Memur oldum diye

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
953
825
53
Memur oldum diye herkes iyi oldu di mi şimdi rahatsınızdır rahatlamışsınızdır falan diyor. Doğum iznine ayrıldım diye kadın için memur olmak çok kolaylık diyolar. Bi kere deseler anlıcam konuşma arasında kaç kere iyisinizdir maddiyatınız iyi diyolar. şükür her şey yolunda ama bastıra bastıra sorulması söylenmesi rahatsız ediyor.
Bi de modelsiz bi araba için paramın bi kısmını eşime verdim hala onun taksit ödüyoruz artı bi ton araba masrafı çıktı falan. Ben sadece eşimin maaşıyla geçiniriz derken benim maaşın yarıdan fazlası gitti eşim de tutumlu biri değil sadece onun kartından alışveriş yapılıyor ama hep ekside ve ben kasmadım kredi kartında ödemede eksik varsa ona gönderdim .
Her neyse konuyu dağıttım bu memur oldun diyenler çok kolay olmuşum gibi davranıyor halbuki sınavdan 90 aldım bir senemi buna adadım ha tabi düşük puanla da atananlar var ama herkesin nasibi kısmeti beni ilgilendirmiyor

Başarı hamilelik gibidir herkes tebrik eder ama kaç kere olduğunu sen bilirsin :)

O hesap kulak asma kimse ne çalıştın oldun demez rahatlığını kıskanır.

Bu arada sevindim adına tek maaşa alışıp çift maaşa geçen çiftlerde baya bi fark görüyorum maddi açıdan.

Miss gibi takılın bacım elalemi boşver.

Ben de evden home office çalışıyorum diye yattığın yerden çalışıyorsun diyorlar halbuki bilgisayar başında belim kopuyor ben de aynen öyle valla ohhhh keyif benim diyorum öyle diyince dillendirmeyi bırakıyorlar sizde ohhhh valla doğru diyin

Ne yapalım diyenler de derdimi anlamıyor biri sizi iyi görse bastıra bastıra ne kadar iyisin mutlusun ya dese iki de bi dile getirse bu da onun gibi bişey yani aslında olmanı istemiyorlar. memurluk da hava atacak bişey değil bu arada onun için yazmadım

Üstteki ablayi tebrik eder alnindan öperim ne yapalim söyle he ?

Bakın ben memur oldum konusu mu bu? Zira ortada pek dert yok gibi. Tebrikler zoru başarıp memur olmuşsunuz

Açıkçası bu kadar ufak bir seyi dert ediyorsaniz hayatta hic derdiniz yok demek ki
Ben 11. senemdeyim
Herkes ooo memursun rahatsin diyor da bana bugun o kadar duz memur varken maaslari kitlediler napalim.yani calisiyoruz yani her calisanin yasadigi sorunlar farkli
Madem memuriyet rahat gir sen de kpssye ol demek lazim :)
Cift maas mi diyorlar bunu diyen kadinsa ve calismiyorsa eee sen de gir ise calis sizin de maasiniz cift olsun dersiniz nolacak :)
Bana evde kaldin diyenlere eee napiyim arabam yok tabii evde kalacam diyorum ne diyek
Baskalari napsaniz konusur cok da duymayın heee cift maas rahatca harciyoruz, heee memurum kpssden 90 alinca oluyor diyin susarlar

Alla alla son zamanlarda benim bildiğimden hariç bir gömü falan mı bağışlandı bu memurlara? Neden kuş kadar maaşa özeniyor herkes anlayamıyorum. Nasıl aç bir toplumsak artık küçücük maaşa bile gelen yorumlara bak. Anne-baba memur bende,über bir hayat yaşamadık yani,bilmesek yutturacaklar herhalde.

Ben kayınvalidemlere falan gidince şey diyolar, bilgisayarını da al orda ders çalışırsın.

Ders çalışmak...
Misafirlikte çalışmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…