Gebeliğe Hazırlık Merak edenler için ovulasyon testi ile gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T çüzgisi normalde diğerinden koyu çıktığı zamanda yumurtlama oluyor arasındaki fark nasıl anlaşılacak siyah gibi mi çıkması gerekiyor

İğneden sonraki 14.günüm siz öyle diyince yaptım sizce varmıdır

Eklentiler

• 6E947136-5478-4E33-9B14-7CA1ABA9F54D.webp
    127 KB · Görüntüleme: 47
T çüzgisi normalde diğerinden koyu çıktığı zamanda yumurtlama oluyor arasındaki fark nasıl anlaşılacak siyah gibi mi çıkması gerekiyor
Canım şimdi 8 haftalık gebe olduğum için siyah çıktı farkındaysan ilk zamanlar az önce arkadaş attı resim aynı öyle çıkmıştı sonra sonra koyulaşmaya başladı asıl C harfi silik çıkmaya başladı sadece T patlama yaptı

İnşallah bakalım hayırlısı sizinkide hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Merhaba, haklısınız kimyasal gebeliğimi bile ovulasyon testi ile öğrenmiştim

Evet canım oluyor adetin gecikirse eğer gebelik varsa ovulasyon testi yapabilirsin
Ama şunu sormak istiyorum.
Ya yumurtladigim için iki çizgi çıkarsa ?

Ben henüz bebek denemiyorum ama öğrenmek istedim konunuz ilgimi çekti

İnşallah canım yarın sabah yapıyım diyorum

Ama şunu sormak istiyorum.
Ya yumurtladigim için iki çizgi çıkarsa ?

Ben henüz bebek denemiyorum ama öğrenmek istedim konunuz ilgimi çekti
Canım zaten yumurtladığın gün iki çizgi çıkıyor T koyu bir şekilde o zaman ilişki öneriliyor gebe şansı kalma olasılığı yüksek olduğu için

Canım zaten yumurtladığın gün iki çizgi çıkıyor T koyu bir şekilde o zaman ilişki öneriliyor gebe şansı kalma olasılığı yüksek olduğu için
Hayır şunu sormaya çalışıyorum yumurtlama olduğu için çıkan iki çizgiyle
Gebe kaldığım için çıkan iki çizgiyi nasıl ayircam?

Bazen pkoslular olarak 25.gun yumurtlayabiliyoruz..adetimiz 2 ayda bir olabiliyor filan mesela ?

Kızlar benimde bata 3 gün var hafif kasık ağrısı var ama hiç gögüs ağrısı yok dolgunluk var normalde adete yakın ağrırdı bugün ovulasyon yaptım atıyorum lütfen bakar mısınız

Eklentiler

• B96E0406-3D33-448C-94C8-1C8F142F27E4.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…