Memoşcular Topiğii :64::64::64::64:

kızlar ben biraz uzanıyım uyuyamıcam ama uzanmak biraz şöle dinlenmek iyi gelicek yarın ola hayır ola.. hepinize çok teşekkür ederim sizleri çok sevyrm kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere dua ediceem bugün bana yardım eden herkes için iyi geceler bebekler

ayy ne bela ne bela hemde çekmediğimiz kalmadı çağırdık iki evireyim çevireyim dedim gelmedide sinirlendim bak yine

kkızzz nıye cagırıyorsun gıt yanınaa dola saclarııı yol yolabıldıgın kdr.. saka sakaaa kımseyle ıt dalasına gırmeyın.. bızzz oturaklıı ozel hatunlarız

gorusuruz hadi yarın mutlu mutlu haberlerle gel

canım bnmmm, seni seviyoruz yarın güzel bir gün olur insallahh... bu olumlu havaya nazar değmesinnn.

ben de ii gecelr diyorumm,memoşş yatarken gece kremi sürüyor mudur, kendimi sorgulamaya basladım bakım konusundaaaaa

gelirse cagır bende vururum bi iki
aradan zaman geçti bu olayın ama 5 6 ay öncesinde bikaç duyumlar daha aldım farklı şehirlerdeyiz okul bitince aynı şehirde olucaz bakalım duyum alırsam çağırayım
kkızzz nıye cagırıyorsun gıt yanınaa dola saclarııı yol yolabıldıgın kdr.. saka sakaaa kımseyle ıt dalasına gırmeyın.. bızzz oturaklıı ozel hatunlarız

ay vallahi aklımdan geçiyodu öyle bişey sinirliyim ayol napiyim gözüm dönüveriyo

haha sbrancım bende moonun söylediğine katılıyorum valla yorumlarına rastgeldimde benden önce sen parçalarmıssın gibime geliyo

kendıne gel yarın senı bole gormek ıstemıyoruzzz mck

haha sbrancım bende moonun söylediğine katılıyorum valla yorumlarına rastgeldimde benden önce sen parçalarmıssın gibime geliyo

kızzz walla yaparım siz sinirlenmeyinn hanı bole bı sey varsa ortada dıee öle dedımm neyse yalancının mumu yatsıya kdr yanarmıss benımkı o kdr da yanmadı yakalandımm hemdeeeee altından gırer ustunden cıkarrrr catırrr catırrr yolarr limeee limee ederimmm ok gıbı fırlarrr b.... gibi cıkarımmm...

ayyy topıklerde bakıorm mılletın ne dertlerı wayyy bızım derdımızde memoss gulmeden gecemıorm ama yaa

öldüm gülmekten sen benden de cadısın yahu. bu zamanda cadı olmak lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…