1,5 senedir aynı yerde olduğumuz sabahlar hariç günaydın mesaji atmadigimiz tek bir gün olmadı. Sabah uyanır uyanmaz onu düşünen biri olduğunu bilmesini istiyorum, çünkü ben sabah uyanır uyanmaz beni düşünen biri olduğunu görünce çok mutlu oluyorum.
Değişir o da atar ben de atarım. Gün içinde de mesajlasiyoruz evet. Bazen o seslenir napiyorsun diye bazen ben.Hergün o mu atar Günaydın mesajını peki yoksa sırayla mi :) gün içinde mesajlasir misiniz?
Bu muhtemelen beraber oldugunuz kişiyle de alakali
Herkes kendi terbiyesine yakışanı yapar.[QUOTEl="b a l a m i r, post: 47971150, member: 663230"]Polemiğe girip de konumun kapanmasını istemediğim için susuyorum yoksa çok fena saydirirdim
Ben de iste tam bu eksikliği hissetmemek icin sık sık mesajlasmak istemiyorum aslında. Çünkü o eksikliği hissettiğim anda ters bişeyler varmış gibi hissederim. Yoksa kim istemez hergün full ilgi. Ama olmuyor işteValla 3 sene oldu. Ama hala gün İçinde arasmasak bile sık sık mesajlasiriz. Birgün az mesajlassak bir eksiklik var gibi hissederim.
Bizde yok günaydın aşkitom iyi geceler bebitom mesajları. Ama isterdim sanırım.Benimde böyle bir konum var zaten. Gün içinde çok mühim bi şey olduysa yazar ne yaptın halloldumu işin ve ya gece dışardaysam yazar naptın gibisinden. Onun haricinde gün içinde 2 kere felan telefonlaşma.
Yakın oturduğumuz için sık sık buluşuruz ama.
Düşüncende de haklısın aslında. Bir süre sonra sıkıyor yetişkin insanlarız gün içinde bi de zırt pırt mesaj yazmak zor oluyor :) Bence başlarda güzel birşey sonradan aramalar fln daha mantıklıBen de iste tam bu eksikliği hissetmemek icin sık sık mesajlasmak istemiyorum aslında. Çünkü o eksikliği hissettiğim anda ters bişeyler varmış gibi hissederim. Yoksa kim istemez hergün full ilgi. Ama olmuyor işte
En basindan beri mi boyleydiniz peki. Maşallah diyeyim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?