- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Aynen canım . Benim tiroidim var düzene girmesi lazımdı şükür nasip etti
Ama yumuRtalama döneminde de böyle iki çizgi oluyor ki1 nisan da yapmıştım böyle çıkmıştı ovulasyon testi
2 nisanda öğrendim hamileliğimi
T çüzgisi normalde diğerinden koyu çıktığı zamanda yumurtlama oluyor arasındaki fark nasıl anlaşılacak siyah gibi mi çıkması gerekiyorMerhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi çok sayfamda gözüküyor
Ovulasyon testiyle böyle oluyormuş
Hamileliğimde öğrendiğimde C ile aynı kötülükte görmüştüm şimdi ise böyle
Yani demem o ki ovulasyon testiyle gebelik öğreniliyor ben öyle öğrenmiştim
İğneden sonraki 14.günüm siz öyle diyince yaptım sizce varmıdırMerhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi çok sayfamda gözüküyor
Aa benimde öğrenmeden önce böyle çıkmıştıİğneden sonraki 14.günüm siz öyle diyince yaptım sizce varmıdır
Canım şimdi 8 haftalık gebe olduğum için siyah çıktı farkındaysan ilk zamanlar az önce arkadaş attı resim aynı öyle çıkmıştı sonra sonra koyulaşmaya başladı asıl C harfi silik çıkmaya başladı sadece T patlama yaptıT çüzgisi normalde diğerinden koyu çıktığı zamanda yumurtlama oluyor arasındaki fark nasıl anlaşılacak siyah gibi mi çıkması gerekiyor
Evet canım oluyor adetin gecikirse eğer gebelik varsa ovulasyon testi yapabilirsinAma yumuRtalama döneminde de böyle iki çizgi oluyor ki
Cesaretim yok normal testte negatif çıkacak diyeAa benimde öğrenmeden önce böyle çıkmıştıgebelik testi yap canım benim
İnşallah bakalım hayırlısı sizinkide hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimCanım şimdi 8 haftalık gebe olduğum için siyah çıktı farkındaysan ilk zamanlar az önce arkadaş attı resim aynı öyle çıkmıştı sonra sonra koyulaşmaya başladı asıl C harfi silik çıkmaya başladı sadece T patlama yaptı
Bende öyleydim 20 aylık evliyim korunmadım şimdi hiç beklemediğim anda rabbim verdi şükürler olsun.Cesaretim yok normal testte negatif çıkacak diye
Merhaba, haklısınız kimyasal gebeliğimi bile ovulasyon testi ile öğrenmiştimMerhaba arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi çok sayfamda gözüküyor
Sağol canım benim rabbim isteyen herkese versin inşallahİnşallah bakalım hayırlısı sizinkide hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Ama şunu sormak istiyorum.Evet canım oluyor adetin gecikirse eğer gebelik varsa ovulasyon testi yapabilirsin
İnşallah canım yarın sabah yapıyım diyorumBende öyleydim 20 aylık evliyim korunmadım şimdi hiç beklemediğim anda rabbim verdi şükürler olsun.
Bende ilk öyle diyordum yine hüsrana ugricam ama testi yaptım silik çizgi gördüm sende inşallah görürsün ya kuzum
Canım zaten yumurtladığın gün iki çizgi çıkıyor T koyu bir şekilde o zaman ilişki öneriliyor gebe şansı kalma olasılığı yüksek olduğu içinAma şunu sormak istiyorum.
Ya yumurtladigim için iki çizgi çıkarsa ?
Ben henüz bebek denemiyorum ama öğrenmek istedim konunuz ilgimi çekti
Hayır şunu sormaya çalışıyorumCanım zaten yumurtladığın gün iki çizgi çıkıyor T koyu bir şekilde o zaman ilişki öneriliyor gebe şansı kalma olasılığı yüksek olduğu için
Test yaptınız mı acaba sonuç neKızlar benimde bata 3 gün var hafif kasık ağrısı var ama hiç gögüs ağrısı yok dolgunluk var normalde adete yakın ağrırdı bugün ovulasyon yaptım atıyorum lütfen bakar mısınız
Bir gün geç adet oldum canım malesef diğer aya kaldıkTest yaptınız mı acaba sonuç ne
Şans valla ovulasyon testi yaptım bu ay piki de gördüm yine olmadı bugün aşılama tedavisini de başladımBir gün geç adet oldum canım malesef diğer aya kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?