Cok teşekkür ediyorum brugge çok beğenilir genelde,siz neredesiniz yurtdışı mıturist olarak gezdigim birkac yeri begenmistim ama adini hatirlayamadim, telefondan baktim ama resimler 3-4 sene oncesinde oldugundan yer kisminda cikmadi, bulursam yazarim size. Bruksel' e yakin cevrelerdi.
Beringen'e ait birkac resim cikti ama orasi degildi saniyorum, evet Brugge da tercih edilir.Cok teşekkür ediyorum brugge çok beğenilir genelde,siz neredesiniz yurtdışı mı
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için, bu sağlık sistemi konusu tüm Avrupa için mi böyle diş harici iyi diye yanlış mı biliyorum,ABD çok kötüymüş meselaBeringen'e ait birkac resim cikti ama orasi degildi saniyorum, evet Brugge da tercih edilir.
Evet ben de yurtdisindayim.
edit: buldum Beringen - Paal' mis begendigim yer
biraz sahsi bi yaklasim benimki ben begenmiyorum hem de hic. Ozel saglik sigortaniza ragmen randevu bulmak cok sikinti.Teşekkür ediyorum cevaplarınız için, bu sağlık sistemi konusu tüm Avrupa için mi böyle dış harici iyi diye yanlış mı biliyorum,ABD çok kötüymüş mesela
MaalesefBurda en büyük sorun toplumdaki sosyal eşitsizlik bana göre, iyi bir eğitim iyi bir hayatı ben okumuş bir anne baba olarak veremiyor duruma geldim
Amin inşallah teşekkürlerMaalesefYurt dışında yaşamanın çocuğunuz için daha iyi olacağını düşünüyorsanız gidin derim. Alım gücü daha yüksek bir ülkede çocuğunuza daha kaliteli bir hayat sunarsınız. İmkanınız da varmış. Sizin için en hayırlısı neyse o olur umarım.
Gideceğiniz ülkede diplomaniz geçerli olacak mi?burada öğretmenlik yapan birisi her ülkede yapabilir mi?denklik istiyorlar mi?İngilizce biliyorum, Belçika olarak düşündük ama ülke seçmedik tamamen işe bağlı aslında ,eşim dil olarak İngilizce biliyor ama biraz daha geliştirmeli şoför olarak düşündük maddi olarak belli bir birikim var benim ne iş yapıyor olacağım belirsiz aklımda
Yurt disi ogretmen sinavlarina hazirlanabilirsiniz. Dilinizde varsa..bos yere iatifa etmeye gerek yok..ankarada sinava giriyosunuz..bildigim kadariyla..birde mulakata cagriliyorsunuz..en azindan..sinavi kazanipta giderseniz..5 yil kalabiliyosunuz..o esnada..yapabilirmisiniz onuda denemis olursunuz hem..ama eminimkiii bunu dusunmussunuzdur siz..isteniyomusunuz boyle biseyi..657li kadrolu öğretmenliği birakip yurtdışına gitmeyi düşünüyorum ama ne kadar iyi olur bilmiyorum. AB ülkesi vatandaşıyım.Evliyim iki çocuğum var, genel anlamda TR den gitme isteği daha iyi yaşam standartlarını elde etmek,çocuklar küçük kafam çok dağınık ne dersiniz?
böyle diyen gurbetçilerin de neden kendilerinin çıkıp gelmediğini ben çok merak ediyorumPeki hayat ve iş bulma olarak Belçika İsveç Norveç Almanya neresini tavsiye ediyorum dersiniz ,yazın konuştuğum çoğu gurbetçiler de kötü gelmeyin diyor
Bunu detaylı olarak araştıracagim, çok sağ olunYurt disi ogretmen sinavlarina hazirlanabilirsiniz. Dilinizde varsa..bos yere iatifa etmeye gerek yok..ankarada sinava giriyosunuz..bildigim kadariyla..birde mulakata cagriliyorsunuz..en azindan..sinavi kazanipta giderseniz..5 yil kalabiliyosunuz..o esnada..yapabilirmisiniz onuda denemis olursunuz hem..ama eminimkiii bunu dusunmussunuzdur siz..isteniyomusunuz boyle biseyi..
Eger orda mutlu olmazsanız memurluga geri donme ıhtımalınız var mı? Yoksa bu cok ciddi bi kararİngilizce biliyorum, Belçika olarak düşündük ama ülke seçmedik tamamen işe bağlı aslında ,eşim dil olarak İngilizce biliyor ama biraz daha geliştirmeli şoför olarak düşündük maddi olarak belli bir birikim var benim ne iş yapıyor olacağım belirsiz aklımda
Bu sınav için bilginiz var mı,giden tanıdık vsAyni durumdayiz ve ayni dusuncelerdeyiz. Lakin ben once yurtdisi ogretmenlik sinaviyla yurt disina cikmayi deneyecegim. Esim de bir yandan yurt disindaki firmalara basvuruyor hangimizinki once olursa artik. Bu ulkenin gelecegini goremiyorum.
İstifa etmeyin 1 yıl ücretsiz izin hakkınız var onu kullanın.657li kadrolu öğretmenliği birakip yurtdışına gitmeyi düşünüyorum ama ne kadar iyi olur bilmiyorum. AB ülkesi vatandaşıyım.Evliyim iki çocuğum var, genel anlamda TR den gitme isteği daha iyi yaşam standartlarını elde etmek,çocuklar küçük kafam çok dağınık ne dersiniz?
Bu 1 yıl koşulsuz alınıyor mu gerekçe olmadanİstifa etmeyin 1 yıl ücretsiz izin hakkınız var onu kullanın.
Önce izin ,görev şeklinde yapmak lazım çünkü bunu da çok zor elde ettim ,kendim memnunum ama çocukların geleceği için adım atmam lazımEger orda mutlu olmazsanız memurluga geri donme ıhtımalınız var mı? Yoksa bu cok ciddi bi karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?