Memurluktan istifa

turist olarak gezdigim birkac yeri begenmistim ama adini hatirlayamadim, telefondan baktim ama resimler 3-4 sene oncesinde oldugundan yer kisminda cikmadi, bulursam yazarim size. Bruksel' e yakin cevrelerdi.
Cok teşekkür ediyorum brugge çok beğenilir genelde,siz neredesiniz yurtdışı mı

Beringen'e ait birkac resim cikti ama orasi degildi saniyorum, evet Brugge da tercih edilir.
Evet ben de yurtdisindayim.

edit: buldum Beringen - Paal' mis begendigim yer
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için, bu sağlık sistemi konusu tüm Avrupa için mi böyle diş harici iyi diye yanlış mı biliyorum,ABD çok kötüymüş mesela

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için, bu sağlık sistemi konusu tüm Avrupa için mi böyle dış harici iyi diye yanlış mı biliyorum,ABD çok kötüymüş mesela
biraz sahsi bi yaklasim benimki ben begenmiyorum hem de hic. Ozel saglik sigortaniza ragmen randevu bulmak cok sikinti.

Amerika zaten milyon dolarlarim olsa bile yasamak icin can atacagim bi yer asla olamaz, kendimi hic guvende hissetmem orda ve evet oranin saglik sistemi Avrupa' dan daha kotu.

Gecenlerde esim okudu Reddit' te biri yazmis yilan soktugu icindi galiba umarim zayif hafizam yaniltmiyordur 80bin dolar gibi bir hastane masrafi cikmis ki kisi sigortaliymis.
edit: rica ederim

Burda en büyük sorun toplumdaki sosyal eşitsizlik bana göre, iyi bir eğitim iyi bir hayatı ben okumuş bir anne baba olarak veremiyor duruma geldim
Maalesef Yurt dışında yaşamanın çocuğunuz için daha iyi olacağını düşünüyorsanız gidin derim. Alım gücü daha yüksek bir ülkede çocuğunuza daha kaliteli bir hayat sunarsınız. İmkanınız da varmış. Sizin için en hayırlısı neyse o olur umarım.

Amin inşallah teşekkürler

G Gideceğiniz ülkede diplomaniz geçerli olacak mi?burada öğretmenlik yapan birisi her ülkede yapabilir mi?denklik istiyorlar mi?

Yurt disi ogretmen sinavlarina hazirlanabilirsiniz. Dilinizde varsa..bos yere iatifa etmeye gerek yok..ankarada sinava giriyosunuz..bildigim kadariyla..birde mulakata cagriliyorsunuz..en azindan..sinavi kazanipta giderseniz..5 yil kalabiliyosunuz..o esnada..yapabilirmisiniz onuda denemis olursunuz hem..ama eminimkiii bunu dusunmussunuzdur siz..isteniyomusunuz boyle biseyi..

Peki hayat ve iş bulma olarak Belçika İsveç Norveç Almanya neresini tavsiye ediyorum dersiniz ,yazın konuştuğum çoğu gurbetçiler de kötü gelmeyin diyor
böyle diyen gurbetçilerin de neden kendilerinin çıkıp gelmediğini ben çok merak ediyorum

Bunu detaylı olarak araştıracagim, çok sağ olun

Eger orda mutlu olmazsanız memurluga geri donme ıhtımalınız var mı? Yoksa bu cok ciddi bi karar

Ayni durumdayiz ve ayni dusuncelerdeyiz. Lakin ben once yurtdisi ogretmenlik sinaviyla yurt disina cikmayi deneyecegim. Esim de bir yandan yurt disindaki firmalara basvuruyor hangimizinki once olursa artik. Bu ulkenin gelecegini goremiyorum.
Bu sınav için bilginiz var mı,giden tanıdık vs

Son düzenleme:
İstifa etmeyin 1 yıl ücretsiz izin hakkınız var onu kullanın.

Lutfen gidin, sizin yerinize atanmayi bekleyen ve ulkesini gercekten seven biri ogretmenlik yapsin.

“Bu ulkede gelecek goremiyorum” diyerek kilini oynatmasaydi keske Atamiz. Bir de yeni nesli emanet ettigi ogretmen olacaksiniz.

Ustelik planinizi da gayet sinsi buluyorum. Once kendinizi garantiye alacak, izin alip gidecek, gittiginiz yerde tutunabilirseniz istifa edeceksiniz. Aksi taktirde begenmediginiz ulkenin memurluguna devam!

Dunyanin yarisindan cogunu gezen, omrunun yarisi farkli ulkelerde gecen biri olarak diyorum ki; gideceginiz ulke de kollarini acmis sizi bekliyor.

Ben artik bu konularin provokasyon amacli oldugunu dusunuyorum.

Lutfen gidin. Zira oglumun yarin sizin gibi bir ogretmeni olmasini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…