İkide bir letgo demişsiniz ama, letgodan 2. el eşya alıp kullanmak bir insanı alçaltmaz. Utanılacak bir şey de değil. Ben Amerikada yaşıyorum, burada maddi durumu iyi olan da olmayan da 2. el eşya kullanıyor yeri geldi mi. Letgo falan gayet popüler. Bebek küveti, eşyası falan eskimiyor ki yani, gerçekten akıllı kadınmış, yeni alacam takıntısı yapmayıp ucuza her şeyini alıyor, helal olsun. Kaldı ki koca koca insanlar bile kendine olmayan kıyafeti bişeyi başkasına verir, kimse de gocunmaz, ihtiyacı olan alır giyer. Maddi durumu olan da alır. Tabii sizlere çok uzak şeyler bunlar. Bizim millette herkeste ego tavan tabii, biri elini bile sürse kullanılmaz o eşya, aman pistir, kullanılmıştır. Bizim millette insanlar pahalıya aldığıyla övünür, yurtdışında ise insanlar bir malı ucuza getirebilmesiyle övünür. Kültür farkı uçurum... Yani aşağıladığınız letgo ve benzerleri pek kıymetlidir. Bu kadar yazmışsınız diye anlattım bunları. Sizin letgodan dem vurup durmanız sizi haklı çıkarmıyor yani.
Bir yere giderken ister yemek yapıp götürsün, ister taksiyle gitsin, ister metroyla, eee? Bunların size bir zararı mı var? Kişisel tercih.
O kadını bilmem de siz de az değilsiniz bence. Bu kadar dilinize doladığınıza göre takmışsınız kadına siz de. Kıyafetinizi istemiş, vermek istememişsiniz, vermeyeceksiniz. Bu kadar. Bitti. Kadın da diretmemiş, tamam demiş. Sorun yok.
Size ne kadının kendi hayatındaki ekonomik tercihlerinden...