- 25 Aralık 2024
- 3.877
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.832
- 73
- 28
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Maaşlar cidden 2 katı mı oluyor normale göre tazminat ile ben değil ama kocam mühendis ayrıca havacılık okudu puanı da yüksek ama işini bırakmaya değecek mi kararsız kaldık çalışan 1 arkadaşımız değmez normal memur maaşı uzman çavuş bile daha yüksek dedi bilemiyorum
O zaman özelde oku soyle böyle diye akıl verme . Akıl vereceğine para ver ya da sus. Akil verirken iyi ama iş paraya gelince anan baban düşünsün. Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum eksimesin. Bak bu fevriligini hormonlarına veriyorum birdahakinde bu kadar anlayışlı olmam. Hadi bayssSen herhalde turistik yerde okumak bedava sanıyorsun yurt vs çıkmasa ne yapacaksın bi düşün yurdu olan özel üniversite daha ucuzdur 20 yaşında 1 milyon sıralama yaparken bana mı sordun ben ödeyeyim anan baban düşünsün artık
Yok beee ufSıralaman gerçekten bir milyon mu?
Kaç peki? Başka hangi bölümleri yazabiliyorsun?Yok beee uf
Afkepfjelfjelfmwldwldn bu hormonlu halimle sınavda ilk 50 bindeyim 10 sene oldu liseden mezun olalı baysssmış ömründe 1 gün gir mutfağa bayssss dersin artık 20 yaşında mısın çocuk mu belli değil ailen de benim gibi düşünüyor bak. Yollamazlarsa ne yapacaksın buraya gelip yazarsın yine. Ayrıca burda anonim olmana güvenme bi davaya bakar annenle babanla açtığın konulara bakarsınız eve gelen kağıttaO zaman özelde oku soyle böyle diye akıl verme . Akıl vereceğine para ver ya da sus. Akil verirken iyi ama iş paraya gelince anan baban düşünsün. Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum eksimesin. Bak bu fevriligini hormonlarına veriyorum birdahakinde bu kadar anlayışlı olmam. Hadi bayss
Elektronik muhendisleri bu dunyada cenneti yasiyor diyebilirim.Maaşlar cidden 2 katı mı oluyor normale göre tazminat ile ben değil ama kocam mühendis ayrıca havacılık okudu puanı da yüksek ama işini bırakmaya değecek mi kararsız kaldık çalışan 1 arkadaşımız değmez normal memur maaşı uzman çavuş bile daha yüksek dedi bilemiyorum
Tabiki kendi istediğiniz bölümü okuyun. İlerde onlar haklı çıkar belki ama mesele haklılık değil. Ayrıca ebeveyn baskıdı ile okuyanlar süreki işte şehre alısamadım ailemin suçu işte atanamadım ailemin suçu ben istememiştim ve. Bazen haklı bazen kurban psikolojisi.Aileme aşcılık okumak istedigimi söyledim . Bana sürekli özel eğitim öğretmeni ol , türkce öğretmeni ol veya da sekreterlik oku diye baskı yapıyorlar . Kpss ye gir belediyede çalış yakınımıza atan diyorlar . Ama ben memur olmak istemiyorum. Memurlar çok para kazanıyormuş, ev yaparmışım araba alırmışım. Zaten neyin ne olacağı belli değil bir an önce okuyup mesleğe atılmak istiyorum.4 yıl okuyacağım , kpss ye gireceğim atanacağım... Bana zulüm gibi geliyor . Zaten ders çalışmayı sevmiyorum. Bilmiyorum haksız mıyım? Ascilikta bulaşık yıkarsın ömrün boyunca diyor babam . Kafaya koydun asci olacan illa diyor burun kıvırıyor. Şehirlere bakıyorum mesela baba şu şehir guzel şu üniversite merkeze yakin diyorum. Sen okumaya değil gezmeye gidiyorsun diyor . Ne alaka . Bakıyorum işte üniversite nerde kampüs nerde diye ... Memur olmak istemiyorum diyorum sende akıllanırsın bir gün diyor . Ne var bu memurlukta anlamıyorum. Akşama kadar daracık yerde kös kös oturuyorlar ben sıkılırım. Tamam asciligin da eksileri var ama ne bileyim bana göre değil. (Memurlar alınmasın lütfen kendi düşüncelerimi söyledim. )
Benimki inşaat ya ama apron memurluğu vs baktı bir de onlarda galiba lisans mezunu olmak yetiyordu alımlarda myle görmüştüm daha önce denemişti normalde puanlar 98 99 bu alımlarda 89 87Elektronik muhendisleri bu dunyada cenneti yasiyor diyebilirim.%100000 değer
Yokk yollarlar merak etmeeee . Hadi bays.Afkepfjelfjelfmwldwldn bu hormonlu halimle sınavda ilk 50 bindeyim 10 sene oldu liseden mezun olalı baysssmış ömründe 1 gün gir mutfağa bayssss dersin artık 20 yaşında mısın çocuk mu belli değil ailen de benim gibi düşünüyor bak. Yollamazlarsa ne yapacaksın buraya gelip yazarsın yine
O kadar bıkmışlsr demek ki ya da gerçekten umursamıyorlar haliniYokk yollarlar merak etmeeee . Hadi bays.
Apron memurluguna degmez. Muhendis diyince ben atsep dusundum.Benimki inşaat ya ama apron memurluğu vs baktı bir de onlarda galiba lisans mezunu olmak yetiyordu alımlarda myle görmüştüm daha önce denemişti normalde puanlar 98 99 bu alımlarda 89 87
Sen gecende beni babamın karısı zannettiler ühühü diye ağlamıyor muydun. Bence sen de kendini azıcık umursa da babacığını zor duruma sokma . Yazık acıdım adamcağıza.O kadar bıkmışlsr demek ki ya da gerçekten umursamıyorlar halini
Stajyer hava trafik kontrolörü alımı yoktu bu tercihte en azından merkezi alımdaApron memurluguna degmez. Muhendis diyince ben atsep dusundum.
Hadi bayyyyyyyssss.Sen gecende beni babamın karısı zannettiler ühühü diye ağlamıyor muydun. Bence sen de kendini azıcık umursa da babacığını zor duruma sokma . Yazık acıdım adamcağıza.
Eski bir erkek arkadaşım aşçılık yapıyordu bir otelde. Asla hayal ettiğin gibi salına salına tatlı tatlı yemekler yapmayacaksın. Sabahtan akşama kadar sürekli çalışacaksın. Üstlerin seni azarlayıp duracak hatta hakaret edecek. Bir dakika da oturmayacaksın. Seni tandığımız kadarıyla senin yapabileceğin bir meslek olmadığını düşünüyorum. Bence herkesin dikine gitme, anladığım kadarıyla ortada büyük bir baskı ya da hakaret yok. Herkesten fikir al, öyle karar ver ve bence başka bölümleri de araştır.Aileme aşcılık okumak istedigimi söyledim . Bana sürekli özel eğitim öğretmeni ol , türkce öğretmeni ol veya da sekreterlik oku diye baskı yapıyorlar . Kpss ye gir belediyede çalış yakınımıza atan diyorlar . Ama ben memur olmak istemiyorum. Memurlar çok para kazanıyormuş, ev yaparmışım araba alırmışım. Zaten neyin ne olacağı belli değil bir an önce okuyup mesleğe atılmak istiyorum.4 yıl okuyacağım , kpss ye gireceğim atanacağım... Bana zulüm gibi geliyor . Zaten ders çalışmayı sevmiyorum. Bilmiyorum haksız mıyım? Ascilikta bulaşık yıkarsın ömrün boyunca diyor babam . Kafaya koydun asci olacan illa diyor burun kıvırıyor. Şehirlere bakıyorum mesela baba şu şehir guzel şu üniversite merkeze yakin diyorum. Sen okumaya değil gezmeye gidiyorsun diyor . Ne alaka . Bakıyorum işte üniversite nerde kampüs nerde diye ... Memur olmak istemiyorum diyorum sende akıllanırsın bir gün diyor . Ne var bu memurlukta anlamıyorum. Akşama kadar daracık yerde kös kös oturuyorlar ben sıkılırım. Tamam asciligin da eksileri var ama ne bileyim bana göre değil. (Memurlar alınmasın lütfen kendi düşüncelerimi söyledim. )
Merkezi alimda acmaz zaten. Ara ara ayri ilan acar ekim kasim gibi takip etmek lazim. 2024 kpsssi varsa yds de alip beklesin. Tabi yaşın da tutmasi lazim.Stajyer hava trafik kontrolörü alımı yoktu bu tercihte en azından merkezi alımda
Aileme aşcılık okumak istedigimi söyledim . Bana sürekli özel eğitim öğretmeni ol , türkce öğretmeni ol veya da sekreterlik oku diye baskı yapıyorlar . Kpss ye gir belediyede çalış yakınımıza atan diyorlar . Ama ben memur olmak istemiyorum. Memurlar çok para kazanıyormuş, ev yaparmışım araba alırmışım. Zaten neyin ne olacağı belli değil bir an önce okuyup mesleğe atılmak istiyorum.4 yıl okuyacağım , kpss ye gireceğim atanacağım... Bana zulüm gibi geliyor . Zaten ders çalışmayı sevmiyorum. Bilmiyorum haksız mıyım? Ascilikta bulaşık yıkarsın ömrün boyunca diyor babam . Kafaya koydun asci olacan illa diyor burun kıvırıyor. Şehirlere bakıyorum mesela baba şu şehir guzel şu üniversite merkeze yakin diyorum. Sen okumaya değil gezmeye gidiyorsun diyor . Ne alaka . Bakıyorum işte üniversite nerde kampüs nerde diye ... Memur olmak istemiyorum diyorum sende akıllanırsın bir gün diyor . Ne var bu memurlukta anlamıyorum. Akşama kadar daracık yerde kös kös oturuyorlar ben sıkılırım. Tamam asciligin da eksileri var ama ne bileyim bana göre değil. (Memurlar alınmasın lütfen kendi düşüncelerimi söyledim. )
Babanız bir yönden haklı. Okulun merkeze yakınlığı, uzaklığı kadar eğitim kadrosu da önemli. Hiç onlara baktınız mı ?Şehirlere bakıyorum mesela baba şu şehir guzel şu üniversite merkeze yakin diyorum. Sen okumaya değil gezmeye gidiyorsun diyor . Ne alaka . Bakıyorum işte üniversite nerde kampüs nerde diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?