Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar ben yeni üyeyim ve yardımıza ihtiyacım var saçım ne renk olmalı siyahlı tonlarmı kumralmı balyajmı sarı sanki beni hasta gibi gösteriyor sşyaha yakın ne renk önerirsiniz

saçım kahverengiydi ben 9.00 sarı ile 8.00 açık kumralı karıştırdım saçımı boyadım şimdi turuncumsu oldu saçımı nasıl düzeltebilirim turunculuğu nasıl gider ilk defa boyuyorum saçımı lütfen yardım edinnnnn (((((

Kızlar bu renge nasıl ulaşabilirim saçta boya yok ve koyu kahve her başlığa yazdım soruyu cevap verin lütfen kutu üzerindeki resim tutmayacak biliyorum ya koyusu olacak kesin daha da o yüzden hangi rengi alıp bu görüntüyü yakalarım

hersey dahil programındaki cagla sikelin sac rengının adını bılen varmı nasıl bısey ya bayıldım.sacım su an mavı sıyah ama kuaforun boyle yapcagnı bılsem dusunmeden dönerdım:)

kızlarrr yardım bu resimdeki saç rengimi arıyorum kuaför de yaptırmıştım koleston terekotta diyenle oldu sizce nedir fındık kabuğu yapmıştım ama hiç alakası yok bunda biraz kızıllık var fındıkkabuğu daha sarımısı ....Eki Görüntüle 976103

http://photos.posh24.com/p/1958003/z/hot_news/lady_gaga_louis_vuitton_brown.jpg

http://cdn.scahw.com.au/cdn-1ce025f43ced460/ImageVaultFiles/id_138212/cf_7/Lady-Gaga-628.JPG

http://thefashionguise.com/wp-content/uploads/2012/10/lady-gaga-cover1-430x247.jpg

Kızlar ben gaganın şu saç rengine hastayım ölüyorum bitiyorum diyebilirim daha önce bu rengi elde etmeye çalıştım ama bi türlü elde edemedim. boyadanda az çok anlıyorum ne ile ne karıştırılırsa ortaya ne çıkar gibi ama nedense konu bu renge gelince tahminlerim doğru çıkmıyor. En son buna benzer bi saç rengi paylaşılmış, bal köpüğü ve platin sarısını karıştırıp buna benzer bi renk elde etmiş birisi ama ben tam olarak bilemedim. Koyu kahveye boyanmış bir saç bu rengi nasıl alır acaba? Ben hep küllü sarılarla bakırları karıştırdım ama bi türlü bu renk olmuyor ya çok bakırımsı oluyo yada çok küllü ama koyu oluyo. 1 senedir kafayı yiycem şu rengi tutturamadığım için. Şuan koyu kahveyle boyanmış saçı nasıl bu renge çevirebilirim? Karışımın kaçta kaçını oksidanının kaçta kaçını birbirleriyle karıştıracağımıda söylerseniz çok sevinirim.

Küllü sarı kullanabilirsin

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,

Ben son 4 senedir saçlarımı resimlerdeki renge benzer bir renk yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Belki biraz daha fazla kızıl boya kullanmam gerekiyordur fakat ne zaman biraz kırmızı tonlarına elim gitse cesaret edemiyorum ya çok kırmızı olursa diye. Bu boyama işlemlerinde bir kere boya yetmediği için biraz fazla açıcı kullanmıştım. Şimdi ne boyarsam boyayım hemen akıyo ve açık bakırımsı bir renk alıyor ve ben açık renk saçı hiç sevmiyorum. Saçımın yapısı kalın telli ve çok fazla boya tutmuyor, neye boyarsam boyuyım bir süre sonra saçım aynı renge dönüyor.

Bu resimlerdeki renkleri nasıl elde edebilirim? Saçımın şuanki rengi kendi rengi küllü kahve ve kesinlikle saçımı açmak istemiyorum.

Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Eki Görüntüle 988201 kızlar bebek sarısı diye tabir edilen canlı röfle yapan istanbulda tavsiye edebilceginiz kuaför varmı? kuaförlerimden hiç memnun kalmıyorum çig sarı yapan var yumurta sarısı yapan var açık sarıyı tutturmak bu kadarmı zor birde sarı saçlı olup kaş rengini evde açanlar hangi boyayı kullanıyorsunuz?yorum bekliyorum

kızlar bu rengi nasıl elde edebilirim saçlarım koyu sarı ???

Eklentiler

• $ldr.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…