merak ediyorum güzel bayanlarda terkediliyor mu?

pretyyy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
34
0
16
Trabzon
nedir ki bu erkeklerdeki şekile düşkünlük !!! sevdiğim insan,1 senedir konuştugum insan resmen artık beğenmediğini ima ediyo.bide kendi süper bi insan olsa içim yanmayacak.sarışın yeşil gözlü erkeklerden nefret ettiğim halde gittim onu o hali ile sevdim çünkü tipine bakmadım huydur karakterdir önemli olan dedim,onun yaptıgına bak.öyle yüzüne bakılmayacak bişeyde değilim ha :) ama dışardan bakınca aaa çok güzel denecek biride değilim ama fiziğim falan çok düzgün.bunlar insanda özgüven mi bırakır napacam ben bununla

valla başlık çok yanlış bir genelleme yapmakta, güzel kadınlarda dahil tüm kadınlar terk edilir gibi... öyle bişey yok canım
kaç yaşındasınız sen ve o, belki çok şımarttıysan poposu kalkmıştır

22 yaşındayım.kendiside 26.yok yani nedir bu erkeklerin aradığı gerçekten merak ediyorum.aslında çok şımartmadım yani ona vazgeçilmezimmiş gibi hiç davranmadım.ama artık kendisinin de tipsiz oldugunu mu ima etsem ne yani:)

malesef güzel kadinlarda aldatiliyor, terkediliyor. bu erkeklere ne olursa olsun yaranilmiyoki dogalari böyle.

bunun guzellikle alakası yoktur her bayan terkedılebılır her erkek terkedılebılecegı gıbı.görünüş tabıkı onemlıdır ama bır hayatı bır sevgıyı paylasacak kadarda degıl.onemlı olan paylasımlar paylasımlar oldukca sevgı guclenır.nıce yakısıklı erkek yanında cırkın denebılece bayan nıce hos bayanların yanındada yakısanı olmayan erkek goruruz...o yuzden erkek arkadasın sadece dıs gorunuse yonelıyorsa daha ılıskı hakkında bır yol katedememıs.bosver hc kafana takma dıs gorunusu on planda tutan bır erkek senı hayat boyu uzer bosver derım.

Güzellik göreceli bir kavramdır genelleme yanlış olacaktır. Her insanın da yaşının getirmiş olduğu olgular ile davranışı seçimlerini farklılaştırır.

Kadın çok güzeldir ama huyu suyu iyi değildir nazı fazladır kapris yapar hırçındır terk edilir yada çok güzel değildir ama tam tersidir o insana tapılır tabi yaş evresi ileri de olursa genç yaşlarda ise lise ve ünv.dönemi özellik ile kişiye bağlı olarak bayanda güzellikten ziyade hızlı yaşayan geniş kadınlara taparlar. Çünki hayatımı yaşıyorum evresidir ki bayan erkek ayırmıyorum her iki cinste de böyledir.

Erkek arkadaşın sıkıkmış olabilir belki kendin de biraz değişiklikler yaparak nabız yoklayabilirsin heyecanı artırmakta sizin elinizde.

Tüketmek üzerine empoze edilen çagimiz insanının beyni,egosu,ihtiyaçları noktasinda bir girdaba doğru süruklendiği için kimse tatmin olmuyor.Dünyanın en güzeli de aldatiliyor.

zaten daha bi ilgisiz davranmaya başladı.ayrılmak istiyoda direkt söyleyemediği için mi ima ediyo ne yapmaya çalışıyo anlamadım.ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum

zaten daha bi ilgisiz davranmaya başladı.ayrılmak istiyoda direkt söyleyemediği için mi ima ediyo ne yapmaya çalışıyo anlamadım.ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum
madem boyle bır ıstegı oldugunu hıssedıyorsun o zaman sen soyle ben bunun boyle oldugunun farkındayım ve senın yapamadıgı yapıyorum dersın kendıne olan guvenını anlamıs olur ona muhtac deılsın sonucta bırak oda mıllete guzel guzel dıe baksın dursun gercekten yanındayken bakarsa felan cok canın yanar bıle bıle canını yakma.

Biz kadınlarda da var bu
Çirkin erkekler direk eleniyor karantinaya alınıyor:)
Erkekler en azından çirkinde olsa o kız,aman fiziği iyi aman şurası iyi deyip şans veriyorlar:)
Ama bazı bayanlar yakışıklı olsunda ne olursa olsun diyor bazı erkeklerin güzel olsunda ne olursa olsun dediği gibi...
Tabi bunlar çirkin,küçük hesaplar
Benim asla önceliğim görüntü olmamıştır
Karakter daha önemli...

Sevgilime bazen sorarım en çok neyim hoşuna gider v.s
Güzelsin der baska derim
Güzelsin,çok güzelsin başka derim
Hoşsun çekicisin der beni çıldırtır:)
Tamam hoşuma gider ama keske öncelik karakterim olsa daha hoşuma gider.

Ayrıca sevgilinin tavrı çok itici seven adam asla sevdiğinin kusurlarını görmez görse bile asla dillendirmez.

Aldatmanın güzeli ve çirkini yok ki...
Ünlüler dünyasına bak ne güzeller aldatıldı üstelik daha çirkinleriyle

haklısınız.ben söyleyim en iyisi.böyle bi sebepten ayrılmak ne kadar acı da olsa , başka çare yok malesef ...

açıkçası ben çevremde beğenilen bir insanımdır. güzel bulurlar beni ve hiç terkedilmedim şimdiye kadar . çıkma teklif eden çok oluyo ama çıktığım kişi sayısı 6 filan. tabi ben iişkilerimde sadece bi kere aşık oldum onunla da ayrılmak zorunda kalmıştım benden büyüktü. ama diğerlerinden sadece hoşlanmıştım ve ben çok sıkılgan bi insan olduğum için genelde sıkılıp giden taraf ben olurum ciddi de düşünmediğim için kolay bırakabiliyorum . belki uzun süreli ilişki yaşayabisem ben de terkedilebilirim sonuçta güzel olsan da olmasan da erkeklerin gözü alışıyo sana ve sonra başka kızlara bakmaya başlıyolar. bence bu da ciddi ilişki düşünmediklerinden kaynaklanıyo olabilir çünkü ciddi düşünseler karakterede önem verirler sonuçta

haklısınız.ben söyleyim en iyisi.böyle bi sebepten ayrılmak ne kadar acı da olsa , başka çare yok malesef ...
en dogrusunu yaparsın onun bu yuzden ayrılalım demesınden daha acı olamaz bosver kalbıne gore bırıyle olursun ıns cocukca ınsanlards uzak durmak lazım.

güzel kadınlar da öyle bir terkedilir kiii...Maalesef bunu genelde özgüven problemi olupta,güzel kadınlarla birlikte olan erkekler yapar.Zira kendine güvenmeye başlamıştır beyimiz, artık kendisini nimetten sayıyordur:)) Arkasında da 'ama nasıl ya?? nasıl?'' diyen şaşkın bir hatun bırakır:))çooook önce öyle kalmıştım da ordan biliyorum:)

yok güzel kadınları terk etmiyorlar, cam bi fanusa koyup saklıyorlar.. canım öyle şey olur mu ? boşveeer senin beynine değil de şekline bakan herifi dert etme.. kaşım, gözüm, boyum, posum için benimle olan adamı ne edeyim ben pehh

çok güzel,zeki, huyuda güzel olsa terkedilebilir bunlarla hiç bir alakası yok

bunun ne senin güzelliğinle, ne karakterinle ne de düşüncelerinle alakası var. tamamen karşındaki erkeğin kişiliğine bağlı. sen ister dünya güzeli ol aldatmak adamın kanında varsa gider yine aldatır yada gene ayrılır. yada istediğin kadar iyi niyetli ol istediğin kadar mutlu etmeye çalış adam seni sevmiyorsa yada çabuk sıkılan bir karakteri varsa gene olmayacaktır. tamamen erkeğin karakterine bağlıyorum ben bunu. çevrene bakarsın şu kızın sevgilisi yoktur dersin yada güzel bulmazsın ama bir bakarsın kii kaç yıllık ilişkisi vardır yada çok güzel kız dersin ama bir türlü dikiş tutturamamıştır. karakter meselesi diyorum tekrar... kızlar içinde aynısı geçerli tabii

sevdiğin erkeğe de gelince. eğer ilişkinizin başında seni bakımlı olarak tanıyım şimdilerde salmışsan belki seni eskisi gibi görmek istiyordur ama yok hala aynıyım diyosan o adamdan hayır gelmez derim. seni dış görünüşün için seviyorsa bırak gitsin asıl önemli olan senin kalbin düşüncelerin bence. yoksa sokağa çıksan bir sürü güzel kız yada bir sürü yakışıklı erkek görebilirsin ama ilişki babında ciddi düşünce ile bakarsan göreceksin ki bir çoğu senin gönlüne göre değil. bunun görüntü ile alakası yok bence

Son düzenleme:
Ben güzel bir kız olduğum halde mazideki kişi son aşamada ağzındaki baklayı çıkardı,beni beğenmediğini,sevgilisi gibi değil de kız kardeşi gibi sevdiğini söyleyerek,kalbini çarptırmadığımı (1,5yıl sonra) falan söyleyerek terketti.Boşanmış olmasam yine de alırmış beni,ozaman idare edermiş herhalde,ailesi al bu kızı dermiş,gönül rahatlığıyla alırmış..Ne dediği belli değildi..Bunları hatırlayıp hatırlayıp soğumam gerekirken hep iyi şeyleri hatırlıyorum..Acaba kalbini çarptıran biri olur mu,yoksa kimseyi sevemez mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…