Merak ediyorum...

Hergün o mu atar Günaydın mesajını peki yoksa sırayla mi :) gün içinde mesajlasir misiniz?

[QUOTEl="b a l a m i r, post: 47971150, member: 663230"]Polemiğe girip de konumun kapanmasını istemediğim için susuyorum yoksa çok fena saydirirdim [/QUOTE]
Herkes kendi terbiyesine yakışanı yapar.
Benimse laf anlatacak halim yok, alıntı yapmazsanız memnun olurum.

İlk uyanan günaydın der, daha önce yatan daha önce iyi geceler der. Belli bir rutinimiz yok yani.

Valla biZde yıllardır günaydınlaşırız.günaydın mesajı gelmediyse ararız birbirimizi mutlaka acaba bişey mi oldu diye korkarız.tuhaf bi alışkanık....

Sevgilimle okullarımız nedeniyle aynı şehirde yaşamıyoruz. İlk uyanan günaydın yazar, ilk uyuyacak olan iyi geceler. Gün içinde de mesajlaşıyoruz.

[QUOTEl="b a l a m i r, post: 47971150, member: 663230"]Polemiğe girip de konumun kapanmasını istemediğim için susuyorum yoksa çok fena saydirirdim
Herkes kendi terbiyesine yakışanı yapar.
Benimse laf anlatacak halim yok, alıntı yapmazsanız memnun olurum.[/QUOTE]

Çemkirme diye yazdıktan sonra bunları yazmanız ilginç olmuş. Hakareti asla baslatmam ve hatta size hiçbir şey demedim bile. Neyse bu son mesajimdi size. Ayrıca konumu sabote ettiğiniz için teşekkür ederim

Bizde yok günaydın aşkitom iyi geceler bebitom mesajları. Ama isterdim sanırım. Benimde böyle bir konum var zaten. Gün içinde çok mühim bi şey olduysa yazar ne yaptın halloldumu işin ve ya gece dışardaysam yazar naptın gibisinden. Onun haricinde gün içinde 2 kere felan telefonlaşma.
Yakın oturduğumuz için sık sık buluşuruz ama.

Valla 3 sene oldu. Ama hala gün İçinde arasmasak bile sık sık mesajlasiriz. Birgün az mesajlassak bir eksiklik var gibi hissederim.

Valla 3 sene oldu. Ama hala gün İçinde arasmasak bile sık sık mesajlasiriz. Birgün az mesajlassak bir eksiklik var gibi hissederim.
Ben de iste tam bu eksikliği hissetmemek icin sık sık mesajlasmak istemiyorum aslında. Çünkü o eksikliği hissettiğim anda ters bişeyler varmış gibi hissederim. Yoksa kim istemez hergün full ilgi. Ama olmuyor işte

Telefonlasiyorsaniz bence gerek yok zaten. Gayet uygun sizinki bence

Bence çok tatli bi olay. Birbirimize iyi geceler demeden uyumuyoruz ya da ilk kim uyandiysa o günaydın mesajı atıyor. Klişe ama gözünü açtığında ilk gördüğün şey onun mesajı olunca sevindirik oluyorsun.

Düşüncende de haklısın aslında. Bir süre sonra sıkıyor yetişkin insanlarız gün içinde bi de zırt pırt mesaj yazmak zor oluyor :) Bence başlarda güzel birşey sonradan aramalar fln daha mantıklı

Biz de sürekli ararız birbirimizi. O sabah işe gidene kadar akşam da yatmadan önce uzun uzun sohbet ediyoruz. Yine gün içinde birbirimizi arar konuşuruz. Mesajlaşmak çok nadir oluyo genelde mesaja cevap vermek için de aradığımız oluyor

bizde de ilk uyanan atar,çok önemli kriterler değil ama bunlar :) daha önemli şeyler var bence ilişkinin iyi gidip gitmediğini belirleyen ..

Bu kısının tarzına gore degısır. Sen sevmıyorsan zorunda degılsın. Napacan mılletı

Ama benım fıkrımı merak eıdıyorsan evet ben ısterım. Gozumu actıgımda onun mesajını gormek. Mesaj yoksa ılk ben uyandıysam ben atarım. Sırası yok bu ısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…