Gerçek dünyaya hoşgeldinizAtanınca elimin bollaşacağını ve ev araba gibi hayallerimi birkaç senede gerçekleşeceğini zannetmiştim ancak 3 Yıldır çalışıyor olmama rağmen kredisiz araba bile alamıyorum krediler zaten çok yüksek maalesef artıknsanki hiç bu hayallerim gerçek olmayacak gibi geliyor yeni atanan ya da daha kıdemli olanlar nasıl başardınız nasıl birikim yaptınız lütfen bir uol gösterin yaş 30 oldu birşeyin sahibi değilim çok üzülüyorum
Ozel sirkette calisiyorum maasim 55b. Haftasonlari tatil. Memurluk artik pek bisey ifade etmiyor maalesefAtanınca elimin bollaşacağını ve ev araba gibi hayallerimi birkaç senede gerçekleşeceğini zannetmiştim ancak 3 Yıldır çalışıyor olmama rağmen kredisiz araba bile alamıyorum krediler zaten çok yüksek maalesef artıknsanki hiç bu hayallerim gerçek olmayacak gibi geliyor yeni atanan ya da daha kıdemli olanlar nasıl başardınız nasıl birikim yaptınız lütfen bir uol gösterin yaş 30 oldu birşeyin sahibi değilim çok üzülüyorum
Peki bunun konumuzla alakası nedir?Ozel sirkette calisiyorum maasim 55b. Haftasonlari tatil. Memurluk artik pek bisey ifade etmiyor maalesef
ben de memurluk ve ozel sektör arasında kalıyorum hep bu yüzden. mühendis olduğum için memurluk beni koreltir kazancım sabit kalacak düşüncesi varOzel sirkette calisiyorum maasim 55b. Haftasonlari tatil. Memurluk artik pek bisey ifade etmiyor maalesef
Konumuz su, ozel sektore yonelsinPeki bunun konumuzla alakası nedir?
55 binle de borçsuz harçsız 3 yılda araba alabileceğini sanmıyorum.Konumuz su, ozel sektore yonelsin
Memur olmak için uğraşmaya değmez, Bu şekilde refah seviyem daha yüksek diyorPeki bunun konumuzla alakası nedir?
Suan evet. Onceden bukadar degildi ya. Suan hicbirseye yetmiyor55 binle de borçsuz harçsız 3 yılda araba alabileceğini sanmıyorum.
Biz akıl edemiyorduk sanki bunu.kaç yaşına gelmiş kişiler mesleğinin özel sektörde iş yapıp yapmayacağını, iş bulma sıkıntısı olup, olmadığını, sıkıntı yoksa bile olası maaş hesaplarını yapmıştır zaten.milyon tane sektör var.nereden biliyorsun onun mesleğinin özelini. Sırf hava olsun.sinir bozucusunuz.evet arkadaş pembe hayaller kurmuş olabilir ama bunun kamuyla da pek alakası yok.gerçek hayatla yüzleşmiş sadece.özel sektördeyken de yüzleşebilirdi.gömüp durmayın memurları.en azından 1 dakikada işsiz kalma ihtimalimiz yok.Memur olmak için uğraşmaya değmez, Bu şekilde refah seviyem daha yüksek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?