- 30 Ekim 2016
- 1.426
- 508
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Aynen bende de böyle koyuydu denemiştim. Doktora sormuştum o da onaylamıştı. Benzer yapıda hormonlar olduğu için pozitif çıkarıyormuş. Kesin bilgi, yayılsınMerhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi çok sayfamda gözüküyor
Ovulasyon testiyle böyle oluyormuş
Hamileliğimde öğrendiğimde C ile aynı kötülükte görmüştüm şimdi ise böyle
Yani demem o ki ovulasyon testiyle gebelik öğreniliyor ben öyle öğrenmiştim
Aynen canım burdan çok soran arkadaşlar vardıAynen bende de böyle koyuydu denemiştim. Doktora sormuştum o da onaylamıştı. Benzer yapıda hormonlar olduğu için pozitif çıkarıyormuş. Kesin bilgi, yayılsınçok soran oluyor iyi yapmışsın canım
Anlamadım? Siz bizemi soruyorsunuz gebelik varmı diye? Yoksa siz ovulasyonla öğrendiniz soran olursa bilgilensin diyemi attınız?Merhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi çok sayfamda gözüküyor
Ovulasyon testiyle böyle oluyormuş
Hamileliğimde öğrendiğimde C ile aynı kötülükte görmüştüm şimdi ise böyle
Yani demem o ki ovulasyon testiyle gebelik öğreniliyor ben öyle öğrenmiştim
Bilgi olsun diye attım kuzumAnlamadım? Siz bizemi soruyorsunuz gebelik varmı diye? Yoksa siz ovulasyonla öğrendiniz soran olursa bilgilensin diyemi attınız?
Ya simsiyah cıkmıs resmenBilgi olsun diye attım kuzum
Ya simsiyah cıkmıs resmenbende ilk defa görüyorum ovulasyon testiyle gebelik
1 nisan da yapmıştım böyle çıkmıştı ovulasyon testiYa simsiyah cıkmıs resmenbende ilk defa görüyorum ovulasyon testiyle gebelik
Ya Allah kucağına almayıda nasip etsin1 nisan da yapmıştım böyle çıkmıştı ovulasyon testi
2 nisanda öğrendim hamileliğimi
Amin canım benimYa Allah kucağına almayıda nasip etsinKaç haftalıksın
Bende 6+3Amin canım benim
8 haftalığız
YaaaBende 6+3
Gecen hafta gittiğimde 2 hafta sonrasına randevu vermişti. Haftaya gidicem pazartesiYaaakalp atışını duydun mu
Maşallah ne kadarlık evlisinGecen hafta gittiğimde 2 hafta sonrasına randevu vermişti. Haftaya gidicem pazartesi
9 aylıkMaşallah ne kadarlık evlisin
Yeniymişsin daha9 aylık
Allah razı olsun cümlemizin inşAllahYeniymişsin dahaallahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
20 aylık evliyimAllah razı olsun cümlemizin inşAllahSen ne kadarlık evlisin
2 seneye yakın yani :) güzel20 aylık evliyim
Aynen canım . Benim tiroidim var düzene girmesi lazımdı şükür nasip etti2 seneye yakın yani :) güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?