi??

arkadaşım her kan aldırmaya gittiğinde para almaları sözkonusu değil ilk başlangıçta 500 euro alıyorlar

sormak istediğin başka şeyler varsa hepinize bildiklerimi cevaplayabilirim.
BOL ŞANSLAR

arkadaşım her kan aldırmaya gittiğinde para almaları sözkonusu değil ilk başlangıçta 500 euro alıyorlar

BOL ŞANSLAR

arkadaşım bu 500 euro tüp bebek tedavisi için alınan ücretin içinde mi???

BOL ŞANSLAR

Cnm çok sağol :)) içim rahatladı bazı yerlerde tedavi dışında paralar ödendiğini okudum ( korktum doğrusu bende pazartesi günü görüşmeye gidicem ve 3 temmuzda da tedavime başlayacağım umarım herşey gönlümüzce olur kaydirigubbakcemile2

ayyy valla benim de içim rahatladı... zaten genetik analiz için ekstradan para ödedik.. bu karyatip analizi sizlere de yapıldımı arkadaşlar??? benim son düşüğümde genetik sorun vardı... karyoyip analizi istedi dr um... birde hsg çektiren de varsa çok acıyormuş diye duydum korkuyorum onu da istedi dr kürtajım olduğu için riske atmayalım dedi... bir de dış gebeliğim de var... Allahım herşey benm başıma gelmiş gibi oldu çok soru sordum farkındayım...

Cnm ben hsg çektirdim ve hiç acımadı 5 dk içinde olup bitti "acısız ağrısız son sistem" uygulayan bir merkezde çektirdim 240tl verip istersen oraya gidersin a.s.

Sağol canım. Senin durumun ne?

cnm ben 2.denemem için ayların geçmesini bekliyorum (,,ilk denememizde eşime tese uygulandığı için 4 ila 6 ay geçmesi gerekiyormuş onun geçmesini bekliyoruz henüz daha 1 ayı devirdik nasıl geçecek bilmiyorum..umarım rabbim 2.denememde bebeğimi bana gönderir,ağlamadan uyuduğum gece yok. Allahım hepimizin meleklerini göndersin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…