Eminönünde tahtakaleye git (istanbuldaysan eğer değilsen internetten al cnm ) zAzahan var ordan 15 tl boya 15 de oksidanı(1litrelik ama ) 30 liraya 1 yıllık dip boya için oksidan hazır. Boya ise 1 tüp. Çok uygun ya ben kuaförde 200 vereceğime her ay 15 tl ye alıp oksidanda hazır hop ddip boya bitti
Evet canım benim boyanır boyanmaz banyoda çektim kendimi. Normalde saçlarım kıvırcık ama ben brezilya fönü kullanıyorum. Kıvırcık saçlarımı hnuttum diyebilirizbana koyu kızıl ve çikolata kagve gidiyor. Platin de denedim. O çok abest durdu. Daha önce yoğun bakır dore kullandım yakıştı da çok canlı kaldı yüzüme. Bana canlı renk gitmiyor Soğuk pastel tonlar tam benlik. Mesela küllü sarı en sevdiğim ton ve cesaret edemem derdim. Bu yaz ettim
En uygun renk diyebilirim önce açıp sonra cila da da kullanabilirsin. Toz açıcı al mavi ama prof. olmalı. 20 lik oksidan la karıştır çok uzun sürsede yıpratmadan açar (açtıktan sonra badem yağı ve gliserinli su ile bakım yap) çiğ bir kumral olacak onun üstüne 10 vol oksidan bulursan onunla 7.1 boya hatta 8.1 de boyayabilirsin. Açmana bağlı. Sonra harika olur. Uçlara balyajı ise rengi iyice 1--2 dip boyadan sonra yap. Dip boya da açtırmayla uğraşmak istemiyorsan direk 7.1 ve 20 vol oksidan harika placaktır. Doğru tercih yapmışsın :) şimdi balyajları nasıl yapacaksın ? Onu da söylerim.
çok teşekkür ederim ama maalesef, ankaradayımvalla çok iyi yapıyorsun yoksa bi sene boyunca kuaförlere dökülen parayla neler alınmaz neeler
Ne kadar başarılı olmuş brezilya fönün çok güzel duruyor kuaföre mi yaptırdın? Benimki de kıvırcığa yakın dalgalı saçlarım omuzlarımda kabardığı için fönlü kullanıyorum bi süredir. Renk değişimi yapmak gerçekten cesaret işi canım bunu farkettim ne hoşuma giden renkler varda işte:) Bir de şeyi sorucam sana ben boyaları evde kendim yapıyorum. İkidir boyadıktan sonra saç diplerimin daha açık uçlara doğru daha koyu renk olduğunu görüyorum sanki uçlarda boya varla yok gibi ama dipleri maşallah. Neden olabilir bu nerde yanlış yapıyorum?
Nedeni saçın uçları çok boya çekiyor biz normal sürsek de az geliyor ona , diplerin sebebi ise kafa derimiz sıcak ve kendi saçımız olduğu için (taze saç birde) boyayı en harikulade şekilde tutması bu yüzdendir. Bu genel sebep. Birde daha önce kendi saçınıza koyu boya sürüp bir açık derecede boyarsanız böyle sonuçlar almanız kaçınılmaz. Atıyorum el değmemiş saçlarınızı aldınız 6.52 boyadınız. Beklediğinizden koyu bir ton karşınıza çıktı. Beklediniz. Bir ay geçti saçlarınız size akmış gibi geldi açık olsun diye 7. 52 boyadınız. İlk başta dipler güzel sonra yıkandıkça uçlar koyu ve boylarda matlaşma belirir. Bu demek oluyor ki saç boyayı kusuyor. 6 derecelik pigment yüklediğinizi düşünün ve siz 7 dereceelik bir pigment yüklemesi daha yapıyorsunuz. Pigment delikleri doğal saça 6 derecelik delik açtığı için 7 sığamayacaktır. Dipler kendi saçınız olduğundan rengi tutacaktır. Brezilya fönü ile tanışalı 1 sene oldu. Daha önce defrize yaptırmıştım ve birdaha yapmamaya yemin etmiştim. Ki benim saçım bir parmak kadar çapı olan kıvır kıvır saç. Brezilya fönünü ilk olarak eski deneyimli kuaförüme yaptırdım memnun da kaldım ancak kuaför değişince yeni kuaförüm bana 4 rakamlı fiyat biçti. Mecbur kaldım ödedim ama ilk başta farkı gördüm sonra 4 ay giden fön , 3 hafta da su koyverdi. Şuanda eski kuaförüme devam ediyorum. Evde boyadığım içinde bana kızıyor :)) ama kuaföre radikal değişimlerde gidiyorum. Renk için. Kızılın şifresini çözdüğümden sorun yok da küllü de çok başarısızım. Bakırda mesela ilk kez geçtiğimde kuaföre gitti öyle yani :))
sağol tatlım evet bende uzuuun tecürbler sıonucu karar verdim 7.1 e ama biraz daha küllü istiyorum acaba zamanla birkaç daha mı boyamam lazım dibi. uçları dersen benim zaten baya açık renk onları zmanla boyaya boyaya açmıştım ama senden öneri almak isterim ne renk iyi tutar çingen tarzı olmayacak tabi...
Su gibi aktı gitti yazın okurkenAnladım şimdi bu pigment dediklerin boya numarasında mı yazıyor hangi basamağa tekabül ediyor peki?
4 rakamlı fiyat?? Yok almayayım o zaman ben evde düzleştiricimle takılırım o zaman
Slm arkadaşlar resim nasıl yükleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?