Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Arkadaşlar küçük resim şuanki saç rengim diğer büyük resimler istediğim renkler mümkünse bana yardım edin...

Son düzenleme:
Arkadaşlar küçük resim şuanki saç rengim diğer büyük resimler istediğim renkler mümkünse bana yardım edin...Eki Görüntüle 998638 Eki Görüntüle 998639 Eki Görüntüle 998637

http://www.google.com.tr/url?sa=i&s...AR-9_uvQQWI878Qk1Q941PEg&ust=1393608033435634 canım bu kız sarı saçın üstüne tarçın bakır boyamış palette böyle olmuş sen yarı yarıya karıştırsan boyana ki zaten akar istediğin rengi elde edersin bence

Kızlarr selam, saçım epeydir bakır, palette 8-77 tarçın bakırla boyuyorum. Aslında memnunum ama boyadıktan bir hafta sonra bile sarı gibi oluyor rengi çok açılıyor. Şöyle bir bakırı nasıl elde edebilirim, hangi markadan, numaradan bilen var mı?
Eki Görüntüle 1003972

Kızlar küllü kahveyle altın kahveyi karıştırıp kullanmak istiyorum saçlarım uzun buğday ve soluk tenliyim biraz nasıl olur sizce daha önce hiç karışım yapmadım

En son saçlarımı kışkırtıcı kahveye boyadım açık kahve yapmak istiyorum.Hangi renkle boyamalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…