- Konu Sahibi nusret1978
-
cnm ben 2.denemem için ayların geçmesini bekliyorum(,,ilk denememizde eşime tese uygulandığı için 4 ila 6 ay geçmesi gerekiyormuş onun geçmesini bekliyoruz henüz daha 1 ayı devirdik nasıl geçecek bilmiyorum..umarım rabbim 2.denememde bebeğimi bana gönderir,ağlamadan uyuduğum gece yok. Allahım hepimizin meleklerini göndersin inş...
ay inşallah acımaz... saol canım... senin dr kim?
ben balıkesir deyim... mecburen burda çektiricem... adet tarihimi bekliorm... bende memorial dayım tedaviye güvenç beyle başladık... sen kime gidiyosun...tedavi daha başlamamıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam?
cnm ben 2.denemem için ayların geçmesini bekliyorum(,,ilk denememizde eşime tese uygulandığı için 4 ila 6 ay geçmesi gerekiyormuş onun geçmesini bekliyoruz henüz daha 1 ayı devirdik nasıl geçecek bilmiyorum..umarım rabbim 2.denememde bebeğimi bana gönderir,ağlamadan uyuduğum gece yok. Allahım hepimizin meleklerini göndersin inş...
Cnm memnun musun ? Kaçıncı denemen ? Doktorun kim ?
memnunun çok şükür. 1. denememide orda yaptım. 2.denemeyi yapacağız dondurulmuşlarla. doktorum nur hanım. çok iyi bir doktor,çok ilgili, güler yüzlü. ben çok memnunum..
Henüz başlamadım cnm temmuzun 3'ünde başlayacağım inş :))Pazartesi günüde Hale hanımdan randevu aldım aynı zamanda Semra hanımda dosyamı inceleyecekmiş bakalım hayırlısı.
Senin ne zaman başlayacak tedavin adet tarihin ne zaman??
ben 23 gibi bekliyorum canım kısmetse temmuz başında çektiricem hsg yi... aslında cumartesi günü güvenç bey istersen şimdi çekelim ama tam yumurtlama dönemindesini adet bitimini izleyen 3. gün daha iyi sonuç alırsın dedi... oyüzden bu ayki adeti bekleyelim dedi... sen balıkesir de çektir gelirken getirirsin dedi... haziran sonundan da genetik test sonuçlarımız çıkacak... temmuz ayında tekrara gidicez bakalım genetik ve hsg sonuçlarına göre yol haritası çizelim dedi... aslında ramazandan sonra hemen başlamak istiyorum ben ama eşim kasımdan önce izin alamıyor... o yüzden kasımı beklicez galiba... gerçi ona sadece 1 gün ihtiyaç olacak ama haklı olarak yanımda olmak istiyor... sabırsızlanıyorum bende günler geçsin diye...
1.denemende tutmadı mı ??
malesef tutmadı. martta denemiştik. daha yeni yani.
hanımlar tamamen tesadüf okudum yazılanları .RABBİM hepinizin yardımcısı olsun .hepiniz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah en kısa zamanda ..sabır ve dua RABBİM in izniyle tedaviler başarılı olucak ümidi kesmek yok.öpüyorum her birinizi...
ya cnm okuduğum kadarıyla memorial da ilk denemede tutan çok az genelde 2. denemede başarılı olunuyor benim şansım az yanii offff :1no2:
ya cnm okuduğum kadarıyla memorial da ilk denemede tutan çok az genelde 2. denemede başarılı olunuyor benim şansım az yanii offff :1no2:
kizlar ben hollandada kaliyorum
temmuzda memorial de tupbebek yaptirmak istiyorum
acaba hemen baslanabiliyomu bu tedaviye
pgt de yapilmasi lazim bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?