- 30 Ekim 2023
- 574
- 1.258
- 33
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
yetimhane yurdundan memur oldun belli ki çünkü hiç aile üslubu öğrenmemişsinizHıhı ben yıllardır memurum aynen öyle tamam sensin
Bence konuyu açma sebebi dedikodu değil kendince kızın yanlış yaptığını düşünüyor nedense bilmiyorum müdahale gereği duyuyor yoksa hiçbirimizin tanımadığı biri hakkında dedikodu yapmamız mantıklı değilDedikodu yani
Kendi hayatına baksa sanki daha iyi olur gibi görünüyor. 20 yaşında genç kız onu yaptı bunu yapmadı diye, neden diye düşünmek evli çocuklu kadının derdi olmamalı (bence)Bence konuyu açma sebebi dedikodu değil kendince kızın yanlış yaptığını düşünüyor nedense bilmiyorum müdahale gereği duyuyor yoksa hiçbirimizin tanımadığı biri hakkında dedikodu yapmamız mantıklı değil
Aynen sen de yan bloktaydınyetimhane yurdundan memur oldun belli ki çünkü hiç aile üslubu öğretmemişler
Aynen öyle çok doğruGeçen sene 150 binde olan çocuk ailesini dinlemedi amcaları ne baskı yaptılar ama pehhh Hepsine rest çekti
Hemşire ol dediler mühendislik oku dediler
Dinlemedi ilk sene neyse ikinci üçüncü senesi daha geri gider puanın bunu bile bulamazsın dediler
Fen liseli misin mi demediler
Velhasıl dinlemedi
Kuzenim olur kendisi
Bu sene tıp fakültesini kazandı
Afferin canım ciğerim güzel kuzenim
Bazen birini güdükemek için yanında böylelerinin Olması iyidir
Bırakın hayat onun hayal onun
Mantıklı.Arkadaşlar bugün komşum geldi kızı varmış 20 yaşında kızı memurluğu kazanmış gitmiyormuş durumları da çok yok kadıncağız ağlıyordu.Neyse kızı geçen sene 150 bindeymiş şuan ders çalışıyor diş hekimliği istiyor. Çalışmaya başlarsam kazanamam diye gitmicekmiş. En kötü ilerde tekrar denerim demiş.Sizce yaptığı mantıklı mı hayallerim var demiş.
Ay çok sevimliKazanmış atanmış mı yoksa iyi bi puan mı almış neden tercih vermiş o zaman anne okuma yazma bilmiyormuş cahil olabilir benim babannem de ben uluslararası ilişkiler okurken elçilik okuyor derdi sorana kuzenim paramedik ona da ambulans doktoru der öyle bi durum olabilir bence
Geçen de gördüm sosyal medyada 2 yıllık havacılık okumuş kızını pilotları yönetecek diye anlatan kadın vardı abartıyor olabilir atandı diye puanı yeterlidir muhtemelenAy çok sevimli
en dogru mesaj buKazanmış atanmış mı yoksa iyi bi puan mı almış neden tercih vermiş o zaman anne okuma yazma bilmiyormuş cahil olabilir benim babannem de ben uluslararası ilişkiler okurken elçilik okuyor derdi sorana kuzenim paramedik ona da ambulans doktoru der öyle bi durum olabilir bence
benim de bir yengem var -dı, az şeytan değildi. öldü kurtulduk.en dogru mesaj bu
belki de kizi atanmadi bile, sınavına girdi çemişkezekte bir yere yerlesebilir halde olduğunu , basvuru yapmayip sinava hazirlanacagini soyledi. annesi de zaten okuma yazma bilmeyen kadin kazandi da gitmiyor sandi.
benim ailem degil de arkadasim var adalet okudu onu da mezun olamadi zaten diplomasi yok. Ailesini duy kizindan hukukçu diye bahsediyor
Ahaha annem mesleğimi bir türlü söyleyemiyor. Arkeoloğum ama canımın içi öğretmen diyor herkese.Kazanmış atanmış mı yoksa iyi bi puan mı almış neden tercih vermiş o zaman anne okuma yazma bilmiyormuş cahil olabilir benim babannem de ben uluslararası ilişkiler okurken elçilik okuyor derdi sorana kuzenim paramedik ona da ambulans doktoru der öyle bi durum olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?