- 25 Aralık 2020
- 6.332
- 22.824
- 298
- 41
- Konu Sahibi kivircik2005
ilginçYa kusura bakmazsanız ben sizin yazdıklarınızı pek okuyamıyorum. Hayır okumayı da severim, uzun uzun metinler de okurum ama sizinkiler yok olmuyor. Bunu artık eleştiri olarak mı algılarsınız, ufak bir uyarı mı sizin bileceğiniz şey. Cevap vermeyince de kötü hissediyorum.
Başını okudum ona cevap vereyim bari. Benim de bir o kadar kuzenim var. Birbirine düşkün, bağlı da bir aileyiz. Ama her kuzenimin iş yeri ortamına, hayatının her detayına hakim değilim. Sizin de bu kadar hakim olduğunuza çok inanasım gelmiyor açıkçası. Hakim olsam dahi insanların hayatlarını buraya dökmek de doğru gelmiyor. Öyle işte.
sizin de çok sayıda akrabanız varmış benim de
sizin de okumuş aşçi kuzeniniz varmış benim de (kısmen) var
siz memnun olmadığını yazdınız bense -henüz aile yanında genç bir çocuk olmakla birlikte- şu anda koşulları böyle böyle, işe devam ediyor yazdım, memnun bayılıyor ya da asla değil istemiyor da yazmadım.
siz memnun olmadığı, hatta isyan ettiğine bu sebeple iş değiştirdiğine kadar ayrıntısını bilince hakimiyetiniz inandırıcı ve insanların hayatlarını dökme değil ama ben sadece staj ve şehir bilgilerini (ki onun da adını unutmuşum zaten) bilince bir yorumunu değerlendirmesini de yazmamışken dökmek mi olmuş oldu?
değişik bir değerlendirmeymiş bu da.
her kuzenimin iş yeri ortamına, hayatının her detayına ben de hakim değilim genel olarak akademik detaylara hakimim, öyle "ufak" bir fark var.
neyse konu öğretmenlik tartışmasına dönmüş, konu sahibi de kaçmış zaten...