Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

vanım muhtemelen seninle aynı tarihlerde başlayacağız tedaviye... kasım gibi olacak bizimkide... ne güzel inşallah ikimizin de sorun geçer süreç de birlikte yol alırız...kaydirigubbakcemile2

ben balıkesir deyim... mecburen burda çektiricem... adet tarihimi bekliorm... bende memorial dayım tedaviye güvenç beyle başladık... sen kime gidiyosun...tedavi daha başlamamıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam?

Henüz başlamadım cnm temmuzun 3'ünde başlayacağım inş :))Pazartesi günüde Hale hanımdan randevu aldım aynı zamanda Semra hanımda dosyamı inceleyecekmiş bakalım hayırlısı.
Senin ne zaman başlayacak tedavin adet tarihin ne zaman??

Canım sorununz ne bilmiorum ama benim eşimin 0 olan sperm sayısı 27 milyon oldu. Biz tüp bebeğe gittiğimizde hemen tese dediler. Doktor olan bi aile dostumuz önce tedavi olun dedi.İyiki onu dinlemişiz. Sizin de önünüzde bi bekleme süreci var madem bi endokrin uzmanına görünün derim. Bilmiyorum size faydası olur mu ama beyinden sperm yap emri veren hormonları harekete geçiriyolar..Denemekte fayda var.

Cnm memnun musun ? Kaçıncı denemen ? Doktorun kim ?

memnunun çok şükür. 1. denememide orda yaptım. 2.denemeyi yapacağız dondurulmuşlarla. doktorum nur hanım. çok iyi bir doktor,çok ilgili, güler yüzlü. ben çok memnunum..

ben 23 gibi bekliyorum canım kısmetse temmuz başında çektiricem hsg yi... aslında cumartesi günü güvenç bey istersen şimdi çekelim ama tam yumurtlama dönemindesini adet bitimini izleyen 3. gün daha iyi sonuç alırsın dedi... oyüzden bu ayki adeti bekleyelim dedi... sen balıkesir de çektir gelirken getirirsin dedi... haziran sonundan da genetik test sonuçlarımız çıkacak... temmuz ayında tekrara gidicez bakalım genetik ve hsg sonuçlarına göre yol haritası çizelim dedi... aslında ramazandan sonra hemen başlamak istiyorum ben ama eşim kasımdan önce izin alamıyor... o yüzden kasımı beklicez galiba... gerçi ona sadece 1 gün ihtiyaç olacak ama haklı olarak yanımda olmak istiyor... sabırsızlanıyorum bende günler geçsin diye...

İnş sonu güzel olacak hayatım en sonunda yüzün gülecek :))

hanımlar tamamen tesadüf okudum yazılanları .RABBıM hepinizin yardımcısı olsun .hepiniz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah en kısa zamanda ..sabır ve dua RABBıM in izniyle tedaviler başarılı olucak ümidi kesmek yok.öpüyorum her birinizi...

kızlar yeni bir tedavi başlamış... demiin topic açmışlar... metabolix diye bir yöntemmiş... ben de internetten gazete haberlerine falan baktım... embriyonun atığından inceleme yapıp sağlıklı olanını seçip transfer ediyorlarmış... pgt gibi hücre incelemesi yapılmıyormuş... hangimiz önce gidersek hastaneye bir sorsa ya nedir ne değildir diye... tek embriyo tranferinin dezavantajları ortadan kalkacakmış... maliyeti de az olacakmış....öyle okudum....

[/FONT]amiiin.. inşş. bu güzel dilek ve duaların için teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

ya cnm okuduğum kadarıyla memorial da ilk denemede tutan çok az genelde 2. denemede başarılı olunuyor benim şansım az yanii offff :1no2:

canım onun memorialle alakası yok bence... bursa da bir tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm ben... tüp bebeğin normak bebeğe kıyasla tutunma sanşı düşük diye bir şey yokmuş... sen öyle kafana takıp da tam tedavi öncesinde moralini bozma bence... herşeyin başı moral...

ya cnm okuduğum kadarıyla memorial da ilk denemede tutan çok az genelde 2. denemede başarılı olunuyor benim şansım az yanii offff :1no2:

canım bence öyle düşünme bu tamamen bizim şansımızla alakalı ilk denemede tutanlarda var. böyle düşünüp kendini üzme moralini yüksek tut. moral çok çok önemli.. unutma her şey beğinde bitiyor.

lmaz:lmaz:negatif dusunceleri yasakliyorum sana..yaziktir tedavi oncesi kendini uzup stres yapma..hayirlisiyla hersey yolunda gidecek hepiniz icin..

kizlar ben hollandada kaliyorum
temmuzda memorial de tupbebek yaptirmak istiyorum
acaba hemen baslanabiliyomu bu tedaviye
pgt de yapilmasi lazim bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…