Memur değilseniz size ev yok !!!!

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Yazık çok yazık sinirlerim o kadar bozuk ki gözlerim dolup dolup geliyor bass bas ağlıcam şimdi kaç haftadır ev arıyoruz ağustosa düğünüm var sadece 40 günüm kaldı ama ev yok ev var ama vermiyorlar neymiş efendim memur istiyorlarmış neymiş efendim yıllık 4.bin euro istiyorlarmış yıllık peşinmiş en az 2 yıl oturacakmışız.

İnsanız biz ya insan memur değiliz ama Allaha şükür iyi bir işi var eşimin bende gittiğim de işe girip çalışırım yani nasıl bu duruma geldik böyle :( ne demek memur dışındakilere ev yok yok kaç haftadır sinirlerim bozuldu düğünüme sevinemez oldum ev aramaktan az önce aradım bir emlakçıyı 700 lira kira 80 lira aidatı blmem ne ne kiraladınız mı daha demeden yemin ediyorum şunu dedi biz memur istiyoruz siz ne iş yapıyorsunuz

o kadar bozuldum ve kırıldım ki ya memur değiliz ama Allaha şükür kira ödeyebilecek durumumuz var insanlar bunu anlamak istemiyor yoruldum artık ev belli olmadığı için eşyalarımı da seçemedim. Eviniz barkınız varsa lütfen ama lütfen insaan mı değil mi ona bakın tamam herkese ev verilmez ama illa ki insan kendini belli eder.

:( dua edin lütfen ev bulup yerleşebileyim

ne yurt dışı yahu kayseri bu bahsettiğim yer

Diyorum ki yeni evliyiz eşim bilgisayar mühendisi bir problem olmaz para konusunda yok ev sahibi hassas ille memur diyor diyorlar ya

ne yurt dışı yahu kayseri bu bahsettiğim yer

bir arakadasimda kayseride boyle bir sorun yasamisti, bir yillik pesin istemisler. ilk il verdielr sonra baska yere gittiler zaten.
bir yil pesin nasil odernir ya, ne sacma

bir arakadasimda kayseride boyle bir sorun yasamisti, bir yillik pesin istemisler. ilk il verdielr sonra baska yere gittiler zaten.
bir yil pesin nasil odernir ya, ne sacma

Evet malesef 1 yıl peşin istiyorlar hem de euro hesabı uçuk fiyatlar :( delirmişler

Memur olsa çocuksuz ister...aramaya devam edin. Ev sahipleri ile uğraşmak zor. Ama ev bulacaginizdan emin olun. bi öneri ,ev aradığınız semti değiştirin. Euro yıllık kira... her semt bunları istemiyordur heralde.

yurtdışında hiç ayrım yok diye iddia edemem tabi de
öyle açık açık memur olmayana ev yok derseniz ABD ve ABde ayrımcılıktan hapse girersiniz. böyle şeyler güzel yurduma mahsustur.
ben kendi evimi verirken illa memur olsun filan demedim hiç, ama arayan herkes memurdu. acaba memurların daha fazla tercih edeceği bir muhitte mi bakıyorsunuz? bir de benim evim ankarada ağustos sonu verdim kiraya, tayin dönemiydi. yeni atanan memurlar arıyordu hep. belki durumlar sizde de öyle ise, yeni memur ataması olmuşsa, devlet hastanesine filan yakın yerlerse nasılsa memur tutar diyorlardır?
bir de kayserililer kusura bakmasın da...kayseri işte. bugün kayserili bir arkadaşı evleniyor kardeşimin. kız ev kızı. aldığı oda takımı 15 bin liralık. kaynanası oturmaya geldiğinde her gelişinde başka takım tabak çıkarması lazımmış değilse ayıpmış. böyle adetleri olan yerden beklenir. kayseri denince aklıma para pazarlığı geliyor.

Orası neresi yahu? Kayseri imiş. Şaka gibi. Kimse alınmasın gücenmesin ama Kayseri metropol mü? Çok mu yaşanılası bir yer? Avrupa'nın başkenti, bütün kurumsal büyük firmaların toplandığı bir yer mi ki bu kadar yüksek bir bedel ödemeniz gerekiyor ev tutabilmeniz için? Şark kurnazlığı ile ünlü diye biliyorum ben daha çok. Yok bir yıllık peşin bilmem ne bir de Euro. Kafayı yemiş bunlar.

Çok eskiden ev kiraları döviz (efektif) üzerinden ödenirdi ama o zamanlar haklıydı insanlar, ekonominin hali hal değil, TL'nin değeri pul olmuş, habire devalüasyon, enflasyon uçmuş falan... O zamanlar haklı olabilirlerdi ama şu an bunun yapılması çok saçma, ağzıyla bile gülemiyor insan o derece saçma.

yurtdışında hiç ayrım yok diye iddia edemem tabi de
öyle açık açık memur olmayana ev yok derseniz ABD ve ABde ayrımcılıktan hapse girersiniz. böyle şeyler güzel yurduma mahsustur.
ben kendi evimi verirken illa memur olsun filan demedim hiç, ama arayan herkes memurdu. acaba memurların daha fazla tercih edeceği bir muhitte mi bakıyorsunuz? bir de benim evim ankarada ağustos sonu verdim kiraya, tayin dönemiydi. yeni atanan memurlar arıyordu hep. belki durumlar sizde de öyle ise, yeni memur ataması olmuşsa, devlet hastanesine filan yakın yerlerse nasılsa memur tutar diyorlardır?
bir de kayserililer kusura bakmasın da...kayseri işte. bugün kayserili bir arkadaşı evleniyor kardeşimin. kız ev kızı. aldığı oda takımı 15 bin liralık. kaynanası oturmaya geldiğinde her gelişinde başka takım tabak çıkarması lazımmış değilse ayıpmış. böyle adetleri olan yerden beklenir. kayseri denince aklıma para pazarlığı geliyor.

Bizimkiler de öyle adet yok olsada uymam da değişik işte 5 parmağın 5 i bir değil

şuan için şehir değiştiremem eşimin işi sabit özel bir şirkette aksi durum olmadığı sürece ordayz

Ilk defa böyle bir sey duydum gercekten. Ve cok sacma. Acaba kiraci haklari falan yok mu? Sikayet vs?

Orası neresi yahu? Kayseri imiş. Şaka gibi. Kimse alınmasın gücenmesin ama Kayseri metropol mü? Çok mu yaşanılası bir yer? Avrupa'nın başkenti, bütün kurumsal büyük firmaların toplandığı bir yer mi ki bu kadar yüksek bir bedel ödemeniz gerekiyor ev tutabilmeniz için? Şark kurnazlığı ile ünlü diye biliyorum ben daha çok. Yok bir yıllık peşin bilmem ne bir de Euro. Kafayı yemiş bunlar.

Çok eskiden ev kiraları döviz (efektif) üzerinden ödenirdi ama o zamanlar haklıydı insanlar, ekonominin hali hal değil, TL'nin değeri pul olmuş, habire devalüasyon, enflasyon uçmuş falan... O zamanlar haklı olabilirlerdi ama şu an bunun yapılması çok saçma, ağzıyla bile gülemiyor insan o derece saçma.

gerçekten öyle sahibinden.com a girin kayseri kiralık evlere bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız not kısmında kesinlikle yıllık euro hesabıdır kem küm edecekler aramsın yazan var ya

Hangi semtlerde arıyosun söyle bulalım.
Ayy triska akakce.com gibisin yeminle :D

Herşeyin en uygununu nasıl buluyorsun gözünü seveyim bana da öğret bu ilmi

Hancock Hancock kayseride yıllık istiyorlar kiraları genelde memur maaşı garanti diye buralarda da çoğu ilana yazarlar tercih sebebi diye.

İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz

Back
X