Menfaatçi kaynana

Ben söylediğimde ben senden bişeyi eksik etmiyorum diyor.Biz bu konu açılınca zaten kavga ediyoruz.Ve benden gizli de göndermiş o gün.
E etmis iste, ögrenci evinde baskasinin esyasiyla yasatmis. Balayina ufak bir tatile cikarmamis. Ac birakmamis diye herseyin tammiymis

E etmis iste, ögrenci evinde baskasinin esyasiyla yasatmis. Balayina ufak bir tatile cikarmamis. Ac birakmamis diye herseyin tammiymis
Ev bulamadığımız için çıkmıyoruz bu evden diye oyaladı beni.Gerçekten çok küçük bi yer insanlar kiraya ev vermiyor.Ama taşınmak zorundayız balkon bile yok bulaşıkları elimde yıkamaktan bıktım.Aç bırakmayınca her şey tamam sanıyor.Benim de hatam kadın gibi istemem lazım demek ki yapması için

Yazık gerçekten.Ben yuvam bozulmasın dedikçe sırtıma biniyorlar sanki.Yuva tek benim yuvam değil.
Ne yuvası ya? Siz flört ediyorsunuz, sizi oyalayan kandıran her fırsatta annesine yağdıran ve yağdırmaya devam edecek biriyle sevgilisiniz. Her gün kuru ekmek yiyince de doyuluyor. Bari gidin çalışın da kendi paranızı biriktirin. Ev yok, eşya yok, düğün takısı yok, birikmiş para yok ama eşinizin altında sizin altınlarınızla borcu ödenen bir araba var. Adam sizinle bir gelecek düşünmüyor, yani karımı ailemi iyi şartlarda yaşatayım gibi bir derdi yok. Annesinin talimatlarına isteklerine göre yaşıyor, yaşayacak. İsterse çocuğunuz çocuklarınız olsun, bu sefer onların boğazından kısıp gönderecek. Hatta siz çalışıp maaşınızı aile bütçesine koyunca onu da annesine gönderecek. Bu kadar kör mü gözünüz? Sen 4+1 evde yaşıyorsun, biz öğrenci evinde eski püskü eşyalarla yaşıyoruz diyemeyecek kadar ezik mi bu adam?

Evlenene kadar hadi kimseyi ilgilendirmez, oğlunu atmış terk etmiş. Evlendikten sonra kimse ortak bütçeyi kafasına göre harcayamaz. Ağlanacak halinize gülücüklü emojiler koyuyorsunuz. Hiç içinizden, ya benim bunlarla ne işim var, gencim hayatın başındayım çekip gideyim düşüncesi geçmiyor mu? Böyle ezik adamlara ömür harcamaya gençlik çürütmeye değer mi? Hiç yerine konduğunuzda, kandırıldığınızda, değersizleştirildiğinizde sevginizde gram azalma olmuyor mu?

Kadın gibi istemek derken? Bunların siz istemeden olması lazım zaten.

Ben olsam çirkef olurum. 4+1 evine gider kurulurum. Aylık para gönderiyor kira gibi biz de sana taşınma kararı aldık annecim deyin
Onla geçinilmez kioturduğu yerden iş buyuruyor yaşı da genç ben gidince oturur köşesine eline kahveyi alır benden hizmet bekler.Hayır ben zaten elimden geleni yaparım ama ne zaman gitsem tüm milletin bulaşığı bana kalır

Aman diyim çocuk filan düşünme tamamen yakarsın hayatını. Düzelme potansiyeli yok gibi geldi bana
ben ne yapacağımı bilmiyorum bu kadın yüzünden de evliliğimi bozmak istemiyorum ama çok canımı sıkıyor sürekli böyle devam ederse dozu arttırıyor çocuğum olsa onu nasıl yetişirim.Yetişemezsem kaynana geçinemiyorum diyip gelip bize mi yerleşir aklımda deli sorular

Yazık gerçekten.Ben yuvam bozulmasın dedikçe sırtıma biniyorlar sanki.Yuva tek benim yuvam değil.
Simdi linc yicem ama bu tarz insanlara yapilacak en iyi sey: Iki tabagi varsa birini kiracaksin.
Siz calisiyor musunuz bu arada?
CAlismiyorsaniz ise girin, evin geciminde soz hakkiniz olsun. Para gondermeyi de kestirirsiniz boylelikle.

Kadin zaten yillarca ortada yokmus nasil kaynana yerine sayiyorsunuz ki? Kocaniz laf ediyorsa da yillarca seni birakmis gitmis hayatini yasamis simdi gelip sana annelik yapabilir ama benim sevdigim adama bunlari yapan kadini ben anne yerine koyamam kusura bakma diyip iliskinizi komple kesin.

Simdi ya cok ciddi bir sekilde rest cekip, gerekirse terk edeceksin yada ömür boyu böyle hem kendine hemde ilerde cocuguna cektireceksin.
Bir akradasim vardi, babaannesi evlerine yerlesti, en büyük odayi bana sikinti basar yatamam diye aldi. arkadasim o zaman cocuk abisi kendisi annesi babasi hepsi yatak odasinda yasadi. Derslerini bos oda dururken oturma odasinda sehepa da yaptilar. Bu 20 yil sürdü böyle.

Simdi linc yicem ama bu tarz insanlara yapilacak en iyi sey: Iki tabagi varsa birini kiracaksin.
Siz calisiyor musunuz bu arada?
CAlismiyorsaniz ise girin, evin geciminde soz hakkiniz olsun. Para gondermeyi de kestirirsiniz boylelikle.
Normalde illa bir kadin calismali derim ama eminim konu sahibinin kocasi tüm yükü karisina yikip anasina daha fazla yedirir

Hic utanmiyorsunuz da şunları yazarken, ac bırakmayinca her sey tmm diye düşünüyormus da falan, hic mi zorunuza gitmiyor? Çalismak bu kadar mi zor geliyor da şu tiplerin verdikleriyle yetinmek, vermedikleri icinde bundan sonra kadin gibi isticem falan demek.
Herkes ayni şartlarda dogmuyor, yetişmiyor tamam siz de bu sekilde yetişmis, öğrenmissiniz de, hani diyorum ucundan kiyisindan hic mi dokunmuyor, hic mi hayatımı değiştireyim, az da olsa bir şeylerden başlayım, parami kazanayım, kimsenin agzina, avcuna bu sekil bakmayım diye düşünmüyorsunuz?

Cidden çok üzülüyorum yav

Normalde illa bir kadin calismali derim ama eminim konu sahibinin kocasi tüm yükü karisina yikip anasina daha fazla yedirir
Cok net cunku eve daha fazla para girecek o zaman daha rahat para verebilecegini dusunur. Bu sebeple bu tarz kocalari hep borcun icinde tutacaksin. Hep borcu kapatmaya ugrasacak ki gozu baska birsey goremesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…