Sevgilim Günaydın demeden işine başlamaz ve bu beni acayip mutlu ediyor :)
8 aydır bir ilişkimiz var ve hala aynı şekilde devam ediyor biraz vıcıklıklta var az baygınlık geçiriyorum ama çoğu kez hoşuma gidiyor
Bizde de ilk kalkan günaydın, ilk yatan iyi geceler der. Gün içerisinde söyleyecek birşeylerimiz varsa araşırız çok az mesajlaşırız. Eğer çok geç yatmadıysak çok uykumuz yoksa gece konuşuruz yatağa girdiğimizde.
İşlerini kolaylaştırıyorum gördükçe, kolay değil ben olsaydım kesin söverdim; 40 kere yazdılar çünkü.
İçlerinden sövüyor olabilirler tabi, klavye başından falan
Sonuçta konu taşındı mı? Taşındı, varmış demek bir bildiğimiz
Merak ediyorum sevgilisi ya da nişanlısı olanların hergün gunaydinlasma ya da gun icinde mesajlasma ritueli var mı? Gune baslarken mesajı ilk siz mi atarsınız yoksa o mu? İlişkinin ilk zamanlarında nasıldı şimdi nasıl?
Ben pek sevmiyorum mesajlaşma olayını cılkı çıkıyor bir süre sonra bence. Ya da yanlış mı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
İlk uyanan atar bizde de. İkimizde çalışıyoruz, önce o uyandığı için her sabah arayıp uyandırır. İşim olup ondan önce kalkmam gerektiği zaman da, ben arayıp uyandırırım. Sesimle güne başlayınca, o günün daha güzel geçtiğini söyler Gün içinde de çok sık mesajlaşmasakta müsait oldukça ararız. Ama akşamları ikimiz de evdeyken mutlaka mesajlaşırız kim önce yatarsa ya da bizde genelde hep ben uyuya kaldığım için o iyi geceler mesajını yazıp yatar.