Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

çok teşekkür ederim ama maalesef, ankaradayım valla çok iyi yapıyorsun yoksa bi sene boyunca kuaförlere dökülen parayla neler alınmaz neeler

Ne kadar başarılı olmuş brezilya fönün çok güzel duruyor kuaföre mi yaptırdın? Benimki de kıvırcığa yakın dalgalı saçlarım omuzlarımda kabardığı için fönlü kullanıyorum bi süredir. Renk değişimi yapmak gerçekten cesaret işi canım bunu farkettim ne hoşuma giden renkler varda işte:) Bir de şeyi sorucam sana ben boyaları evde kendim yapıyorum. İkidir boyadıktan sonra saç diplerimin daha açık uçlara doğru daha koyu renk olduğunu görüyorum sanki uçlarda boya varla yok gibi ama dipleri maşallah. Neden olabilir bu nerde yanlış yapıyorum?

sağol tatlım evet bende uzuuun tecürbler sıonucu karar verdim 7.1 e ama biraz daha küllü istiyorum acaba zamanla birkaç daha mı boyamam lazım dibi. uçları dersen benim zaten baya açık renk onları zmanla boyaya boyaya açmıştım ama senden öneri almak isterim ne renk iyi tutar çingen tarzı olmayacak tabi...

çok teşekkür ederim ama maalesef, ankaradayım valla çok iyi yapıyorsun yoksa bi sene boyunca kuaförlere dökülen parayla neler alınmaz neeler

Benim fön için harcadığım para servet olmuştur her halde :)

Nedeni saçın uçları çok boya çekiyor biz normal sürsek de az geliyor ona , diplerin sebebi ise kafa derimiz sıcak ve kendi saçımız olduğu için (taze saç birde) boyayı en harikulade şekilde tutması bu yüzdendir. Bu genel sebep. Birde daha önce kendi saçınıza koyu boya sürüp bir açık derecede boyarsanız böyle sonuçlar almanız kaçınılmaz. Atıyorum el değmemiş saçlarınızı aldınız 6.52 boyadınız. Beklediğinizden koyu bir ton karşınıza çıktı. Beklediniz. Bir ay geçti saçlarınız size akmış gibi geldi açık olsun diye 7. 52 boyadınız. İlk başta dipler güzel sonra yıkandıkça uçlar koyu ve boylarda matlaşma belirir. Bu demek oluyor ki saç boyayı kusuyor. 6 derecelik pigment yüklediğinizi düşünün ve siz 7 dereceelik bir pigment yüklemesi daha yapıyorsunuz. Pigment delikleri doğal saça 6 derecelik delik açtığı için 7 sığamayacaktır. Dipler kendi saçınız olduğundan rengi tutacaktır. Brezilya fönü ile tanışalı 1 sene oldu. Daha önce defrize yaptırmıştım ve birdaha yapmamaya yemin etmiştim. Ki benim saçım bir parmak kadar çapı olan kıvır kıvır saç. Brezilya fönünü ilk olarak eski deneyimli kuaförüme yaptırdım memnun da kaldım ancak kuaför değişince yeni kuaförüm bana 4 rakamlı fiyat biçti. Mecbur kaldım ödedim ama ilk başta farkı gördüm sonra 4 ay giden fön , 3 hafta da su koyverdi. Şuanda eski kuaförüme devam ediyorum. Evde boyadığım içinde bana kızıyor :)) ama kuaföre radikal değişimlerde gidiyorum. Renk için. Kızılın şifresini çözdüğümden sorun yok da küllü de çok başarısızım. Bakırda mesela ilk kez geçtiğimde kuaföre gitti öyle yani :))

Su gibi aktı gitti yazın okurken Anladım şimdi bu pigment dediklerin boya numarasında mı yazıyor hangi basamağa tekabül ediyor peki?
4 rakamlı fiyat?? Yok almayayım o zaman ben evde düzleştiricimle takılırım o zaman

Ay şu çinganeler :)) onların saçları papatyadan öyle. saçlarını açıp üstüne ton vurulmadığından öyle duruyor. Ben küllü zemin için plan yaptım. Her ay saçıma balyaj attıracağım. Hafiften hafiften sarıya geldiğimde durup 8.1 boyatacağım. Aşağıda koyduğum tona hastayım. O ton için saçların iyice pigmentten arınmalı. Sonra üstüne küllü sarı sonrasında balyaj yada röfle , gölge felan. Benim planı kullanabilirsin cnm :)

Pigment seviyesi olayı boyanın ilk rakamı yani 8.34 dersek açıklık derecesi 8 , baskın ton 3 (dore-sarı) , 4 ise gölge (bakır-turuncu) demektir

Şuanda 85 e yaptırıyorum. Valla çok da güzel yapıyor. 4 ay gidiyor. 2 ay oldu bak resimdeki gibi. Tabi ben her hafta doğal maskeler yapıyorum ve çam terebentini kullanıyorum.

bunu hangi renk ve hangi marka boyayla elde ederim? lütfen yardımm

Eklentiler

• $936full-kristina-romanova.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…