- Konu Sahibi nusret1978
-
Adetin ne zaman? Bende bekliyorum. Belki aynı zamanda başlarız..Doktorumuz da aynı..
hayırlısı olsun arkadaşım
umarımallahın dediği olur sanada iyi gelir
canım şu an ben farlutal kullanıyorum adet söktürmek için 2 tane falan kaldı hapım bitince bir hafta içinde falan olurum adet adetimin 2.veya 3. günü gelicem hastaneye senin adetin ne zaman inş. görüşürüz :ecrin_bebek:
kizlar bende katilayim size
7 denememizi allahin izniyle memorial da yapacagiz--
doktorum hale hanim olacak
21.06 co culture icin parca alinacak. ve temmuzdaki adetimden sonra bizde baslicaz tedavimize
herkese hayirlisini diliyorum.....
öptüm
Normalde 11 inde oluyorum ama stresten geç olabilirim. Hoş belim ağrıyo ama bilmiyorum. Bu arada aklıma bişey takıldı ya haftas sonuna gelirse pazara mesela. Ne oluyo o zaman?
Normalde 11 inde oluyorum ama stresten geç olabilirim. Hoş belim ağrıyo ama bilmiyorum. Bu arada aklıma bişey takıldı ya haftas sonuna gelirse pazara mesela. Ne oluyo o zaman?
cnm ben yanıtlıyım senin cevabını,o gün nöbetçi olan dr seninle ilgileniyor..
Arkadaşlar Memorial a adetin 2. günü gittiğinizde yapılan kan testi için ayrı mı para aldılar sizden? Tüp bebek tedavisi için ödeyeceğimiz paranın içinde değil mi??
arkadaşım her kan aldırmaya gittiğinde para almaları sözkonusu değil ilk başlangıçta 500 euro alıyorlar
sormak istediğin başka şeyler varsa hepinize bildiklerimi cevaplayabilirim.
BOL ŞANSLAR
arkadaşım bu 500 euro tüp bebek tedavisi için alınan ücretin içinde mi???
bende memorialdeyim. hepimizin Allah yardımcısı olsun..
arkadaşım her kan aldırmaya gittiğinde para almaları sözkonusu değil ilk başlangıçta 500 euro alıyorlar
sormak istediğin başka şeyler varsa hepinize bildiklerimi cevaplayabilirim.
BOL ŞANSLAR
ayyy valla benim de içim rahatladı... zaten genetik analiz için ekstradan para ödedik.. bu karyatip analizi sizlere de yapıldımı arkadaşlar??? benim son düşüğümde genetik sorun vardı... karyoyip analizi istedi dr um... birde hsg çektiren de varsa çok acıyormuş diye duydum korkuyorum onu da istedi dr kürtajım olduğu için riske atmayalım dedi... bir de dış gebeliğim de var... Allahım herşey benm başıma gelmiş gibi oldu çok soru sordum farkındayım...
Sağol canım. Senin durumun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?