şaçlarımı boyatacamda hangi renk olduğuna karar veremedim bide siz bakın..
Eki Görüntüle 753268 Eki Görüntüle 753269
Eki Görüntüle 795254 yardım kızlar ne renk oluyo bu tam olarakk?
Hafif doreye kaçmış küllü kumral cnmBu küllü kumral mı oluyo? Eki Görüntüle 811244
selam arkdaşlae, ben fotoğraf koyamıyorum ama hepimiz denk gelmiştir diye düşünüyorum. Burcu Güneş in gül kokusu ve sen kaybı klibinde ki saç rengi ne ve de hangi saç boyası ile tutturabilirim.şimdiden teşekürler
kestane gibi :)
saç boyasının ustası diyorlar mahmut ebile yeri bebekte biraz pahalı ama tavsiye ederim aa www.kadinkuaforu.com dan da fiyatını görebilirsin cnm. taksitli filan alabilirsin7/77çikolata kahveye benziyor cnm
saç boyasının ustası diyorlar mahmut ebile yeri bebekte biraz pahalı ama tavsiye ederim aa www.kadinkuaforu.com dan da fiyatını görebilirsin cnm. taksitli filan alabilirsin
az önce bir arkadaşa yazdım renk diyorsan mahmut ebil renklerin prensi diyelim biraz pahalı bebekte yeri www.kadinkuaforu.com dan da fiyarları var taksit maksit yapıyor bu siteSelam kızlaaar , saçlarım boya sildirme ile şuan kendi rengim. (Vişne rengi saçlarım vardı) neyse kızlar şimdi röfle yaptırcam taban için renk düşünüyorum alttaki resimdeki rengi bilen duyan var mı kızlar ? Bide kızlar saçlarımın macerası açtığım konularda yazıyor da bebekteki mükemmel saçla çıkaran kuaförüm çok para istiyor bunyüzden kendi kuaförüme gittim açık küllü kumral istiyorum dedim bana 8.1 boyarsa turuncu olur küllü olmaz dedi. Şaka mı yaptı ? Ben küllü istiyorum şaka mı yapıyor daha önce platinden 8.1 boyadığımız için turuncu olmamıştı ama şimdi kendi saçın sorunlu renk gel sana dorelinrenk yapalım dedi ya kızlar 8.1 boyayan yazabilir mi bunarada alttaki rengi bilen yazabilir mi ?Eki Görüntüle 808003
bende oraya gidiyorum :) www.kadinkuaforu.com dan aldım peşin ağır geliyordubenim kuaförüm zaten orasıııı ahahahhahaa
bende oraya gidiyorum :) www.kadinkuaforu.com dan aldım peşin ağır geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?