MEnfaatçi akrabayı nasıl ekebilirim?

Kim olursa olsun, cimri de diyebilirsiniz ama ben kıyafetlerimi başkasına veremem ödünç şekilde.. Bir bahane uydurun vermeyin. Zaten ilkinde ricasını kırmamışsınız, o yeter.

O zaman bunlari ona soyleyeceksin.

Biz ne diyebilirz ki sana ..unuttum de vs .laflarindan baska?

Ben kiyagetlerimi vermekten hoslanmiyorum kusurabakma senin de durumun var alabilirsin kendine..deyip kestirip at madem

Konu Çok iyi ya:) şimdi az biraz görgülü bir insan olduğunu düşünürsek siz davetlerine çağırdığında gitmezseniz iki üç gelir bi daha gelmez, ama o potansiyeli göremediğim için yorumum yok.

peki güzel bir kadın mı? normalde karakteri iyimidir ?

Siz elbiseyi isteyen kişisiniz galiba.

Bazi insanlar menfaat olmadan arayip sormuyor. Ben cok yasiyorum bunu malesef. Ben de vermek istemezdim ama kiyafet paylasamamaktan ya da cimrilikten falan degil. Sirf karakteri yüzünden. Yoksa sevdigim biri olsun. Giysin yikanir temizlenir. Balon nedir ki yani. Ama iste menfaatciler icin balon bile fazla.

Doğru bir noktaya değinmişsiniz. 95°C de yıkayabileceğiniz bir şey olmadığı sürece kıyafet paylaşımı çok riskli. Binbir türlü hastalık var. Bazı mantar türleri tam tedavi bile olmuyor mesela.

elbiseyi vermemeniz kesinse, zaten bozulacak, caniniz ne demek istiyorsa onu deyin...vermeyin bence cunku insan kullanmayı seven insanlardan ben de hoşlanmam.

peki güzel bir kadın mı? normalde karakteri iyimidir ?
Pek güzel sayılmaz çünki bir gözü sorunlu karakteri berbat oyuzden kimse sevmiyor zaten kocasını aşırı dolduruyor kendi ailesine küs kocası o derece yani onu tanıyan birdaha görüşmek istemez bizde akrabayız mecbur denk geliyoruz haliyle

Sana yemin ederim aynı şeyi düşündüğüm içi vermek istemıyorum mesela bir kuzenim var istese canımı veririm ama bu kişiye vermek asla istemıyorum çok çıkarcı çokkk

Aman hamile kadın ya heves ediyor işte.
Hamile olmasa neyse gitmeyin yapmayın etmeyin derdim de
Bırakın anı biriktirsin. Sonra bakıp bakıp iç geçirecek..

Ben yapamadım tabi ki böyle hesap kitap. Birinden bir şey istemeye utanırım. Ama heves etmiş. Fotoğraf için masraf etmek istememiştir..

Okadar değişik bir insanki anlatamıyorum :)) çok cimri 5 kurusun hesabını yapar bak kendi hamile hamile pantolu tişörtü letgodan 5 er liraya almıs kadın 10 tlye giyiniyor durumu yok desen inanın benim borçlarım daha çok ama genede ihtiyaçlarımı alırım kendisi çöpün yanından sıfr kıyafet buluyor Biraz zengin kesimde oturuyor onlarıda letgodan sayıyor dün bana uç tane elbise sattım 100 liraya diyor e dedim ordan sattıgınla alsana kendne elbise taş çatlasın 60 lira dedim yok almazmıs yuksekmiş o parayla bebeğime bişeyler alırım dedi halbuki bebeginde almıyor onuda letgodan düzücek küvet araba letgodan almıs bile memleketten de ablaları kıyafet vermiş bebeklerinin kıyafetden daha sonra bu insan dediğim birine işi düşmese gitmez aramaz o verdiği dolmus parasının hakkını mutlaka çıkarır evine gittiği birinin gecende kocasıyla denize gitmişler ben kendi kendime dedim ki 50 lira bile harcamamıstır kesin oylede olmus metroyla gtmişler aktarmalı bir seklde yanınada sarma götürmüş tahminim 10 liraya gidip geldiler :) madem oyle hiç gitme daha iyi değilmi inanın parası yok degıl var sizden benden çok parası yakında dilenmeye kalkarsa hiç şaşırmam

Reactions: su7
Bacım hamile degılkende benim kıyafetlerimi istıyordu yılbasında kadife elbise aldım bordo ne yaptı etti aldı onu benden kocasının dogum gününde giydi memelekeye gitti balık etegimi aldı benden bukadrda olmaz alsın kocası madem ona biz okadr para verip alıyoruz o giysin diyemi inanın iyi biri olsa verirdim ama değil

burda bu kisi sadece isi dusunce arayanlardan cunku..Aynisindan bir kuzenim vardi vardi diyorum cunku yolu gosterdim senelerdir 6ay aramaz tasindim 1sene oldu adresimi bilmez sadece instagramda begenir yorum yapar..Bir de bebek kiyafetlerini gelip topladi 3aylik hamileyken sonra sen biriktir dogunca da gelirim derdi..Yani sadece bir sey alacaksa evime gelirdi bense kınasina git dugunune git evine git yemege cagir.....sonunda tekmeyi bastim ve sebebini de soyledim uçtugu yerde mutludur umarim..

Çokk iyi yapmıssınız nefret edıyorum boyle insanlardan yahu bunlar hadi boyle kocalarıda mı karısmıyor benim kocam asla kabul etmez baskasının bişeyini almama ben sana alamıyom mu der

Görüşmeyin bu kadar kötüyse.
Tamam vermek istemeyebilirsiniz ama anında söylemek gerekmiyor mu sizce de?
Elbise mi istedi,hadi evde giydi fotoğraf işini halletti,getir dedi,sizde orada dersiniz "beni bunun için mi çağırıyorsun? Kusura bakma ama uğraşamam elbise vs taşıyamam"diye.
Başka birşey mi istiyor,kusura bakma veremem bana lazım der geçersiniz.
Baktınız hala devam ediyor. Evinize gelmek istediğinde "müsait değilim"der geçersiniz.
Sanki kafanıza silah dayıyor gibi davranmanın lafı dolandırmanin anlamı var mı?
Çok mu önemli ve olmazsa olmaz bu kişi sizin için? Değil dimi? O zaman net olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…