- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
ayyyy canım ya iyi dileklerin için çok teşekkür ederimmmmmmmmmm
bende severim futbolu, ama mamosu gozumde canlardirdigimda soyle bisey cikiyor ayy o ne oyle kac tane adam bi topun pesinden kosuyorlar sonrada terli terli sariliyorlar, ayy bide sahaya tukurmeleri yok mu
ayy ne bela ne bela hemde çekmediğimiz kalmadı çağırdık iki evireyim çevireyim dedim gelmedide sinirlendim bak yine
ayy ne bela ne bela hemde çekmediğimiz kalmadı çağırdık iki evireyim çevireyim dedim gelmedide sinirlendim bak yine
senınde bı memosun olsaydıı boel seylerı kafaya takmazdınahh ahh varlıgı da dert anam yoklugu ayrı bı dert
kızlar ben biraz uzanıyım uyuyamıcam ama uzanmak biraz şöle dinlenmek iyi gelicekyarın ola hayır ola.. hepinize çok teşekkür ederim sizleri çok sevyrm kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere dua ediceem bugün bana yardım eden herkes için iyi geceler bebekler
kkızzz nıye cagırıyorsun gıt yanınaa dola saclarııı yol yolabıldıgın kdr.. saka sakaaa kımseyle ıt dalasına gırmeyın.. bızzz oturaklıı ozel hatunlarız
kızlar ben biraz uzanıyım uyuyamıcam ama uzanmak biraz şöle dinlenmek iyi gelicekyarın ola hayır ola.. hepinize çok teşekkür ederim sizleri çok sevyrm kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere dua ediceem bugün bana yardım eden herkes için iyi geceler bebekler
aradan zaman geçti bu olayın ama 5 6 ay öncesinde bikaç duyumlar daha aldım farklı şehirlerdeyiz okul bitince aynı şehirde olucaz bakalım duyum alırsam çağırayımgelirse cagır bende vururum bi iki
kkızzz nıye cagırıyorsun gıt yanınaa dola saclarııı yol yolabıldıgın kdr.. saka sakaaa kımseyle ıt dalasına gırmeyın.. bızzz oturaklıı ozel hatunlarız
bence sen yolarsın oyle bir kız olsa hemde ne yolmak
canım bnmmm, seni seviyoruz yarın güzel bir gün olur insallahh... bu olumlu havaya nazar değmesinnn.
ben de ii gecelr diyorumm,memoşş yatarken gece kremi sürüyor mudur, kendimi sorgulamaya basladım bakım konusundaaaaa
nasılda tanımıs arkadasını wallaa tebrık edıyorum senı
kendıne gel yarın senı bole gormek ıstemıyoruzzz mck
haha sbrancım bende moonun söylediğine katılıyorum valla yorumlarına rastgeldimde benden önce sen parçalarmıssın gibime geliyo
kızzz walla yaparım siz sinirlenmeyinn hanı bole bı sey varsa ortada dıee öle dedımm neyse yalancının mumu yatsıya kdr yanarmıss benımkı o kdr da yanmadı yakalandımmhemdeeeee altından gırer ustunden cıkarrrr catırrr catırrr yolarr limeee limee ederimmm ok gıbı fırlarrr b.... gibi cıkarımmm...
bensiz memoş dedikodusu olur mu kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?