- 1 Haziran 2018
- 5.331
- 16.359
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CukŞuan çok iyi değilim sonra konuşalım deyip pubg oynamaya gitmiş olma ihtimali o kadar yüksek ki
Duygular ne kadar çabuk şaha kalkarsa o kadar da çabuk yere çakılır genelde.
Bu yüzden kadın erkek kimseye güvenim kalmadı![]()
kesinlikle. benim en son 1.5 ayda anca oluşmuştu onda da aşık maşık değil gerçekten hoşlanma ve beraber zaman geçirme, duygusal bir ilişki yaşama isteği şeklinde yani ha olmadı o ayrı konu. imkanı yok o kadar kısa süre içinde bişeyler gelişmesinin, hele de erkeklerde.Şuan çok iyi değilim sonra konuşalım deyip pubg oynamaya gitmiş olma ihtimali o kadar yüksek ki
Duygular ne kadar çabuk şaha kalkarsa o kadar da çabuk yere çakılır genelde.
Bu yüzden kadın erkek kimseye güvenim kalmadı![]()
Ben hatırlı olsun demeye geldım .Keşke bende atansam .Bunu takmayın .Herkes ne hıkmetse her zaman çok sevıyor ve çok aşıkMerhabalar, ben sosyal medyadan insanlarla tanışmaya başladım bir ay önce. Ama kız ve erkek, ikisi de. Maksat birileriyle etkileşim kurabilmek, zira arkadaş çevrem çok kısıtlı ve mevcut arkadaşlarım da kendi hayatlarıyla meşguller.
Tanıştığım insanlardan biri benden hoşlanmış, ama öyle böyle değil. Dışarda iki kere buluşmamız dışında iletişimimizin çoğu mesajla devam ediyordu. Neyse, ikinci buluşmada bu, benimle konuşmasının altındaki niyeti söyleyince aldım sazımı elime, "ilişki yaşamaya hazır olmadığımı, stabil şartlarda bulunmadığımı, öncelikle bu şartları sağlamam gerektiğini" söyledim. O akşam bozuldu tabii. Nitekim dün atanma haberimi aldım, bir Güneydoğu iline gideceğim. Pazartesi günü de göreve başlamamızı istiyorlar, o yüzden bir koşuşturma içine girdim ki sormayın (benim gibi bu yıl atanan arkadaşları tenzih ederim). Adam benimle görüşmek istedi, ama müsait değilim ki. Bir de... onun umutlarını yeşertme niyetinde değilim açıkçası. Çünkü kafa olarak da, vücut olarak da en az on parçaya bölündüm. Neyse, onunla görüşmeyeceğimi, pazartesi günü yola çıkacağımı, ona umut vermek istemediğimi belirten bir mesaj yazdım. Bu bir bozuldu, bir bozuldu. Bana "şunu bilmeni istiyorum ki, elin yedi yabancısı seni sevmişti" dedi.Kaç kere onunla aynı hisleri paylaşmadığımı, sadece onunla arkadaş olarak iletişim kurmayı sevdiğimi; ama daha fazlasını istiyorsa irtibatı sürdüremeyeceğimi söyledim. Son durum, kendisi iyi değilmiş, daha sonra konuşacakmış. Yahu ben yeni şehre gitmenin mi, yoksa aynı hisleri paylaşmadığım insanın stresini mi yaşayayım, bilemedim. Arkadaşlar, daha açık olmak için ne yapmalıyım? Lütfen siz söyleyin.
![]()
Çok abartıyorsunuz ya gerçekten, kadın atanmış ve özel hayatı da normal düzenden farklı gitmeye başlamış. Yani gayet normal bence koyduğu başlık.Mental denge böyle mi kayboluyormus![]()
Beni niye alintiladin ,konu içinde bir tek ben mi yazmışım abartacak ne demişim mesela ???Çok abartıyorsunuz ya gerçekten, kadın atanmış ve özel hayatı da normal düzenden farklı gitmeye başlamış. Yani gayet normal bence koyduğu başlık.
Üstelik hiç birşey hissetmediği biri...Atandigim haberini alacağım ve bu adamı kafama takacağım öyle mi![]()
Anlamayana anlatmak zor istediğiniz kadar mesaj atın arayın izah edin anlamaz. Ya silip engelleyeceksiniz yada hiç bir şekilde mesajına aramasına dönmeyin zaten yoğunluk içinde öyle bir vaktinizde olmaz. Kısaca umursamayın aynı frekansta değilsinizMerhabalar, ben sosyal medyadan insanlarla tanışmaya başladım bir ay önce. Ama kız ve erkek, ikisi de. Maksat birileriyle etkileşim kurabilmek, zira arkadaş çevrem çok kısıtlı ve mevcut arkadaşlarım da kendi hayatlarıyla meşguller.
Tanıştığım insanlardan biri benden hoşlanmış, ama öyle böyle değil. Dışarda iki kere buluşmamız dışında iletişimimizin çoğu mesajla devam ediyordu. Neyse, ikinci buluşmada bu, benimle konuşmasının altındaki niyeti söyleyince aldım sazımı elime, "ilişki yaşamaya hazır olmadığımı, stabil şartlarda bulunmadığımı, öncelikle bu şartları sağlamam gerektiğini" söyledim. O akşam bozuldu tabii. Nitekim dün atanma haberimi aldım, bir Güneydoğu iline gideceğim. Pazartesi günü de göreve başlamamızı istiyorlar, o yüzden bir koşuşturma içine girdim ki sormayın (benim gibi bu yıl atanan arkadaşları tenzih ederim). Adam benimle görüşmek istedi, ama müsait değilim ki. Bir de... onun umutlarını yeşertme niyetinde değilim açıkçası. Çünkü kafa olarak da, vücut olarak da en az on parçaya bölündüm. Neyse, onunla görüşmeyeceğimi, pazartesi günü yola çıkacağımı, ona umut vermek istemediğimi belirten bir mesaj yazdım. Bu bir bozuldu, bir bozuldu. Bana "şunu bilmeni istiyorum ki, elin yedi yabancısı seni sevmişti" dedi.Kaç kere onunla aynı hisleri paylaşmadığımı, sadece onunla arkadaş olarak iletişim kurmayı sevdiğimi; ama daha fazlasını istiyorsa irtibatı sürdüremeyeceğimi söyledim. Son durum, kendisi iyi değilmiş, daha sonra konuşacakmış. Yahu ben yeni şehre gitmenin mi, yoksa aynı hisleri paylaşmadığım insanın stresini mi yaşayayım, bilemedim. Arkadaşlar, daha açık olmak için ne yapmalıyım? Lütfen siz söyleyin.
![]()
Dengemi kaybedicem diyince bişey sansım. Bu mu derdiniz. Engelle geç. Hiçbişey hissetmiyrm diyosun. Ne mana mental dengeni kaybedesin.Merhabalar, ben sosyal medyadan insanlarla tanışmaya başladım bir ay önce. Ama kız ve erkek, ikisi de. Maksat birileriyle etkileşim kurabilmek, zira arkadaş çevrem çok kısıtlı ve mevcut arkadaşlarım da kendi hayatlarıyla meşguller.
![]()
Alıntılarken izin mi alayım? Niye alıntıladın diye sormak çok saçma değil mi? Sonuç olarak siz de benim katılmadığım yorumu yapmışsınız. Ben de fikrimi söyledim. Konunun başlığı ve içeriği arasında çok bir uyumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Buna takılarak konu sahibinin konusu sabote edilmemeli. Derdi saçma bulup yorum yaparsınız ona tamam ama başlığı beğenmemek de abartı. Gören de kadın clickbait yapmış zanneder.Beni niye alintiladin ,konu içinde bir tek ben mi yazmışım abartacak ne demişim mesela ???
Ust üste aynı şeyi mi sormusum ?
O zaman aynı yorumu yapan herkesi alintila .. içinden cımbızla mi çektin Allah AllahAlıntılarken izin mi alayım? Niye alıntıladın diye sormak çok saçma değil mi? Sonuç olarak siz de benim katılmadığım yorumu yapmışsınız. Ben de fikrimi söyledim. Konunun başlığı ve içeriği arasında çok bir uyumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Buna takılarak konu sahibinin konusu sabote edilmemeli. Derdi saçma bulup yorum yaparsınız ona tamam ama başlığı beğenmemek de abartı. Gören de kadın clickbait yapmış zanneder.
Ya atandıktan sonra basının bağlanmaya çalışılması ayrı bir olay, ondan da bahsedeceğim.Bu takıntılı tip sizi değil de bu zamanda havada kapılan “hazır atanmış bekar kız”ın bu kadar peşinde koşuyor.
Garanti iş, garanti maaş, maaş kartı, resmî tatiller, ücretli izinler, çocuk olursa diğer meslek çalışanınannelerin yaşayacağı sıkıntılılardan uzak kalmanın ardına düşmüş. Kısaca bu adam aslında sizin değil kendi konforunun ardından koşuyor. Memuriyete başlayıp gözünüz açılmadan, orada yeni birini tanımadan “gelecekteki hayali konfor”una sahip çıkıyor.
Menfaatinin arkasından bu kadar koşan insanlar beni her zaman korkutmuştur. Yoksa duy da inanma “yedi kat el sevmiş”miş. Yedi kat el, bir insanda sadece menfaatini sever şu aşamada.