- 8 Mayıs 2010
- 2.614
- 7
- 116
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
memos pembis yastık ve yorganıyla uyuyo biz onu konusuyoruz
bu saatte asla yemek yemezdm amaaaaa benim herif sağolsun onun yüzünden yemeğe verdm kendimi bişilerle oyalanmam lazım
memos pembis yastık ve yorganıyla uyuyo biz onu konusuyoruz
Herif diince dedim bi anda noluoBende mümkünse bu saatte hep yemek istiyorum , kilo almaya çalışıyoruuuuuuum
bu saatte asla yemek yemezdm amaaaaa benim herif sağolsun onun yüzünden yemeğe verdm kendimi bişilerle oyalanmam lazım
bende yemem de kuru pasta cay felan ıste.. sardı k.k. kalkamıorm sabahta ıse gıtcem :) yerıme gıdersınız artıkın
wenarsin memosu mu bu memos
sorun benim sevgilim tatlım sana konunun linkini atıyımda oku
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/422478-sucum.html
evet onun memosu ama kimbilir daha ne memoszedeler vardır
bende yemem de kuru pasta cay felan ıste.. sardı k.k. kalkamıorm sabahta ıse gıtcem :) yerıme gıdersınız artıkın
ama bizde onu pembis ekranda konusuyoruz burdan bi benzerligimiz var
okudum cnm, yalnız dehşete düştüm memoşun işgal ettiği okudugum ikinci konu oldu bu, ne memoşmuş.
konunu da okudum, ben de yapıyorum senin yaptığını bence biraz sabret ve sonra bi adım at,yani normalde nasıl biri bilmiyorum ama gerekeni yapmış gibi geldi bana:26:
memoş topiğinin tohumları da senin konuda atılmış bak, hepimizi neşelendirdi, pembe bornozlu ve pembe tüylü terlikli memoşşş
allah beterınden saklasın kardeeeeşşşş
valaha öle canım konuyu açtım bir baktım memoşcular bastı sonra memoş topiği açtık mutluyz
benim konuma gelinirse beklemedeyim tatlım... yarın güzel haberlerle gelemezsem bilki temizliğe vermişimdir kendimi
pembeden soğuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?