Menopoz ve libido nanay.

Bence şey kodlanmış bu toplumda yaş aldıysan cinsellikten uzaklaşmalısın gibi saçma sapan birşey ister istemez artık kendine yakıştırmamak gibi ruh haline bürünüyor sendromsal.
Lİbidoyu etkiliyor diye düşünüyorum bilinç altında belki böyledir diye.
Bence sağlık varsa sonuna kadar yaşanmalı. Ya bir sosyetik mi neydi kadın vardı çok tepki aldı 50 küsür yaşında hayaliniz ne dediler seks yaparken o sırasında ölmek falan dedi yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada yoga yap telkinler yap erotik şeyler izleyin fanteziler falan derken sağlık sorunu yoksa bence psikolojik durum. Dediğim şeyler iyi gelebilir.
Neyse bol libidolar

Ayy ben 40 yaşında olacağım ekimde ve bu sorun bende 9 aydır var .çok üzülüyorum. Resmen bütün dişil enerjimi ,libidomu kaybettim sanki
Kendimi güncelledim daktıra gittim . Hormon bakmadı eksikse de zaten bu yaşta vs verilmez dedi ( anlamadım ) diğer kontrollerde sorun yok dedi . Bir ilaç verdi Femever mi neydi adı .başladım kullanmaya bakalım. Bir de şey diyorum kendi kendime sen libidosu yüksek bir kadınsın . İnşallah kendimi kandırmayı başarırım

Söz ettiğiniz ilacı bilmiyorum ama var mıymış hormonlarda bir eksiklik? Varsa da doktor uygun bulmamış e menopoz gibi bir durumda (Benim durumum) zaten hormonlar eksik ama ben de kendimi bir güncelleyim madem. Biz eşimle bazı şeyleri değiştirdik Benim yeni durumum ve yeni ihtiyaçlarıma göre değiştirdik ve ilişki sıklığımız ilk başlardaki gibi değil ama yine de düzeldi yani.

Çok sevindim. Bakmadı bile hormonlara. Eksikse de şimdi yapılacak bir şey yok dedi . Regller düzenli dedi . Bakalım işe yarar belki ilaç

neyi değiştirdiniz, ön sevişmeyi uzatmak, pozüsyonları falanmı? iş yerinde bi ablamda aynı derdi açtı geçen kafede. tabi küçük olduğumdan o durumu bilemediğimden bişe diyemedim, inş. düzelir abla demekle yetindim.

58 yaşındayım menopoza gireli 12 yıl oldu ve libido bende de sıfır canım hiç istemiyor tamamen angarya eşim 4 yaş büyük benden ama onda hiç bir azalma yok vaginam kupkuru jel vs de ise yaramıyor erkeklerde cansel istek ne zaman bitiyor ya da hiç bilmiyorum kadın 50+ da bitiriyor sexle ilişkisini

Ya bende mi menopoza giriyorum acaba, 45 yaşımdayım yaklaşık bir senedir ayda neredeyse iki kez adet görüyorum, geçen ay ise 30 gün sonra oldum, sonra yine erken oldum falan. Ayrıca hiç ilişki yaşamamış olmama rağmen libidom aşırı yükseldi, gözümü karartsam sağlam erkek bırakmıycam piyasada, o derece yani

47 yim.Benim de son zamanlardaki durumum sizden farklı değil .Resmen kendimi istek olsun diye zorluyorum.Yorgunum sürekli ondan mı acaba.

47 yim.Benim de son zamanlardaki durumum sizden farklı değil .Resmen kendimi istek olsun diye zorluyorum.Yorgunum sürekli ondan mı acaba.

47 yaşındayım, 3 yıldır boşanmış bir kadın olarak devam, adet düzensizliğime gelen hayıt otu tabletleri libidomu yükseltti, gerçi benim durumumda pek istenen bir şey olmuyor ama ona da artık bir çare bulacağız
Konu sahibine gelince;
bence başka bir doktora gidin, ilk doktordan vazgeçmeyin. Evlisiniz eşiniz bunu şimdi sorun etmese de eşiyle yakınlaşamadığı için mutsuz olabilir. Doktordan bir umut yoksa alternatif tıbba yönelebilirsiniz diye düşünüyorum ( herbal tedavi v.s)

Kışın hayıt hapı kullandım doktora sormadan.Ne olduysa ondan sonra oldu.Adet düzenim alt üst oldu.

Kışın hayıt hapı kullandım doktora sormadan.Ne olduysa ondan sonra oldu.Adet düzenim alt üst oldu.
Demek herkeste aynı etkiyi vermiyor. Gingseng önerenler de olmuştu onu da deneyebilirsiniz. Bu arada ben sıcak basmalarından çok ama çok çekiyordum. Çıldırmak üzereydim. Hayıt ilk günden sıcak basmalarına son verdi ( belki sıkıntısı olan olur da okur diye dipnot )

Umarım sorununuza bir çare bulursunuz, bence çözümsüz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…