- 18 Temmuz 2016
- 4.749
- 13.183
- 208
E etmis iste, ögrenci evinde baskasinin esyasiyla yasatmis. Balayina ufak bir tatile cikarmamis. Ac birakmamis diye herseyin tammiymisBen söylediğimde ben senden bişeyi eksik etmiyorum diyor.Biz bu konu açılınca zaten kavga ediyoruz.Ve benden gizli de göndermiş o gün.
Git derse
Ev bulamadığımız için çıkmıyoruz bu evden diye oyaladı beni.Gerçekten çok küçük bi yer insanlar kiraya ev vermiyor.Ama taşınmak zorundayız balkon bile yok bulaşıkları elimde yıkamaktan bıktım.Aç bırakmayınca her şey tamam sanıyor.Benim de hatam kadın gibi istemem lazım demek ki yapması içinE etmis iste, ögrenci evinde baskasinin esyasiyla yasatmis. Balayina ufak bir tatile cikarmamis. Ac birakmamis diye herseyin tammiymis
Yazık gerçekten.Ben yuvam bozulmasın dedikçe sırtıma biniyorlar sanki.Yuva tek benim yuvam değil.Gidersin. Demek ki sana deger vermiyor, demek ki kendini birakip giden annesi kadar kiymetin determiniert yok. Yazik degil mi sana
Gidersin. Demek ki sana deger vermiyor, demek ki kendini birakip giden annesi kadar kiymetin determiniert yok. Yazik degil mi sana
Ne yuvası ya? Siz flört ediyorsunuz, sizi oyalayan kandıran her fırsatta annesine yağdıran ve yağdırmaya devam edecek biriyle sevgilisiniz. Her gün kuru ekmek yiyince de doyuluyor. Bari gidin çalışın da kendi paranızı biriktirin. Ev yok, eşya yok, düğün takısı yok, birikmiş para yok ama eşinizin altında sizin altınlarınızla borcu ödenen bir araba var. Adam sizinle bir gelecek düşünmüyor, yani karımı ailemi iyi şartlarda yaşatayım gibi bir derdi yok. Annesinin talimatlarına isteklerine göre yaşıyor, yaşayacak. İsterse çocuğunuz çocuklarınız olsun, bu sefer onların boğazından kısıp gönderecek. Hatta siz çalışıp maaşınızı aile bütçesine koyunca onu da annesine gönderecek. Bu kadar kör mü gözünüz? Sen 4+1 evde yaşıyorsun, biz öğrenci evinde eski püskü eşyalarla yaşıyoruz diyemeyecek kadar ezik mi bu adam?Yazık gerçekten.Ben yuvam bozulmasın dedikçe sırtıma biniyorlar sanki.Yuva tek benim yuvam değil.
Kadın gibi istemek derken? Bunların siz istemeden olması lazım zaten.Ev bulamadığımız için çıkmıyoruz bu evden diye oyaladı beni.Gerçekten çok küçük bi yer insanlar kiraya ev vermiyor.Ama taşınmak zorundayız balkon bile yok bulaşıkları elimde yıkamaktan bıktım.Aç bırakmayınca her şey tamam sanıyor.Benim de hatam kadın gibi istemem lazım demek ki yapması için
Onla geçinilmez kiBen olsam çirkef olurum. 4+1 evine gider kurulurum. Aylık para gönderiyor kira gibi biz de sana taşınma kararı aldık annecim deyin
Ben olsam çirkef olurum. 4+1 evine gider kurulurum. Aylık para gönderiyor kira gibi biz de sana taşınma kararı aldık annecim deyin
Ben ağzımla söylemeden hiçbir şey olmuyor.Hatta bazen ağzımla istesem de olmuyorKadın gibi istemek derken? Bunların siz istemeden olması lazım zaten.
Aman diyim çocuk filan düşünme tamamen yakarsın hayatını. Düzelme potansiyeli yok gibi geldi banaBen ağzımla söylemeden hiçbir şey olmuyor.Hatta bazen ağzımla istesem de olmuyor
Aman diyim çocuk filan düşünme tamamen yakarsın hayatını. Düzelme potansiyeli yok gibi geldi bana
Paranız yok düğün yapıyorsunuzBen çalışmıyorum ama eşim önceden araba aldı onun borcu düğün borcu ev tutma borcu vs
Simdi linc yicem ama bu tarz insanlara yapilacak en iyi sey: Iki tabagi varsa birini kiracaksin.Yazık gerçekten.Ben yuvam bozulmasın dedikçe sırtıma biniyorlar sanki.Yuva tek benim yuvam değil.
Kadin zaten yillarca ortada yokmus nasil kaynana yerine sayiyorsunuz ki? Kocaniz laf ediyorsa da yillarca seni birakmis gitmis hayatini yasamis simdi gelip sana annelik yapabilir ama benim sevdigim adama bunlari yapan kadini ben anne yerine koyamam kusura bakma diyip iliskinizi komple kesin.ben ne yapacağımı bilmiyorum bu kadın yüzünden de evliliğimi bozmak istemiyorum ama çok canımı sıkıyor sürekli böyle devam ederse dozu arttırıyor çocuğum olsa onu nasıl yetişirim.Yetişemezsem kaynana geçinemiyorum diyip gelip bize mi yerleşir aklımda deli sorular
ben ne yapacağımı bilmiyorum bu kadın yüzünden de evliliğimi bozmak istemiyorum ama çok canımı sıkıyor sürekli böyle devam ederse dozu arttırıyor çocuğum olsa onu nasıl yetişirim.Yetişemezsem kaynana geçinemiyorum diyip gelip bize mi yerleşir aklımda deli sorular
Normalde illa bir kadin calismali derim ama eminim konu sahibinin kocasi tüm yükü karisina yikip anasina daha fazla yedirirSimdi linc yicem ama bu tarz insanlara yapilacak en iyi sey: Iki tabagi varsa birini kiracaksin.
Siz calisiyor musunuz bu arada?
CAlismiyorsaniz ise girin, evin geciminde soz hakkiniz olsun. Para gondermeyi de kestirirsiniz boylelikle.
Hic utanmiyorsunuz da şunları yazarken, ac bırakmayinca her sey tmm diye düşünüyormus da falan, hic mi zorunuza gitmiyor? Çalismak bu kadar mi zor geliyor da şu tiplerin verdikleriyle yetinmek, vermedikleri icinde bundan sonra kadin gibi isticem falan demek.Ev bulamadığımız için çıkmıyoruz bu evden diye oyaladı beni.Gerçekten çok küçük bi yer insanlar kiraya ev vermiyor.Ama taşınmak zorundayız balkon bile yok bulaşıkları elimde yıkamaktan bıktım.Aç bırakmayınca her şey tamam sanıyor.Benim de hatam kadın gibi istemem lazım demek ki yapması için
Cok net cunku eve daha fazla para girecek o zaman daha rahat para verebilecegini dusunur. Bu sebeple bu tarz kocalari hep borcun icinde tutacaksin. Hep borcu kapatmaya ugrasacak ki gozu baska birsey goremesin.Normalde illa bir kadin calismali derim ama eminim konu sahibinin kocasi tüm yükü karisina yikip anasina daha fazla yedirir
Kalkta çalış o zaman borcun var mademBen çalışmıyorum ama eşim önceden araba aldı onun borcu düğün borcu ev tutma borcu vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?