• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memurluk için en rahat memleket neresi sizce ?

hangi illerin açıldığı belli mi? İnşallah isediğiniz illeri açar ve puan sıkıntısı yaşamazsınız.

Ben mersinliyim,memleketimi tavsiye ederim.Umarım açık vardır

hangi illerin açıldığı belli mi? İnşallah isediğiniz illeri açar ve puan sıkıntısı yaşamazsınız.

Ben mersinliyim,memleketimi tavsiye ederim.Umarım açık vardır

daha belli değil ama genelde her bölgeden alım oluyo... benim gibi yüksek puanlı olan coğu kişi gitti ben tercih yapmadım yoksa atanırdım şimdiye kadar sanırım nokta atışı yapıcam.. işte o yerde çok güzel olsun istiyorum... mersini çogu kişi tavsiye ediyo cidden düşünücem..

Ben bodruma gelin gideceğim tatil için güzel de yaşamak için güzel mi ki :5:

Neden kotu olsun. Ben dogdugumdan beri ankara da yasiyorum ve hic sevmiyorum burayi. Size yemin ederim hep hayal kuruyorum su tepelerin arkasinda deniz olsa bodrumun bembeyaz evleri, pembe cicekleri, mis kokusu olsa diye........
Tabi karakterle alakali bazilar metropolun karmasasini seviyor bazisi da sessizligi.

Muğlada kiralar çok uçuktur yalnız. 2 oda 1 salon eve 750 diyorlar 1+1lerde 600den başlıyor. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muğlada kiralar çok uçuktur yalnız. 2 oda 1 salon eve 750 diyorlar 1+1lerde 600den başlıyor. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çokmuş yaaa muğlayı eledim ozaman bana daha uygun kirası olan yerler lazım :26:

doğu ve güneydoğu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar orda nasıl kira yeme içme hani orda yaşayan lar bilir oraları da düşünürüm mardin urfa malatya gaziantep buralar nasıl acaba... merak ediyorum...

ben 1 senedir balıkesirde yaşıyorum.
hem küçük hem büyükşehir oldu.
sakin güzel bence.
izmire 3 saat otobüsle
bursaya 2

kiralar üniversite öğrencileri yüzünden biraz pahalı.
ama onun dışında geçinmek kolay (ulaşım vs.)
merkezi için konuşuyorum bu arada.

ben 1 senedir balıkesirde yaşıyorum.
hem küçük hem büyükşehir oldu.
sakin güzel bence.
izmire 3 saat otobüsle
bursaya 2

kiralar üniversite öğrencileri yüzünden biraz pahalı.
ama onun dışında geçinmek kolay (ulaşım vs.)
merkezi için konuşuyorum bu arada.

siz ne kadar veriyorsunuz kira tam olarak ...balıkesirde yazabilirim

Ben bodruma gelin gideceğim tatil için güzel de yaşamak için güzel mi ki :5:

Canım bende evlenip bodruma yerleştim ve inan alışamadım kiralar pahalı yiyecek giyim vs pahalı doktorları doktor değil esnaflık sıfır... Ankaradan geldim oranın imkanlarının 10da 1 i yok tek avantajı yazın denize giriyorsun bir de kışı görmüyorsun inşallah müstakbel eşinle çok mutlu olursunuz da buranın sadece güzelliklerini görürsün moralini bozmak istememiştim sadece kendi yaşadığım durumu anlatmak istedim :))

Canım bende evlenip bodruma yerleştim ve inan alışamadım kiralar pahalı yiyecek giyim vs pahalı doktorları doktor değil esnaflık sıfır... Ankaradan geldim oranın imkanlarının 10da 1 i yok tek avantajı yazın denize giriyorsun bir de kışı görmüyorsun inşallah müstakbel eşinle çok mutlu olursunuz da buranın sadece güzelliklerini görürsün moralini bozmak istememiştim sadece kendi yaşadığım durumu anlatmak istedim :))

Ben de İstanbul'da yaşıyorum erkek arkadaşımın tayini oraya çıktı. 4 yıl orada yaşayacak bunun 3 yılı da benimle geçecek yani :)) kiralar İstanbul'da da pahalı zaten onu dert etmem de bilemedim
üzülüyorum çok:5:

doğu ve güneydoğu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar orda nasıl kira yeme içme hani orda yaşayan lar bilir oraları da düşünürüm mardin urfa malatya gaziantep buralar nasıl acaba... merak ediyorum...

Gaziantep'de yaşayan birisi olarak burada ulaşım ve yaşamak çok güzel tam yaşanacak şehir ama ah bir de kira sorunu olmasa :19:
stüdyo dairelerin fiyatı 750 başlıyor ve kiralık ev bulmak imkansız emlakcılar bile evler karaborsa oldu kiralık ev yok diyorlar.Bizler oturdugumuz evlerden memnun olmasak da ev fiyatları el yaksa da evimizde oturuyoruz ev sahiplerine boyun büküyoruz çünkü ev yok maalesef:5:

Gaziantep'de yaşayan birisi olarak burada ulaşım ve yaşamak çok güzel tam yaşanacak şehir ama ah bir de kira sorunu olmasa :19:
stüdyo dairelerin fiyatı 750 başlıyor ve kiralık ev bulmak imkansız emlakcılar bile evler karaborsa oldu kiralık ev yok diyorlar.Bizler oturdugumuz evlerden memnun olmasak da ev fiyatları el yaksa da evimizde oturuyoruz ev sahiplerine boyun büküyoruz çünkü ev yok maalesef:5:

ozman gaziantep eledim diğer illerde nasıl acaba hani o bölgedeki mardin olsun urfa olsun otantik yerle oldugu için baya ilgimi çekiyo keşke kiralar uygun olsa da gitsem ama sanırım oralar da hep bi ev sıkıntısı olur sanki yeni gelişmekte oldukları için :26:

aslında kendi mesleğim icabı en çok sosyal hizmet uzmanına doğu ve güneydoğun da ihtiyaç var acaba diyorum oralardan mı tercih etsem en azından gercekten hayrım dokunur :26:

Edirne'yi düşünebilirsiniz. Hem çok modern hem de çok rahat bir şehir, batıya yakın, üstelik kalabalık da değil.

düşünebilirdim ama ev fiyatları acayip yüksekmiş :26::26:

Ben Edirne'liyim ve burda yaşıyorum, ev fiyatları elit semtlerde çok yüksek olabilir ama biz evin kirası 200tl. Annem kirayı yükseltmeyi düşünmüyor mesela.
Ama şu an oturduğumuz semtte kiralar 600-700'e. Aslında semtten semte değişiyor, önceliklerimiz ve maaşımız bunu belirleyen en önemli etken.

izmir yazan oldumu bilmiyorum ama burası yaşamak için uygun memur maaşıylada rahat geçinirsin diye düşünüyorum çok pahalı ve trafik sorunu pek olmayan bi şehir :34:

aslında kendi mesleğim icabı en çok sosyal hizmet uzmanına doğu ve güneydoğun da ihtiyaç var acaba diyorum oralardan mı tercih etsem en azından gercekten hayrım dokunur :26:

Güneydoğu düşünürseniz Batman'ı önerebilirim o taraflara göre rahat ve ucuz bir yerdir.
Bir de tabiki memleketim Çanakkale. Çok rahat bir ortamı var.

Back
X