ama dikkat edin balonları saklayın aniden gelip görürse hoş olmaz. elbiseyi de bi daha giymemeniz lazımBende kaynanam gelcek desem dicekki ertai gün gel veya baska bişe oyuzden usturuplu bişe soleme gerek ilk yazan arkadasımızınki baya haince gelditam ona layık
Kelimenin tam anlamıyla görgüsüz kendisi o denilen çok hosuma gitti ama bida elbisemi giymemem grektiği için oyle demedim eşim kızıyor vermemi istemıyor dedim teklif geçerliyse kahvaltıya gelirim dedim tamam dedi ama o kahvaltıyı napar neder eker o sbırsızlıkla o günü beklıyorum:)ama dikkat edin balonları saklayın aniden gelip görürse hoş olmaz. elbiseyi de bi daha giymemeniz lazım
aslında istediği şeyler çok zor değil
yani samimi bir arkadaşım istese kirmazdim ama demekki tavırlarıyla sizi bezdirmiş
bi de çok komik aslında nedir öyle 6 ile 9 ile fotoğraf çektirmek
biz de hamile olduk ama hiç böyle görgüsüzlük yapmadık
Ya açık açık söylerdim ben hiç uğraşmam.. ama istediği şeyler bence ufak tefek masum şeyler belki durumu yok o elbise için balon için özeniyor.. eğer suistimal ediyorsa tabiki tepkinizi verin ama etmiyorsa bunlar basit şeyler.. ihtiyacı olmasa kendini bu duruma düşürmezdi bence.. ne haksızlıklara uğruyoruz hayatta bi elbise bi balon ne bilim gelsin alsın ödünç gitsin çektirsin resimlerini kendi çabasıyla insanların çoğu cins zaten herkeste bi menfaat ne yazıkki.... iyiliktende maraz doğar ama bilemedim acıdım ona...kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var dün bir akrabam beni aradı yarın bana oturmaya geleceğini soyledi ,bende olur beklerim dedim .. ( bu kişi bir çıkarı olmadan hayatta gelmez merak ettim bu sefer ne için gelcek diye)
Neyse işte geldi bugün sonra lavoboya gitti sonra benim kızın odasına girmiş 6 balonu vardı büyük kınasında kullanmıstım (6ay kınası) sonra salona geldi daha duruyormus iyi patlamamıs dedi sonra benim kızın dogum günümde giydiğim kıyafet bana olur mu dedi onla resim çeklsem şimdi (hamile) 6 yıda tutarım yanımda dedi (ne için geldiği belli oldu) sonra neyse giydi çektik fotograf .. sonra bana sende haftaya bana kahvaltıya gel dedi , tamam sorun yok ama sonra dediki elbiseyide getir sahile gderız ordada çekilirim dedi:))) Resmen beni kullanıcak şimdi ben onu ekmek istıyorum napabilirim sizce ??? ( ha bide eve varınca beni aradı 9 aylık olunca 6 yı ters çevirip çekeriz dior)
Başkası olsa kıyafettir veririm al seninde olsun derim ama menfeatçi oldugu için huyunu bildiğim için vermek istemıyorum bişey kendisine
Hiç alırmı hazır bende varken :/Alt tarafı 1 balon ve elbise kendisi alsa ne olurmus yani kırk takla atmış kullanmak için garip..
Yok bide çekim için beni götürcekki ben onu çekeyim diye yoksa çagrmaz beniYa açık açık söylerdim ben hiç uğraşmam.. ama istediği şeyler bence ufak tefek masum şeyler belki durumu yok o elbise için balon için özeniyor.. eğer suistimal ediyorsa tabiki tepkinizi verin ama etmiyorsa bunlar basit şeyler.. ihtiyacı olmasa kendini bu duruma düşürmezdi bence.. ne haksızlıklara uğruyoruz hayatta bi elbise bi balon ne bilim gelsin alsın ödünç gitsin çektirsin resimlerini kendi çabasıyla insanların çoğu cins zaten herkeste bi menfaat ne yazıkki.... iyiliktende maraz doğar ama bilemedim acıdım ona...
Giymediğim kıyafetlerimi ihtiyaç sahiplerine veriyorum. Benim bahsettiğim kendimin giymekte olduğu veya giyerim diye dolabımda duran kıyafetler.. Onları ödünç veremem.eskiyen kıyafetlerinizi kime veriyorsunuz yada ne yapıyorsunnuz
Eşim izin vermıyor veremicem dedim:)Ayyy ne cirkin tip yarabbimm.
Isim var de, yakin arkadaşım istedi elbisemi de uydur bisey. Detay soracak kadar da degildir herhalde. Allah sabır versin
Ahhahahahhaha super. Benim bile icim rahatladi suanEşim izin vermıyor veremicem dedim:)
Kendine elbise almaya parasına kıyamayan o, cimri olan ben miyim :) siz çok yanlış anlamıssınız kusura bakmayında buarada millet beni kötü sanmasın diye görüşmüyorum ona haddini bildirerek gayette görüşüyorum kendni akıllı sanmasın !! Biz enayi degilizHem insanlar beni kötü sanmasin istiyorsunuz iliskinizi kesmiyorsunuz hemde istemeyerek onunla ilişkinize devam ediyorsunuz böyle insanlardan nefret ediyorum. Beğenmiyorsan menfaatciyse al karşına konuş ilişkini kopar. Ya da arkasindan 40 takla atma bir elbise için ver gitsin bu ne cimrilik yazik ya...
Ayy teşekkür ederim :)vallahi kurtuldum bidaha istemez heralde istersede artık net olarak hayır dicemAhhahahahhaha super. Benim bile icim rahatladi suan
Canısı eşim izin vermiyor dedim elbise için balonu zaten getir demedi balonuda söndürüp kaldırcam görmesin bize gelince :)) sırf instagramda bir sayfaya resim paylassın diye çekiliyor işi gücü gösteriş benim yengemde hamile geçen oraya gittim oda gelmişti yengemin esprili hamile tşörtünü giydi foto çekileyim dedi hastalık resmen bir tane bile kıyafet almadı kendine ama galerisine baksan bisürü toplama hamilelik pozları var :)))ikisi birden çok olur balon alt tarafı balonu verin elbise ütü yakmış tlf vs geldi daldım tl üstünde kalmış deyin alt tarafı yaktık diyin ama ilerde bir ortamda o kıyafetle sizi görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?