Memoşcular Topiğii :64::64::64::64:

öldüm gülmekten sen benden de cadısın yahu. bu zamanda cadı olmak lazım tabi

mesela bu topıktee cok sinirlerimi bozanlar war kaynanasına cvbını veremeyıp burda dert yananlara kızıormm.... sacma sapan seylerı konu edenlere kendını paralayanlarıı sevmıyorum... arkadas bı problemın varsa gıt kadıncagıza solesenee allah bılır sen napıosn burda yazıosun ama onun ıcın kendın ıcın hıc fre vermıorsn haksızmıyım allahın askına yaa.. kımısı var valla uzuluormm ama kımısı var b...nu cıkarmıs... ona soleyemedıklerını bıze soluo... yemıo tabı

ahhahahaa bacak show yanııı

evine falan giderse seninki kesin uyutur bir takım emellerine alet eder he yaklasmasın

çok yerde rastlıyorum yorumlarına elimaşalı hatun dediğim bile oldu içimden tabi ya bazıları baya baya azıtmış durumdalar ezik kadın rolü oynamaya bayılıyolar

kabus gibi ne memoşmuş ya olay oldu yemin ederim. bide böyle fıs fıs parfümünü sıkıp önünden salınmalarıda oluyodur

o bılır hangı parfum tahrık eder felan... sor bakım bıraz ondan bı seyler ogrenelım de kocıslere uygularızzzzz

evine falan giderse seninki kesin uyutur bir takım emellerine alet eder he yaklasmasın

doğru diyorsun valla ama benim herüf hergün bunun o seksüü ficudunun önünden geçip eve gidiyorayy belki de gitmiyor beni uyutuyorraaaa paranoyak haliimmmm yok benim tedavimmmm
alo aşkım nerdesinnnn
neredesin kimlesiinnnnn

ayy bide wenarscım memoşa şeyide sorsana ağdadan sonra kırmızı noktacıklar oliyi ya nasıl geçiriyomuş

birgun bir bakıyorsun uzerinde pembe tuy

memoslayımmmmm hayatımmmm

o bize asker maceralarını anlatıp duruyordu askerde yokluktan iyi iş çıkıyormuşş
ayy ben ne diyorummm biiiippppp

parfümü de sorsam kendini aşkitoma koklatır bak bu parfüm nasıl kışkırtıcı mı diyee

ne isi cıkmıs kız bak ben fesatım cok kotu yerlere cekerim

ayyy benımde sorum olcak memosa sorarmısın bu seferkı yaptırdıgım agdadan sona kıl donmesıne rastladım bı kac tane neden acabaa

o yüzünede epilasyon yaptırıyodur ya kaymak gibi olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…