nedir ki bu erkeklerdeki şekile düşkünlük !!! sevdiğim insan,1 senedir konuştugum insan resmen artık beğenmediğini ima ediyo.bide kendi süper bi insan olsa içim yanmayacak.sarışın yeşil gözlü erkeklerden nefret ettiğim halde gittim onu o hali ile sevdim çünkü tipine bakmadım huydur karakterdir önemli olan dedim,onun yaptıgına bak.öyle yüzüne bakılmayacak bişeyde değilim ha :) ama dışardan bakınca aaa çok güzel denecek biride değilim ama fiziğim falan çok düzgün.bunlar insanda özgüven mi bırakır napacam ben bununla
bunun guzellikle alakası yoktur her bayan terkedılebılır her erkek terkedılebılecegı gıbı.görünüş tabıkı onemlıdır ama bır hayatı bır sevgıyı paylasacak kadarda degıl.onemlı olan paylasımlar paylasımlar oldukca sevgı guclenır.nıce yakısıklı erkek yanında cırkın denebılece bayan nıce hos bayanların yanındada yakısanı olmayan erkek goruruz...o yuzden erkek arkadasın sadece dıs gorunuse yonelıyorsa daha ılıskı hakkında bır yol katedememıs.bosver hc kafana takma dıs gorunusu on planda tutan bır erkek senı hayat boyu uzer bosver derım.
madem boyle bır ıstegı oldugunu hıssedıyorsun o zaman sen soyle ben bunun boyle oldugunun farkındayım ve senın yapamadıgı yapıyorum dersın kendıne olan guvenını anlamıs olur ona muhtac deılsın sonucta bırak oda mıllete guzel guzel dıe baksın dursun gercekten yanındayken bakarsa felan cok canın yanar bıle bıle canını yakma.zaten daha bi ilgisiz davranmaya başladı.ayrılmak istiyoda direkt söyleyemediği için mi ima ediyo ne yapmaya çalışıyo anlamadım.ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum
madem boyle bır ıstegı oldugunu hıssedıyorsun o zaman sen soyle ben bunun boyle oldugunun farkındayım ve senın yapamadıgı yapıyorum dersın kendıne olan guvenını anlamıs olur ona muhtac deılsın sonucta bırak oda mıllete guzel guzel dıe baksın dursun gercekten yanındayken bakarsa felan cok canın yanar bıle bıle canını yakma.
nedir ki bu erkeklerdeki şekile düşkünlük !!! sevdiğim insan,1 senedir konuştugum insan resmen artık beğenmediğini ima ediyo.bide kendi süper bi insan olsa içim yanmayacak.sarışın yeşil gözlü erkeklerden nefret ettiğim halde gittim onu o hali ile sevdim çünkü tipine bakmadım huydur karakterdir önemli olan dedim,onun yaptıgına bak.öyle yüzüne bakılmayacak bişeyde değilim ha :) ama dışardan bakınca aaa çok güzel denecek biride değilim ama fiziğim falan çok düzgün.bunlar insanda özgüven mi bırakır napacam ben bununla
en dogrusunu yaparsın onun bu yuzden ayrılalım demesınden daha acı olamaz bosver kalbıne gore bırıyle olursun ıns cocukca ınsanlards uzak durmak lazım.haklısınız.ben söyleyim en iyisi.böyle bi sebepten ayrılmak ne kadar acı da olsa , başka çare yok malesef ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?