Memoşcular Topiğii :64::64::64::64:

Amaaaaaaaaan yiyin gari

Haydi iyi geceler kızlarrrrrr, tatlı rüyalar , evliler kocalarına sarılsın uyusun , nişanlılar sözlüler sevgililerde rüyasında düğünlerini görsün inşşşşşşşş

bu ıyıydı gelsın ustune atlıcam sende kahve ıcme kılo alcam dıyee walla selülütüm var dıye aglarsın burda....

her topıkte gozum var arkadas benımde yaa

memos falan dedik guldukde kızlar acaba bunun tam tersi bir kız takılsaydı pesine bu kadar gulebilirmiydik acaba basına gelen varmı boyle:26: ay birde dramatiklestim noldu bana

memoşşşş futbolu sevmiyor mudur acaba, bn bile seviyorummm.... ay çok kaba mı dıodur

ayol o ne ole sert sert vuruyorlar topa ınsan yumusak olur az benım gıbı felan o voleybolla ılgılenıodur cnm narın sporlardan.. senın benım yapabıldıgım sporlardan

memos falan dedik guldukde kızlar acaba bunun tam tersi bir kız takılsaydı pesine bu kadar gulebilirmiydik acaba basına gelen varmı boyle:26: ay birde dramatiklestim noldu bana

gülemezdik canım ağlardık ozaman of bende hep ağlyrm ya az güliyim dur

ayy böyle söyledinde bian kötü oldum bizim başımıza gelmişti böyle bi durum tüylerim diken diken oldu

walla daha ıyı olur yolar atardı :))) bole daha kotu dovsen gucun yetmez...

memoşşşş futbolu sevmiyor mudur acaba, bn bile seviyorummm.... ay çok kaba mı dıodur

bende severim futbolu, ama mamosu gozumde canlardirdigimda soyle bisey cikiyor ayy o ne oyle kac tane adam bi topun pesinden kosuyorlar sonrada terli terli sariliyorlar, ayy bide sahaya tukurmeleri yok mu

yok yokkkk dramatiiklik yok, mutsuz topicleri memoşş kafilesi basıp neşeli hale getiriyorrr

aslında benimkine çok teşekkür ediyorum burdan onun sayesinde bir sürü güzel iyi kalpli arkdşm oldu ay çok mtlym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…