Memorialde tedavi olan arkadaşlar gelin bu sürecimizi paylaşalım...

ya cnm okuduğum kadarıyla memorial da ilk denemede tutan çok az genelde 2. denemede başarılı olunuyor benim şansım az yanii offff :1no2:

tupbaby sen kendini buna alıştırma bence tutma şansın çok fazla,biliyorsunki bünyeden bünyeye değişiyo embriyodan embriyoya değişiyo,ben inanıyorum ki senin güzel hbrlerini alıcaz,kafana öle yerleştirme 1.de tutmuyo 2.de tutar die,

biz güvenç bey ile başladık... cumartesi günü daha ilk görüşmemize gittik... gerçi zaten ekip halinde çalışıyormuş orası..bizde genetik sorun var... son düşüğüm daha 2 ay önce olduğu için güvenç bey 6 ay bekleyelim rahim kendini toplasın dedi... senin dr kimdi??? bir de hayatım bu teseyi her çiftte uyguluyorlar mı???

hadi hayırlısı olsun cnm tedavin başlamışsın ne kadar güzel...evet cnm ekip halinde çalışıyo memorial.benim ilk tedavimdeki dr um müstecep bey idi,şimdi 2.tedavimde ilk muayenemi semra hanımla görüşmek istiyorum ondan sonrada hale hanımla devam etmek istiyorum tabi önümüzde koskoca aylar var fikir değiştirmez isek.cnm bu tese her çifte uygulanmıyo bildiğim kadarıyla,eşinin verdiği sperm yetersiz gelirse uygulanıyo,bizde öyle oldu,hem dr umuz teseyi bize söylediğinde dediki tese işleminde daha hareketli daha çok sayıda sperm elde ediliyormuş..yani normalinden daha iyi.tesenin ayrıda bi ücreti var 800euro.

öyle doğru sölüyosun bzim de kasıma kadar aylar var daha... günler geçimcek gibi geliyo şimdi... bizde genetik olduğu için tese istemez heralde o zaman... bilmiorm bakalım temmuzda bir daha gidicez o zaman belli olucak...saol canım bilgiler için.... Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

kısllaaaarrrrr.... bizim bu topice kimse uğramamış bugün... çok ayıp ama....mafoldumben nesretcim nasılsın??? yumurtalarından bir haber varmı... ağrın falan yok dimi??? kaç yumurtan oldu...

kısllaaaarrrrr.... Bizim bu topice kimse uğramamış bugün... çok ayıp ama....mafoldumben nesretcim nasılsın??? Yumurtalarından bir haber varmı... Ağrın falan yok dimi??? Kaç yumurtan oldu...

transfer oldum kızlar bugün 1 adet vardı iyi olan çok umudum yok
1.tüp bebek dede böle olmuştu.
8 hücreli
şimdiki 6 hücreli

kısllaaaarrrrr.... bizim bu topice kimse uğramamış bugün... çok ayıp ama....mafoldumben nesretcim nasılsın??? yumurtalarından bir haber varmı... ağrın falan yok dimi??? kaç yumurtan oldu...

İÇİM ÖLE ACIYORKİ NASIL UMUTLANIYOR İNSAN EN BAŞTA ŞÖLE OLUR BİR ŞEKİLDE BİR BEBEK SAHİBİ OLURUZ.GİBİ GİBİ YUMURTA KALİTESİ TÜM SORUN:gitme::gitme::gitme:KUZUM BEBEK

canım sakin ol yaaa... sonuçta 10 tane de sağlıklı embriyon olsa birini koyacaklar dimi??? Rabbimden unut kesilmez... hele ki senin şu anda umutsuzluğa düşme gibi bir lüksün hiç yok... çünkü içinde sana tutunmaya çalışan bir bebecik varken.... bol bol yat dinlen... biliyosundur zaten işte... ALLAH ım alnına yazdıysa bu bebeği nasıl olsa olacak... hayırlısı olsun....

ıÇıM ÖLE ACIYORKı NASIL UMUTLANIYOR ıNSAN EN BAŞTA ŞÖLE OLUR BıR ŞEKıLDE BıR BEBEK SAHıBı OLURUZ.GıBı GıBı YUMURTA KALıTESı TÜM SORUN:gitme::gitme::gitme:KUZUM BEBEK

öncelikle hayırlı olsun. inş. Rabbim sonucu pozitif yapar. çok umutsuz yazmışsın. umudunu yitirme. inş. bebişin sana tutunur. ayrıca bu nasip işi benim 1. denemede çok kaliteliydi embriyo ama hiç tutunmadı. kaliteye baksa tutunurdu herhalde.hayırlısı olsun.. bol bol dua et..

Son düzenleme:
merhaba nusret sen bi kere daha çok gençsin sakın umutsuzluğa kapılma sonuç her neyse. güçlü olmalısın ve de moralli.. sizleri takip ediyorum eşim memorial hast.düşünüyor.mart ayında orda kist için laparoskopi ameliatım olmuştu ve hastaneyi beğendik.tüp bebek ile ilgili araştırıyorum şu anda.
sonucu düşünme bikere benim ilk denemem negatif o günden beri içim perişan bir halde içim acıyo.bunu ancak yaşayan birileri anlar.malesef başka bir ortamda takmam gereken bir maskem var.eşime bile..
bu kulüpte gerçekten moral buldum umutluyum yada kendimi iyi hissediyorum.
aynı dili konuşuyoruz bizler.sakın endişeli olma kendini iyi hisset.dilerim allahtan bebeğin sımsıkı tutunur ve hayırlısıyla kavuşursunuz inş.

selamlar kızlar
günaydın hepinize
cuma kontrolüm var
salı büyük bir ihtümal transferim olacak dua edin lütfen
güzel geçsin sonucuda güzel olsun

:Saruboceq:

selamlar kızlar
günaydın hepinize
cuma kontrolüm var
salı büyük bir ihtümal transferim olacak dua edin lütfen
güzel geçsin sonucuda güzel olsun

:Saruboceq:

canım umarum herşey güzel gider... burdan alırız hep beraber güzel haberlerini... bizi habersiz bırakma emi???

Arkadaşlar kısa protokolde ilaçlara başlayıp yumoşların toplanması arasında kaç gün var acaba ??? fisfisfis

hayırlı günler kızlar
hepimizin regaib kandili mübarek olsun.
Rabbim dualarımız kabul etsin inş.
bu gece bol bol dua edelim hayırlısıyla gönüllerimizdeki dualar kabul olsun diye..
:Saruboceq::Saruboceq:

herkesin kandili mubarek olsun
rabbim dualarimizi kabul etsin
birbirimize dua edelim insallah muslumanin musluman kardesine duasi kabul olurmus
allaha emanet olun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…