Yaaa nicknin hakkını veriyon sen varya bidanesinnAy kesin sende nazar var canım dikkat et kendine
Çünkü balonlar pat pat patladı gece çok korktum
Elbiseyi de yıkayıp ütüleyip haftaya sana getireyim diye düşünürken ütü elbiseye yapıştı ütüden zor temizledim yapışanları ayy kesin nazar var üstünde de
Soyleki kahvaltiyi bi sekilde ipta edersen. Cekim isi yatar. Belki 1-2 teklif eder sende yine reddedersn.kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var dün bir akrabam beni aradı yarın bana oturmaya geleceğini soyledi ,bende olur beklerim dedim .. ( bu kişi bir çıkarı olmadan hayatta gelmez merak ettim bu sefer ne için gelcek diye)
Neyse işte geldi bugün sonra lavoboya gitti sonra benim kızın odasına girmiş 6 balonu vardı büyük kınasında kullanmıstım (6ay kınası) sonra salona geldi daha duruyormus iyi patlamamıs dedi sonra benim kızın dogum günümde giydiğim kıyafet bana olur mu dedi onla resim çeklsem şimdi (hamile) 6 yıda tutarım yanımda dedi (ne için geldiği belli oldu) sonra neyse giydi çektik fotograf .. sonra bana sende haftaya bana kahvaltıya gel dedi , tamam sorun yok ama sonra dediki elbiseyide getir sahile gderız ordada çekilirim dedi:))) Resmen beni kullanıcak şimdi ben onu ekmek istıyorum napabilirim sizce ??? ( ha bide eve varınca beni aradı 9 aylık olunca 6 yı ters çevirip çekeriz dior)
Başkası olsa kıyafettir veririm al seninde olsun derim ama menfeatçi oldugu için huyunu bildiğim için vermek istemıyorum bişey kendisine
Bende kaynanam gelcek desem dicekki ertai gün gel veya baska bişe oyuzden usturuplu bişe soleme gerek ilk yazan arkadasımızınki baya haince geldiSoyleki kahvaltiyi bi sekilde ipta edersen. Cekim isi yatar. Belki 1-2 teklif eder sende yine reddedersn.
Ay kesin sende nazar var canım dikkat et kendine
Çünkü balonlar pat pat patladı gece çok korktum
Elbiseyi de yıkayıp ütüleyip haftaya sana getireyim diye düşünürken ütü elbiseye yapıştı ütüden zor temizledim yapışanları ayy kesin nazar var üstünde de
Ertesi gün gel derse?İsım çikti misafirim var gelemeyeceğim dersin
Elbiseyi getireyim diye çagırıyor yani benim için çagrmıyor beni oyuzden gene çıkarı olucak oyuzdenAltı üstü bir kıyafetinizi giyip süs eşyalarınızla fotoğraf çekinmek için neden böyle dolambaçlı yollara sapıyor ki dümdüz söylese çok normal birşey halbuki. Bir de bu kadar basit bir istek için sizin beni kullanacak demeniz de tuhaf geldi bana
Canım elbiseyle çekim yapmak istiyorsan al birkaç gün sende kalsın beni Oralara sürükleme diyebilirsin tatlı bir şekildeElbiseyi getireyim diye çagırıyor yani benim için çagrmıyor beni oyuzden gene çıkarı olucak oyuzden
Yorgunum dinlenecegim..Ertesi gün gel derse?
Düzeltme: yanlış alıntılanmışım:/Kahvaltiya git ye ic. Elbise yandi de veya cocuk yirtmis diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?