Merak ediyorum...

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.527
2.976
333
Merak ediyorum sevgilisi ya da nişanlısı olanların hergün gunaydinlasma ya da gun icinde mesajlasma ritueli var mı? Gune baslarken mesajı ilk siz mi atarsınız yoksa o mu? İlişkinin ilk zamanlarında nasıldı şimdi nasıl?

Ben pek sevmiyorum mesajlaşma olayını cılkı çıkıyor bir süre sonra bence. Ya da yanlış mı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

biz aynı okulda okuduğumuz için birbirimizi her sabah arardık
kim evden erken çıkıyorsa o arardı genelde (benim cep telefonum yoktu, onun vardı o zamanlar)
ben çıkıyorum, sen ne zaman geleceksin?
zaten birgün sonra ne yapacağımızı, bir gün önce yanyanayken konuştuğumuz için olay kendiliğinden gelişirdi

Biz mesajlasmiyoruz. Bi sabah kisacik konusuruz. Aksam yada ikindin nasil müsaitsek uzun uzun konuşuruz..
Cok şükür 8 yildir beraberiz. Önemli olan birbirinizle saglam iletisim kurmak. Her dakika haberlesirsiniz de iletisim kuramazsiniz.

Yanlış yere konu açanlar uyarı alıyorsa yanlış yere açılan konuya yorum yapanlarda uyarı alsın o zaman

Biz atıyoruz valla, kim önce kalkarsa o atar günaydını; iyi geceleri de kim önce yatarsa. biliyorum biliyorum size cıvık geliyor ama yapmayınca da ne zaman kalktı ne zaman yattı ben merak ediyorum, içime dert oluyor, haberim yokmuş gibi hissediyorum, ilgilenememiş gibi hissediyorum. yani lafın kısası O MESAJ ATILACAK !!!
hee şunuda ekliyim bende mesaj atmayı seven biri değilim ama alışkanlık kazandım bir şekilde artık, bırakamıyorum da

Bu muhtemelen beraber oldugunuz kişiyle de alakali

En basindan beri mi boyleydiniz peki. Maşallah diyeyim bu arada

1,5 senedir aynı yerde olduğumuz sabahlar hariç günaydın mesaji atmadigimiz tek bir gün olmadı. Sabah uyanır uyanmaz onu düşünen biri olduğunu bilmesini istiyorum, çünkü ben sabah uyanır uyanmaz beni düşünen biri olduğunu görünce çok mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…