Memur Adayı Bgapa'nın Diyet Günlüğü

Ben de sana destek olayım o zaman :) 160 boyum 55 kiloyum hedefim 47 çünkü bölgesel sorunlarım var (ayak bilekleri gibi ilginç bir bölge, bacaklar) yediklerimi yazayım da birbirimizi uyaralım hem de destek olsun :) bugün sabah küçük kaselerden light yoğurt, öğlen yarım tabak etli bezelye light yoğurt yedim ama akşamı yaşamayacağım kızartma yiyip kötü birşey yaptım :(

ki biliyorsun ki canım asıl o zamanlar kendini frenlemen lazım:) bence uyabilirsin sadece biraz daha kararlı ol :34:

canım çok haklısın karar verdim sadece pazar günleri kaçamak yapacagım çünkü annemle sabahları patates kızartması yemegi seviyoruz:) haftada 1 gün yediğimiz için özlüyoruz :emir_bebek:

Ben de sana destek olayım o zaman :) 160 boyum 55 kiloyum hedefim 47 çünkü bölgesel sorunlarım var (ayak bilekleri gibi ilginç bir bölge, bacaklar) yediklerimi yazayım da birbirimizi uyaralım hem de destek olsun :) bugün sabah küçük kaselerden light yoğurt, öğlen yarım tabak etli bezelye light yoğurt yedim ama akşamı yaşamayacağım kızartma yiyip kötü birşey yaptım :(
öncelikle desteğin için teşekkür ederim :):nazar:
akşam yemeseydin kızartmayı canım çok daha iyi olacaktı ama artık pişmanlık duyma oldu ve bitti
bugün öyle davranma öğlenki yemeğin kalırsa akşamada yiyebilirsin ben genelde öyle yapmaya çalışıyorum çünkü annemde bende çalışıyoruz çeşit çeşit yemek yapamıyorum

sabah tartıldım 70.5 kg gördüm ve pes etmemeye karar verdim şu 1 ay dişimi sıkabilsem herşey çok güzel olacak :)
kendime kotpantolon alacagım çok iztiyorum:) 1 tane var ama eski model inanın 75 tl bile verebilirim çünkü değişik kotpantolonum olmasını istiyorum:36:

sabah tartıldım 70.5 kg gördüm ve pes etmemeye karar verdim şu 1 ay dişimi sıkabilsem herşey çok güzel olacak :)
kendime kotpantolon alacagım çok iztiyorum:) 1 tane var ama eski model inanın 75 tl bile verebilirim çünkü değişik kotpantolonum olmasını istiyorum:36:

süpersinnnn canım :46: daha çok verdikçe daha çok yeni şeyler almak isteyeceksinnn :51: tam gaz devam ;) hadi haftada bir gün kızartma patates ye ama hamburgerler dikkatimi çekiyor.. ayrıca abur cubur yiyorsan onları mutlakaaaaa ama mutlakaa kes :34: hele bi 70 altına düş, o zaman daha da motive olacaksın.. :46:

Ne güzel tebrik ederim seni :) Ben tartılmamamya karar verdim 1 hafta en azından ki sonucu görebileyim diye. Bugün sabah sadece 2si bir arada kahve içtim, öğlen bezelye yemeği ve light yoğurt akşam da bir tavuk baget haşlama yine light yoğurt. Akşam da çay içerim heralde ama şekersiz yeşil çay ondan bişi olmaz :)

süpersinnnn canım :46: daha çok verdikçe daha çok yeni şeyler almak isteyeceksinnn :51: tam gaz devam ;) hadi haftada bir gün kızartma patates ye ama hamburgerler dikkatimi çekiyor.. ayrıca abur cubur yiyorsan onları mutlakaaaaa ama mutlakaa kes :34: hele bi 70 altına düş, o zaman daha da motive olacaksın.. :46:

haftada 1 gün patates kızartmam olsun :27: ama aburcuburu kesecegim tabi :8:
canım çok haklısın 70lerin altına inince daha bi azimli olurum :1:

Ne güzel tebrik ederim seni :) Ben tartılmamamya karar verdim 1 hafta en azından ki sonucu görebileyim diye. Bugün sabah sadece 2si bir arada kahve içtim, öğlen bezelye yemeği ve light yoğurt akşam da bir tavuk baget haşlama yine light yoğurt. Akşam da çay içerim heralde ama şekersiz yeşil çay ondan bişi olmaz :)

teşekkür ederim tatlım darısı başına :emir_bebek:
canım kayısı ve bademde ara öğünlerine ekle özelliklede kayısılı yogurt yiyebilirsin kuru kayısıları kes yogurtun içine at daha hoş oluyor.menün çok güzel.bende daha az tartılmayı istiyorum ama yapamıyorum :)kendimi tartının üstünde buluyorum :20:
canım senin günlüğün var mı bulamadım kusura bakma

14/11/2012
1 su bardağı süt 4 yemek kaşıgı yulaf ezmesi
arada
1 bardak sütlü kahve
öğlen
1 tane köfte
çorba
pırasa yemeği
ara ayran
ara meyve
akşam
kaşarlı sucuklu çavdar ekmekli tost :18:
arada 2 kayısı

14/11/2012
1 su bardağı süt 4 yemek kaşıgı yulaf ezmesi
arada
1 bardak sütlü kahve
öğlen
1 tane köfte
çorba
pırasa yemeği
ara ayran
ara meyve
akşam
kaşarlı sucuklu çavdar ekmekli tost :18:
arada 2 kayısı

kaşarlı sucuklu ohh ohh maşallahhh :20:

Yok canım günlük açmadım ben sık yazamıyorum fazla. Ben de
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
öğlen taze fasülye light yoğurt
arada 2 bardak yeşil çay 1 bardak 2 si birarada kahve
akşam yine taze faslye yoğurt yedim. Evde olunca tek yemek oluyor öğle akşam aynı.
Kendimi fazla yiyior gibi hissediorum neden anlamadım acaba çok su içtiğim sıvı tükettiğim için mi ki?

Yok canım günlük açmadım ben sık yazamıyorum fazla. Ben de
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
öğlen taze fasülye light yoğurt
arada 2 bardak yeşil çay 1 bardak 2 si birarada kahve
akşam yine taze faslye yoğurt yedim. Evde olunca tek yemek oluyor öğle akşam aynı.
Kendimi fazla yiyior gibi hissediorum neden anlamadım acaba çok su içtiğim sıvı tükettiğim için mi ki?

banada öyle geliyor canım 2 saat arayla birşeyler yiyince çok yediğimi düşünüyorum.dogru beslenmeye başlamadan önce doktorumu izledim çok güzel şeyler paylaşmıışlardı tek tek not ettim ve şimdi uyguluyorum kan şekerim düştüğünden dolayı sık sık beslenmem gerekiyordu bunu yaptım ve kilo vermeye başladım çok şükür:nazar:
senin menünde harika canım aklında olsun pırasa yemeğide yap tuzu ve yağı azalt :8:
tartılacagın gün ne zaman merak ettim :16:

15/11/2012 merhaba günlüğüm
sabah meyve suyu
arada 1 yerli muz ve süt
öğlen
çorba,pırasa yemeği,1 galeta
ara ayran
ara mandalin elma
akşam 3 tavuk mangalda ,1 dilim ekme ve ayran
ara 3 ceviz ,1 çokoprens :30:

sabah tartıldım veeeee 69,7 kg geldim harikayım :32::32::52:

Son düzenleme:
15/11/2012 merhaba günlüğüm
sabah meyve suyu
arada 1 yerli muz ve süt
öğlen
çorba,pırasa yemeği,1 galeta
ara ayran
ara mandalin elma
akşam 3 tavuk mangalda ,1 dilim ekme ve ayran
ara 3 ceviz ,1 çokoprens :30:

sabah tartıldım veeeee 69,7 kg geldim harikayım :32::32::52:

Maşallah maşallah :) Ben korkuyorum canım ne zaman tartılsam bilemedim :) ben de sabah yine kahve içtim öğlen karnıbahar yemeği yoğurt yedim akşam da balık yedim. Pırasa çok güzel geçen gün denedm limonlu :) anneme kereviz aldırdım bu hafta pazardan ama hiç yemedim daha önce umarım severim.

offfffff çok kötüyüm kendime dur diyemiyorum
sabah tartıldım 70.5 kg geldim tekrardan:17:
cuma günü kaçamak yaptım beyti yedim cumtesi akşamı gözleme yedim pazar sabahı patates kızartması yedim :26:
kendime çok kızdım dışardan yemek yok artık ve yemekleri kendim yapacagım :45:
daha düzenli beslenecegim

Maşallah maşallah :) Ben korkuyorum canım ne zaman tartılsam bilemedim :) ben de sabah yine kahve içtim öğlen karnıbahar yemeği yoğurt yedim akşam da balık yedim. Pırasa çok güzel geçen gün denedm limonlu :) anneme kereviz aldırdım bu hafta pazardan ama hiç yemedim daha önce umarım severim.

canım bende sürekli tartılıyorum bunu yapmayınca dikkat etmeyip daha çok yiyorum:25:
neler yapıyorsun kaç yaşındasın :16:

offfffff çok kötüyüm kendime dur diyemiyorum
sabah tartıldım 70.5 kg geldim tekrardan:17:
cuma günü kaçamak yaptım beyti yedim cumtesi akşamı gözleme yedim pazar sabahı patates kızartması yedim :26:
kendime çok kızdım dışardan yemek yok artık ve yemekleri kendim yapacagım :45:
daha düzenli beslenecegim

maşallahh :20: beyti, gözleme :27: afiyet olsunnnn, pıt pıt yağ, löp löp et olsunnnnnnnnnnnn :20:
hayatından hafta sonunu çıkarmak lazım senin. yoksa hafta içi verdiklerini hafta sonu alarak ne bir adım ileri ne bir adım geri gideceksin :19:

maşallahh :20: beyti, gözleme :27: afiyet olsunnnn, pıt pıt yağ, löp löp et olsunnnnnnnnnnnn :20:
hayatından hafta sonunu çıkarmak lazım senin. yoksa hafta içi verdiklerini hafta sonu alarak ne bir adım ileri ne bir adım geri gideceksin :19:

bişeyler yapmam lazım canım yoksa dediği gibi olacak bu iş :( berbat bi durum
:50:

19 kasım
sabah yarım bardak süt 1 tane çokoprens
arada kahveli süt
öğlen kabak ve karnıbahar yemeği ve erişte çorbası 2 tane çiğköfte
arada elma
arada ayran ve meyve
akşam kabak yemeğive sarımsaklı yogurt
arada 1 avuç leblebi 3 tane kayısı 5 tane badem
sevgili günlüğüm bana yardım ett ideal kilomda olayım:33:

Back