- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.
İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böyle
ne demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz
o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.
dua edin lütfen ev bulup yerleşebileyim
İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böyle

o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.