- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
Amaaaaaaaaan yiyin gari
Haydi iyi geceler kızlarrrrrr, tatlı rüyalar , evliler kocalarına sarılsın uyusun , nişanlılar sözlüler sevgililerde rüyasında düğünlerini görsün inşşşşşşşş
güzel haberlerle geleceksin cnm bn öyle hssedıyorum
memoşşşş futbolu sevmiyor mudur acaba, bn bile seviyorummm.... ay çok kaba mı dıodur
sağol canım güzel bir habermi blmyrm ama facesine msnine girdim şifresi hala benim ve onun adı
yani değiştirmemiş bu güzel bir gelişme sanırım
memos falan dedik guldukde kızlar acaba bunun tam tersi bir kız takılsaydı pesine bu kadar gulebilirmiydik acaba basına gelen varmı boyle:26: ay birde dramatiklestim noldu bana
memos falan dedik guldukde kızlar acaba bunun tam tersi bir kız takılsaydı pesine bu kadar gulebilirmiydik acaba basına gelen varmı boyle:26: ay birde dramatiklestim noldu bana
sağol canım güzel bir habermi blmyrm ama facesine msnine girdim şifresi hala benim ve onun adı
yani değiştirmemiş bu güzel bir gelişme sanırım
memoşşşş futbolu sevmiyor mudur acaba, bn bile seviyorummm.... ay çok kaba mı dıodur
kızım gorende ayrıldınız sanar birsey olmaz unutulur nolcak uzamaz bu konu cok
kızım gorende ayrıldınız sanar birsey olmaz unutulur nolcak uzamaz bu konu cok
ayy böyle söyledinde bian kötü oldum bizim başımıza gelmişti böyle bi durum tüylerim diken diken oldu
tabii ki güzel bi haber, sadece sinirlenmiş,yarın yumusar tatlısevgilisyle barışır
bu ıyıydı gelsın ustune atlıcam sende kahve ıcme kılo alcam dıyee walla selülütüm var dıye aglarsın burda....
her topıkte gozum var arkadas benımde yaa
hadi ya banada olmustu.... belamı oldu kız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?